http://static.nacional.hr/img/7ae9d6...a9_700x550.jpg
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
:pink:
Μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να γίνει κάτι να μη χάνονται οι διαφορές γιατί δε θα μπαίνουν πάντα τα τρίποντα στο τέλος.
Βασιλειάδη αγόρι μου οκ, έχεις καλό σουτ, αλλά μην παίρνεις προσπάθειες τραβηγμένες από τα μαλλιά. Θα σε βγάλουν μόνο σου να το βαρέσεις.
Το ματς με Ρωσία είναι δύσκολο, αλλά μπορεί η ομάδα αν προσέξει.
Επίσης, Μάλκοβιτς :touched:
ουδείς σοβαρός στηρίζει Μάλκοβιτς
πονάνε ακόμα τα μάτια μου από παναθηναϊκό του '97 να νικάει -ή και να χάνει- με υπερσκόρ 41-40
προτεινω αμα διασταυρωθουμε με ισπανους απλα να παιξουμε ξυλο , δυνατα παιδια εχουμε , ποιο μπασκετ και μαλακιες.
Η 3η περιοδος του ματς δειχνει τον δρομο. 21-7 μας πηγαν οι Σλοβενοι.
Γνωστη η πουστια του Μαλκοβιτς με την ζωνη, χρονια τωρα, αλλα οχι και ετσι ρε πουστη μ.
Φωτσης για μια στιγμη νομιζα οτι ηταν τραυματιας.
Ο Παπανικολαου θυμηθηκε την Εθνικη Νεων τοτε που τον ελεγες σουτερ.
Παμε με Ρωσια, τουλαχιστον θα δουμε ματς.
Το under στο στοιχημα ειχε προβλεφθει για κατω απο 135. Τo πιασαμε.
έχω την εντύπωση πως ο συγκεκριμένος μόνο σε μικρά (σε διάρκεια) τουρνουά ειδικεύεται
το οτι κατάφερε να κερδίσει την Ρεάλ των Σαμπόνις - Αρλάουσκας αλλά και την Μπενετόν του Κούκοτς με παίχτες όπως Ρέντεν, Εμ'μπαγιά,Φορτέ,Μπυτέρ (από εκείνη την Λιμόζ μόνο ο Ντακουρί και ο Γιανγκ φαινόταν να ήξεραν μπάσκετ...) , εεεεεεε οκ του βγάζεις το καπέλλο
του βγάζεις το καπέλλο αλλά πολυ αντι-μπασκετ ρε παιδί μου !
Ισπανια - Σερβια τωρα, τι θελουμε να γινει?
Πάντα υποστηρίζουμε ποθτσα στο στοματακι του(-ων) Γκασολ.
Nowitzki close to scoring record
Μη ξεχνάμε
Αν η Ισπανια καταφερει να το χασει αυτο το γιουρομπασκετ[απο ποιον ?λολ] θα ειναι μεγαλυτερη αποτυχια ακομα και απο εκεινη την αειμνηστη πουτσα στην εδρα τους απο την Ρωσσια.
με τόσο κακή αμυντική λειτουργία και τόσες πολλές κακές επιθετικές επιλογές, δεν γινόταν να κερδίσουμε με τίποτα. τώρα ό,τι και να γίνει τη Δευτέρα, στην 8άδα παίζουμε με Ισπανία ή Γαλλία. θα έλεγα ότι τη Γαλλία την έχουμε, αλλά χθες είδα που έκαναν πλάκα στους Λιθουανούς και μάλλον δεν την έχουμε. πάμε για Ισπανία λοιπόν, δε θα περάσουμε αλλά
kelldorain ελπίζω τώρα να κατάλαβες το λόγο που ο Βασιλειάδης κάνει έτσι όποτε βάζει 3ποντο.
Ελπίζω με ισπανία για τον παραπάνω λόγο.
Να πει ο Ζούρος σε κάτι Ξανθόπουλους κλπ να βαράνε στο ΨΑΧΝΟ. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να ξαναδει εθνική, ας ρίξει κανα μπουκετάκι στη μάπα Ναβάρο.
κατι μου λεει οτι η ισπανια θα το δωσει στους γαλλους για να παιξει με μας.