δακρίζω με ικονοκλαστ
Printable View
δακρίζω με ικονοκλαστ
εγώ μούτζωσα στην αρχή από ρεφλέξ σε θρεντ σοντ, αλλά το πράγμα έχει πάρει καβλωτική τροπή εδώ και μερικές σελίδες και είμαι στο παρατσάκ να αρχίζω να πινκάρω ασύστολα ικόνοβλαξ και θα πω οτι περνάω και θα περνάω καταπληκτικά κάθε φορά που ακούω τα 2 πρώτα αλλά δίσκο μεγαλύτερης ανατριχίλας από το 7th, οι μέηντεν δεν έχουν γράψει.
εκείνο το γαμίδι το απίστευτο μπάσο στο infinite dreams και το μπαμ του
Someone chasing and cannot move
Standing rigid a nightmare's statue
What a dream, when will it end
And will I transcend?
είναι από τις τελειότερες στιγμές αυτής της δόλιας μουσικής.
Infinite Dreams/Clairvoyant μάλλον στα δέκα καλύτερα κομμάτια των maiden. Το Evil Τhat Men Do επίσης είναι τέλειο. Απο κει και πέρα το ομώνυμο το βαριέμαι λίγο, τα prophet/only the good die young θυμάμαι ότι τρώγανε skip και παλιά. Το πραγματικό πρόβλημα του δίσκου ωστόσο είναι το Can I Play With Madness. To οποίο απο μόνο του δεν είναι άσχημο -γι' αυτό που είναι- απλά θα θυμίζει πάντα γιατί οι maiden ήταν έξω από τα νερά τους σε ένα κάπως ανισόρροπο δίσκο που θα ήθελε να είναι λίγο απο concept με λίγο απο μια κάποια «αποκρυφιστική» ατμόσφαιρα αλλά δεν τα καταφέρνει. Δείχνει επίσης σαν ύφος τι έμελλε να ακολουθήσει αργότερα με τα διάφορα holy smoke και τα τοιαύτα. Όπως και να 'χει, seventh son οντοπικ επιλογή φυσικά, είναι νομίζω ο τελευταίος πραγματικά καλός δίσκος iron maiden.
edit: Παρόλα αυτά έχει επικρατήσει μια γενικότερη φλωριά και δεν έχει αναφέρει κανείς μέσα στο θρεντ το Number of the Beast. Θα το κάνω εγώ για να εντοπίσω το μεγαλύτερο κιθαριστικό σόλο στην ιστορία της μουσικής + ανατριχιαστικές στιγμές που βρίσκεται φυσικά εδώ στα 3:42,
http://www.youtube.com/watch?v=0Tb8Jo11uGo
Γενικότερα αυτή η περίοδος ενδείκνυται, Ra Pariah που βλέπω ότι ψάχνεσαι με αυτά, και για ενδυματολογικές/στυλιστικές προτάσεις. Ένας κιθαρίστας πολύ ανώτερος από οποιονδήποτε είχαν ποτέ στις τάξεις τους οι Manowar λανσάρει στο παραπάνω βίντεο ένα μοναδικό στυλ, συνδυασμός μαλλί με χαιτούλα, λαμέ σακάκι με γυρισμένο μανίκι και μπασκετικό περικάρπιο. Πόσο πιο «αμέταλο» στυλ για το 1982; Μάλλον γιατί δε χρειαζόταν τίποτα περισσότερο για να ΓΑΜΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.
χέι ,ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ σε γαμάει το holy smoke
........α ,και που'στε bring your daughter to the slaughter σλοτώνει για πλάκα κάτι 7th son (το κομμάτι) κτλ κτλ
εδώ να τονίσω ότι αναφέρω το 666 σαν τοπ άλμπουμ και να πω μιαν ιστορία.
στο 7th tour of the 7th tour ξενέρωνα με κάθε τραγούδι που ήταν μετά το powerslave, ο λόγος απλός που το παθαίνουμε σε κάθε live που το συγκρότημα παίζει "τα καινούρια", και επίσης είχα σνομπάρει τρελά το somewhere in time λόγω των ελληνικών στον δίσκο :oops::oops::oops:
Kάτι πάει να πει ο Εικονοκλάστης, αλλά ξαναφέρνει τη κουβέντα στους Manowar και τα γαμάει όλα...
Επίσης το "αμέταλο" στΑϊλ που αναφέρεις δεν το καταλαβαίνω ιδιαίτερα, αφού αν ψάξεις θα βρεις και χειρότερα (http://youtu.be/5oli8rM90Ek) από αυτά που σας χαλάνε την μέτσαλ εικόνα που έχετε καταχωρήσει από μόνοι σας στους μεταλάδεςςς.
Χstroyer, τσεκάρεις πρώτα την κουβέντα για τους Ulcerate στα reviews.
εγώ είμαι σε φάση ομώνυμο που είναι τρελή αλητεία και Powerslave για Aces High που έχωνε τα πάντα στο Live After Death και κυρίως το καλύτερο κομμάτι Maiden, το Rime.Το δεύτερο καλύτερο είναι φυσικά το Phantom Of The Opera.Μετά Somewhere In Time.
edit: στα καλύτερα λάιβ άλμπουμ έβερ αυτό που λέω.
.Quote:
ahahaha ti leei o an8rwpos maiden sta 90s san na leme kalogria se bourdelo
Grateful Dead - 1967 - The Grateful Dead [Rhino,2001] FLAC - 04 - Cold Rain And Snow
ισχυρη στυσις
http://www.youtube.com/watch?v=Pa1v0JquteQ
δεν εχει την διασκευαρα απο Bevis Frond το γαμηδι...τεσπα σας αγαπαω ολους αμα ακουω τετοια
καλή φάση να'σαι deadhead δε λέω, αλλά στο καλύτερο maiden album γιατί;
http://www.youtube.com/watch?v=eFBYM6sQIYU
Sto seventh son den hrisimopoiithikan proti fora synth ihoi.Ipertheiko tragoudi maiden protis (poli protis) epohis.aksize ta 60 euro pou eiha dosei gia to box set.
LOOK OUT...YEAH...PAT PAT PAT PAT PAT PAT PAT
έχεις ένα απ'τα καλύτερα αβαταρ του γαλαξία
pano pou elega na to allakso to kathieroses