(edit, 00i00 σε συμπαθώ και δεν μούτζωσα εγώ), και δεν εννοούσα εσένα, αλλά ποστ σαν το αποπάνω που είναι μια μαλακία και μισή.
Printable View
θα μπορουσες να εννοεις εμενα και να εξακολουθεις να με συμπαθεις
κι επισης να κανεις το παραπανω κουοτ και να αναπτυξεις την διαφωνια σου
εντιτ...οι μουτζες/πινκς ειναι γκαιη...δεν δινω σημασια
κομισσαρ, εξηγησα τί εννοώ υποχρέωση.
Ρε Βικ, αφού γουστάρουμε εμείς οι ομπσκιουράδες ΜΕΤΑΛΛΟΠΑΤΕΡΕΣ το σωστό mainstream μέταλλο, τότε γιατί να έχουμε πρόβλημα με τους ανεξαρτήτως ηλικίας ακροατές των γνωστών συγκροτημάτων οι οποίοι προσεγγίζουν με αγάπη και σεβασμό δημιουργίες όπως τα "Power and the Glory" και "Gutter Ballet";
Όταν όμως ακούμε μαλακίες για χίλια-δυο αβάσιμα πράγματα από άτομα τα οποία μια ζωή ήταν ημιμαθή και υπερηφανεύονταν και γι' αυτό μάλιστα (για τίς όποιες γνώσεις τους), ε ναι τότε θα υπάρξει αντίλογος. Δεν γίνεται να βγαίνει τώρα ο καθένας και να μιλάει για χάλια ήχο, τυποποιημένες συνθέσεις και χίλιες δυο μπαρούφες για το underground. Ειδικά δε όταν υπάρχουν τριγύρω κάτι Syris "Syris" και κάτι Oracle "Αs Darkness Reigns". Αυτά είναι πράγματα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από κανέναν. Ή δεν τα ακουμπάς καθόλου και μένεις στις ιερές αγελάδες ή ψάξε καλά πρώτα αφού θα διατυπώσεις την κρίση σου.
Δεν ξέρω τί βιώματα έχεις εσύ κι η Ένι, αλλά εγώ μεταλλοπατέρες έτσι όπως τους εννοείτε εσείς δεν γνώρισα ποτέ μου. Μήπως ζουν στο κεφάλι σας και δεν ακούτε τι πραγματικά σας λένε όσοι τέλοσπάντων σας φαίνονται "μεταλλοπατέρες";
δεν έχω βιώματα. Όσο δε μου τη λες που ακούω Nightwish και Rammstein και χτυπάω τατου Angra, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. ΑΚΟΥΩ μεταλ, δεν ΞΕΡΩ από μεταλ. Απλά μη μου μιλάς αφ' υψηλού επειδή ξέρεις εκατο πράματα παραπάνω, αυτό με εκνευρίζει
και αδικη επιθεση σε nofx και fat mike
Spoiler
παιδιά ,σόρυ κιόλας, αλλά επειδή έχετε γράψει ένα κάρο πράματα μήπως μπορείτε να τα συμπικνώσετε για να καταλάβω τι γίνεται να πω και'γω την αποψή μου (χεστήκατε βέβαια αλλά κουβέντα να γίνεται).......?
Το μόνο που έπιασα περί τεχνικής και megadeth που είπε ο Ra και female fronted us metal μπαντών πιο τεχνικές από megadeth Μάριε απ'όλες τις female fronted us metal μπάντες μπορώ να παίξω τα πάντα (ρυθμικά) ενώ από megadeth δεν μπορώ να παίξω ούτε το εξώφυλλο και δεν είμαι και καμιά παιχτούρα ,ξυλοκόπος είμαι................
εγώ κατάλαβα ότι οι riot και oι possessed είναι αξιοπρεπείς μεταλ μπάντες.
ΒΑΡΑΕΙ ΣΚΑΜΠΙΛΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.
Την ίδια χρονιά ο Dave έβγαζε αυτό και μου λες τώρα για Blacklace! (συμπαθητικό ήταν). Αν αυτό βαράει σκαμπίλια, το ακόλουθο του σκάει μπαζούκας στην μάπα.
http://www.youtube.com/watch?v=Q__ozbrEDh0
και 2 χρόνια νωρίτερα οι riot κυκλοφορούν το ακόλουθο "φυστικο-ροκ"
:P
Τί συμπαθητικό ρε Φορντ; Συμπαθητική είναι μια τυρόπιτα που περίσσεψε από χτες... Συμπαθητικό λέει! Καλά φωνητικώς η Marian ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ οποιοδήποτε νιαούρισμα μου βάλεις!! Και κιθαριστικά εννοείται ΓΑΜΕΙ το Blacklace. Και για να μείνουμε πάντα στο female που "υποτίθεται" ότι είναι soft... Επειδή αν αρχίσω να ποστάρω Oracle, δεν θα 'χει καθόλου πλάκα...
Spoiler
το killing κανονικά πρέπει να ποσταριστεί στο τρας μεταλ θρεντ.
Warlord.... Πόσο πιο :touched:????
ΥΓ: @Witchie: Έχεις μανία ώρες-ώρες με μερικά κομμάτια! :p Πολύ πιο απαιτητικό τεχνικώς κομμάτι το "Speed of Sound", imo.