100 smithing kai 100 enchanting. kaneis setaki pou kovei to sympan olakero kai to paixnidi den exei pia nohma
Printable View
100 smithing kai 100 enchanting. kaneis setaki pou kovei to sympan olakero kai to paixnidi den exei pia nohma
Σαφώς είναι ηλίθιο να μαξάρεις ένα επάγγελμα με ένα και μοναδικό κραφτ, αλλά έτσι φαίνεται να δουλεύει το παιχνίδι. Αν όντως είναι μπαγκ, το δέχομαι και πάω πάσο.
Δεν είναι δύσκολο να το φανταστείς H, αφού είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνεις. Δε σταματάς να το κάνεις μέχρι να σταματήσει να σου δίνει σκιλλπόιντς. Όλοι το κάνουμε. Και στο ουώου.
Για πείτε για enchanting. Είναι το επόμενο που ανεβάζω, μαζί με alchemy. Είμαι 30κάτι βέβαια ακόμα, έχω πολύ ψωμί. Επίσης δεν είμαι πολύ σίγουρος για τον τρόπο που λειτουργεί το enchanting. Χάνεις το upgrade (legendary) αν βάλεις enchant?
το Daedric Armor έχει base armor 49 ενώ το Ebony Mail 46 + Muffle Effect (βοηθάει αν είσαι melee παίκτης και θες να προχωρήσεις σε thieves guild και dark brotherhood ας πούμε) + Poison Damage + είναι αντικείμενο που παίρνεις στο τέλος ενός daedric quest το οποίο είναι πιο διασκεδαστικό σαν διαδικασία από το να φτάσεις το smithing σου στο 100.
+ το κόλπο με το smithing δεν είναι δύσκολο να το φανταστείς και μόνος σου. Απλώς δεν είναι διασκεδαστικό, και γι' αυτό δεν το κάνεις (εγώ το έκανα βέβαια :/).
Κοίτα τι με έκανες να γράψω.
Νταξ βασικά είναι το πρώτο ΤES που παίζω και ο πρώτος χαρακτήρας μου, οπότε δικαιολογούμαι. Όπως φαίνεται βέβαια δε θα ακολουθήσουν άλλοι γιατί θέλω να το στίψω το παιχνίδι και φαίνεται ατελείωτο. Δε νομίζω ότι θα έχω χρόνο να το ξανακάνω.
Τα thieves/brotherhood quests τα κάνω με thieves armor και sneaking, έτσι για τη φάση. Πχ. Goldenglow estate, δε σκότωσα ούτε έναν. Ψέματα. Σκότωσα τον μαλάκα που δεν έδινε το κλειδί γιατί ήθελα να κάνω και το sidequest. Με daggerάκι, όμως και αθόρυβα ^^
Δεδομένου ότι είμαι orc two handed κι εγώ, να πω για αρχή το alchemy παράτα το. Εκτός του ότι ανεβαίνει αργά, τα perks του και το ολο mechanic βασικά είναι λίγο lol. Εννοείται το enchanting θέλει maxάρισμα και δεν χάνεις το upgrade.
Shirime το muffling effect που λες δεν ξέρω τι είναι γιατί είμαι ακόμα με τα orcish καθώς το "κόλπο" με τα daggers θεώρησα ότι είναι αυτό που λέει ο Firestorm, major spoil για το παιχνίδι δηλαδή και δεν το έκανα. Το poison damage lol, ακούγεται αστείο, άσε που δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει εγγενές ή αν το βαλες εσύ με κάνα enchant και το ξέχασες :P Τέλος δεν ξέρω για ποιο quest μιλάς, κάτι μου θυμίζει, εμένα πλέον μου το πετάνε και bandits :P Εξακολουθώ να στηρίζω daedric δεδομένου ότι η διαφορά πιστεύω θα ανοίγει όσο τα ανεβάζεις (superior, flawless κ.ο.κ.).
ρε άλλο το ebony mail
http://images.wikia.com/elderscrolls...ony_Mail_3.png
και άλλο το ebony armor
http://images2.wikia.nocookie.net/__...Ebonyarmor.jpg
το ebony mail ΔΕΝ το φτιάχνεις, είναι daedric artifact και τέλος πάντων κοίτα τι με κάνεις να γράφω!!!
γιατι να χρειαζεσαι muffle για τα thieves/dark brotherhood κουεστ, τα βγαζεις και με ραμπο οπως εκανα εγω
σβήνω τα savegames μου και το ξαναρχίζω με αυτο το mod, πεθαίνω.....
http://www.youtube.com/watch?v=Bifmj1O3D24
χαχααχα burn baby burn.
εγώ παιδιά είμαι ρίφτεν και μόλις με δέχτηκαν στο θιβς γκιλντ και πολύ γουστάρω που κυκλοφοράω σαν khajiit chris moltisanti.
επίσης το παιχνίδι στάζει μόνο γκάβλα.
α ναι ξέχασα να προσθέσω οτι χθες, κατά λάθος, έσφαξα την λυδία.
βγαίνω με sneak πίσω από τον κακό και εκείνη την στιγμή μπαίνει μπροστά μου το κορίτσι.
dagger sneak attack x 15.
bye bye lydia.
μέχρι και το npc κόλλησε για καναδύο δευτερόλεπτα.
Ναι, το δύσκολο είναι να καταφέρεις να μην την σκοτώσεις την Lydia :P
Όχι άμα την αφήσεις σπίτι να προσέχει τα παιδιά και πάρεις καναν πιο σοβαρό βοηθό.
Παιδιά, εγώ αγάπησα την Mjoll και την έχω σπίτι για λιονταρίσιο σεξ και να μου φτιάχνει φαγητάρες, αλλά το κακό είναι ότι ο κονιόρδος δεν ξεκολλάει από πάνω της.
Olaf Olfjor, a true son of Skyrim.
Για πάμε και ένα μίνι πολλ, Imperial ή Stormcloak;
thieves guild!