εντιτ και αυτο υστερα απο σαφη καταλυση της δημοκρατιας.
Printable View
εντιτ και αυτο υστερα απο σαφη καταλυση της δημοκρατιας.
Μits, πόσους αγώνες έχεις παίξει; Σε ενημερώνω ότι εάν μέχρι την Τρίτη δεν έχεις παίξει τους δεκαπέντα από τους εικοσι οκτώ, τότε τα λέμε στο επόμενο. 8) Το τουρνουά έχει ξεκινήσει εδώ και 19 μέρες. Δεν γίνεται να είμαστε δέσμιοι του κεφιού σου, για να το θέσω ευπρεπώς. Επίσης, μην αρχίζεις τις βρισιές εναντίον των παικτών που σου τον σβουρίξανε! :lol:
μου φαινεται θα χρειαστει να γαμησω και τα πιονια σου.
ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ!!!
:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
λοιπον εγω αποχωρω για να μη χρειαζεται να γινεται ολο αυτο καλη συνεχεια
Στο παραπάνω ποστ μου έχω να προσθέσω την κλητική προσφώνηση:
MAZETA ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ
:rofl::rofl::rofl:
:grin::grin::grin::grin:
επειδη κυκλοφορουν διαφορες γελοιες αποψεις απο γιουζερς με 300 ποστς δηλωνω οτι θα παιξω το καθε ματς που ειναι να παιξω.
για να δουμε
Μits, τίθεσαι εκτός διοργάνωσης. Δεν ήσουν σε αυτό το τουρνουά ο κλάσικος τζέντλεμαν που έχουμε συνηθίσει. Ελπίζω στο 2ο να επανέλθεις δημήτριος.
Οι υπόλοιποι να ολοκληρώνουμε τις παρτίδες.
τωρα που θα σας θεσω εκτος τζενεραλ ντισκασσιον μαζι με το τοπικ σας, θα δουμε ποιος ειναι ο πιο τζεντλεμανν.
2 νίκες για μένα και 2 ισοπαλίες με σταυρούλα σε καυτά παιχνίδια γεμάτα ανατροπές κι εντάσεις!
Σταυρούλα ευχαριστώ!
κι εγώ! ισόπαλα πρώτο και τελευταίο, έχασε βασίλισσα απο απροσεξία οπότε πατσίσαμε πάνω κάτω: http://img51.imageshack.us/img51/3924/fghtfu.jpg
παρακαλουνται οι αγαπητοι rat poison & ubu να προσελθουν δι'υποθεσιν τους στο gameknot παραυτα
ευχαριστω
Τελευταία μέρα αύριο. Την κυριακή θα πιούμε διαδικτυακή φράπα (ή και μπίρα) και θα συζητήσουμε την επόμενη διοργάνωση. 8)