αν εκανε τοσο κοπο να φερει λουις γκαρσια νταξ..τα πιασαμε τα λεφτα μας
εδιτ:
Λίβερπουλ 2006-07 26 6
Ατλέτικο Μαδρίτης 2007-08 35 3
Ατλέτικο Μαδρίτης 2008-09 20 0
Ρασίνγκ Σανταντέρ 2009-10 14 0
ετσι κλινικαλ στραικερ :/
Printable View
αν εκανε τοσο κοπο να φερει λουις γκαρσια νταξ..τα πιασαμε τα λεφτα μας
εδιτ:
Λίβερπουλ 2006-07 26 6
Ατλέτικο Μαδρίτης 2007-08 35 3
Ατλέτικο Μαδρίτης 2008-09 20 0
Ρασίνγκ Σανταντέρ 2009-10 14 0
ετσι κλινικαλ στραικερ :/
Το θεμα είναι για πόσα χρόνια υπέγραψε.
Ο,τιδήποτε άνω του ενός χρόνου είναι θλιβερό.
Εμένα γιατί μου θυμίζει Μπίσκαν η όλη φάση ?
Βασικά το γεγονός ότι έδιωξε Ρουκάβινα για να φέρει τον επιθετικό των τριών γκολ σε τρία χρόνια είναι από μόνο του θλιβερό, ειδικά με τραυματισμούς που είχε. 700.000 το χρόνο λέει, πάτωμα.
Κλασσική Τζιγκερομεταγραφή.
Το άτομο πρέπει να βάζει αγγελία: Ζητείται τελειωμένος πρώην ποδοσφαιριστής. Απαραίτητα πρέπει να έχει τραγικές τις 2 προηγούμενες χρονιές, πριν 5-6 χρόνια να είχε καλό όνομα ώστε να μπορεί ο μεγαλομέτοχος να υποστηρίξει σε συνέντευξη σε ΔΙΚΟ του μέσο ότι "δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεται ο κόσμος, εμείς φέραμε στην ομάδα Μπίσκαν, Γιάρνι, Ζούλιο Σέζαρ".
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε οτι ο νομπλιας μετά τη τζένοα είχε πει οτι ο επιθετικός που θα έρθει θα πρέπει είναι έτοιμος να παίξει, έχοντας κάνει προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του. Και λίγες μέρες αργότερα η διοίκηση των ονείρων μας, του απαντά με μεταγραφή πρωην ποδοσφαιριστή με 3 μηνες απροπονησιά, χωρίς προετοιμασία, με 22 γκολ τα τελευταία 6 (!) χρόνια. Τελικά είναι ωραίο να νιώθεις οτι τα αιτήματά σου γίνονται πραγματικότητα...
δεν ξέρω ρε συ... οι άλλοι (ούκρα πχ) έχουν και χρόνο μπροστά τους, δεν είναι τίποτα ονόματα, μπορείς να τους πουλήσεις καλά σε 2 χρόνια που λέει ο λόγος, έχουν κίνητρο. Αυτός, είναι "όνομα" πράμα που σημαίνει οτι θα θέλει να παίζει παραπάνω, είναι 32, είναι απροπόνητος, έχει προβλήματα με τους χιαστούς, ε και με 700.000 το χρόνο για τέτοιο πακέτο, καλύτερα να έμενε το ρουκαβίνι
Ο Ρουκάβινα έτρεχε σαν πελαργός,ήταν πολύ light και έμεινε στάσιμος.Πιο πολύ για παίχτης 5X5 μου έκανε.
Για τους άλλους που λες,μπορεί να είναι 22χρονοι,αλλά μιλάμε για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών χωρίς περγαμηνές,υπό διωγμό από τις ομάδες τους οι περισσότεροι και τα τελευταία χρόνια παίζανε ως δανεικοί από δω και από κει σε ομάδες της πούτσας,χωρίς να εντυπωσιάσουν.
Στη τελική οι μόνες κινήσεις που έκανες ήταν για να τους αποκτήσεις ως δανεικούς.
Ο Γκαρσία είναι ένα σάπιο τυπάκι,μεγάλο όνομα στα νιάτα του,παίχτης max των 15 συμμετοχών αφού έχει δεδομένο πρόβλημα χιαστών αλλά θέλω να ελπίζω ότι με μια Καβάλα,με μια Ξάνθη ξερωγώ θα μπορέσει να μου βγάλει μια πάσα ή να κάνει ένα σουτ.
Το πιο πιθανό είναι να βγει μούφα τζιγγερομεταγραφή(όπως τα λέει ο Warlord) αλλά εδώ που έφτασες,δεν μπορούσες να κάνεις και αλλιώς.
Οι άνθρωποι αυτοί κάνανε ότι περνούσε από το χέρι τους για να χαλάσουνε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή-θρύλου της Λυόν για χάρη κάτι απίθανων Σλοβάκων-Πολωνών B και Γ διαλογής,ενώ όλο το καλοκαίρι έξυναν το πουλάκι τους και χάνονταν ελεύθεροι παίχτες-λαχεία με τη δικαιολογία ότι "να μωρέ,δεν βιαζόμαστε" και ο Νιόπλιας ξενέρωνε.
'Οσο για τα 700.000 το χρόνο που λες,στα παπάρια μας ε.Δεν θα τους λείψουν.
φερτε και τον μαλεζανι να δεσετε
http://www.chabka.es/
link gia to game
Πετρογκολ ρε μουναρες :touched:
Κοιμήσου Χάμμερ.
"τεο,τεο, ΤΕΟ, σηκω αγορι μου..ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ"
:touched: