Emeti.
Printable View
στο Καραισκακη σπαω παντα τα παπαρια του Ματζελλαν γιατι θελω να μπαινω μια ωρα πριν το ματς να βλεπω προθερμανση τερματοφυλακα.
Θέλω να αδειάζει εντελώς το ποτήρι που πίνω για να μου κάνουν/κάνω ρεφίλλ. Αν κάποιος μου βάλει ποτό στο ποτήρι ενώ δεν το χω πιεί όλο ψιλοενοχλούμαι. Αυτή η συνήθεια ξεκίνησε με τη μπύρα αλλά τώρα έχει επεκταθεί παντού.
Βλεπεις και συ το "θελω" ροζ και το "πουτσος" κοκκινο?
Ο χρηστης Custom User ηταν online και παιζαμε haxball κατα τη διαρκεια της αλλαγης του ετους στην Ελλαδα :touched:
Εχασα 5-2 γιατι ειχα λαγκ :(
Μίνι έκδοση: Με τον πατέρα μου τώρα τα χριστούγεννα παίξαμε μια παρτίδα σκάκι που κράτησε 5 μέρες (λόγω επισκέψεων κλπ κλπ) και (φυσικά) κάθε που σταματούσαμε έβγαζα φωτογραφία τη σκακιέρα με το κινητό σε περίπτωση που σκουντήσει κάποιος τα πιόνια.
Όσον αφορά .bat κλπ, ο λόγος που ασχολήθηκα πρώτη φορά με αυτά ήταν για να φτιάχνω διαφορετικά boot disk ωστε να έχω 1) Πολλή base memory για το frontier 2)XMS για το ultima και 3) EMS για το wing commander
Υ.Γ.: πινκ σε όποιον (άλλον) παραδεχτεί οτι μικρός άφηνε δισκέτες πάνω στην κεντρική μονάδα και μετά αναρωτιόταν γιατί χαλούσαν τα αρχεία
Edit για το TIE Fighter: Δεν το αγόρασα ποτέ όταν βγήκε (δεν πέφταν γενέθλια κοντά; δε θυμάμαι γιατί) και κάθε τόσο καθόμουν και διάβαζα ένα 5σέλιδο αφιέρωμα που είχε κάνει το αγγλικό PC Gamer και έδειχνε όλα τα σκάφη με εικόνες και σχόλια κλπ για να ξεχνιέμαι.. Γενικά αυτό το έκανα με πολλά παιχνίδια που δεν μπορούσα/δεν με άφηναν να πάρω...
ξεκίνησα να παίζω haxball με τον αδερφό μου. μετά από 5-6 ματς βαρεθήκαμε και ξεκινήσαμε το μονοκόμματο (από την μία εστία στην άλλη, προχωράμε μέχρι το κέντρο για να κάνουμε σουτ), στο οποίο έχασα γιατί ακούμπησα την μπάλα 2 φορές και ο αδερφός μου κέρδισε πέναλτυ το οποίο και έβαλε. μετά σκεφτήκαμε να παίξουμε "χρυσό γκολ", δεν ξέρω πως το λέγατε εσείς, ένα φάουλ ένα πέναλτυ και μια κατεβασιά. μετά από αποτυχημένες προσπάθειες για να βάλουμε ένα γκολ, φτάσαμε στο "ένα εγώ ένα εσύ", ο αδερφός μου έχασε την κατεβασιά, εγώ έβαλα το πέναλτυ με τεχνικό πλασέ στο γάμα και ΝΙΚΗΣΑ. :happyjump:
To θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ να παίρνεις βούτυρο απο το κουπάκι (το σοφτ δηλαδή) και αντί να το παίρνεις ομοιόμορφα από όλη την επιφάνεις, να σκαβεις!!!
Επίσης αδιανόητο να πατάς στο μέσον του σωληναρίου να βγει η οδοντόκρεμα.
Μεγάλες μάχες στο σπίτι για αυτά τα δύο.