Καλύτερα να μην γίνονται μπάτσοι και ας κάνουν όσα παιδιά θέλουν.:razz:
Printable View
1) Δεν υπάρχει σημερινή χούντα.
2) Ήταν ηθικός αυτουργός όσο θα ήταν κι ο καθένας στη θέση του ή έχεις πιο συγκεκριμένα στοιχεία;
3) Αρκετά αστείο είναι το πως αριστεροκάβλωσες σ' ένα χρόνο μέσα.
Πώς οξύνεται η ταξική πάλη με μια τέτοια παπαριά μωρέ μαλάκα; Βούλωσέ το πια.
Θύμισέ μου ρε Θεμούλη τι είναι ταξική πάλη..
Η πάλη των ΤΑΞΕΩΝ. Και είναι τόσο γαμημένα ασύνδετο με οποιαδήποτε μορφή ταξικής πάλης όλο αυτό το μπάχαλο που έγινε που δεν μπορούσα καν να διανοηθώ ότι θα είχες το θράσος να το συμπεριλάβεις σ' αυτήν.
Α, ωραία, τότε ανήκει σε ένα άλλο πλαίσιο, φανταστικό, μάλλον μέρος κάποιου προγράμματος εικονικής πραγματικότητας, όπου γίνονται πολιτικές πράξεις χωρίς ταξικό περιεχόμενο. Μ' αρέσει!
1) Έχουμε μια κυβέρνηση που εξελέγη για να εφαρμόσει το ακριβώς αντίθετο πρόγραμμα από αυτό το οποίο εφαρμόζει. Η ίδια η κυβέρνηση παίρνει απευθείας εντολές από την τρόικα για το τι θα κάνει με τα ασφαλιστικά/εργασιακά/οτιδήποτε. Ο υπουργός επικυρώνει αυτές τις αποφάσεις με μία υπογραφή και στη βουλή γίνεται απλώς συζήτηση. Έχουμε χούντα.
2) Πίστεψέ με, ήταν κωλόπαιδο. Έχω στοιχεία από μέσα.
3) Είσαι ο dythor. Επίσης είσαι στο er ενάμιση χρόνο.
η αλήθεια είναι ότι δε στενοχωριέμαι ούτε για τον αστυνομικό υποδιευθυντή και τσιράκι του έλληνα τσακ νόρρις ούτε για τη χήρα με τα ανήλικα, όπως δε στενοχωριέμαι ούτε για τις εκατοντάδες νεκρών εργατών/μεταναστών που προκαλεί η παρέα τους, γιατί σε αντίθετη περίπτωση μάλλον θα είχα κλειστεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα με χούφτες αντικαταθλιπτικών. κι εδώ που τα λέμε έλα, κανείς σας δε νοιάζεται, απλά είδε στο mega και στο in.gr το ρεπορτάζ για τον τραγικό υπασπιστή και εμπνευστήκατε, πριν δυο μήνες ήταν το νεκρό αφγανάκι, πριν χρόνια ο μπακογιάννης, χεστήκαμε τέλος πάντων, παίζει να χέζεστε πιο πολύ με τέτοια χτυπήματα παρά με τη γαζα φερειπείν (βραβείο πιο καθυστερημένης σύγκρισης έβερ).
ΟΜΩΣ, ένα πακέτο με κωλοδάχτυλα στους καθυστερημένους με τις μπόμπες και τα αυτόματα και τις βλακείες. αφού μόνο εσείς τον παίζετε με την πάρτη σας και χαίρεστε ρε σιχάματα (inb4 ποστ κάλκι), τη στιγμή που όλοι δεχόμαστε τις ιδεολογικές και κατασταλτικές συνέπειες, τι πα ρι στα νε τε που να σας γαμάν 50, ηλίθιοιηλίθιοιηλίθιοιηλίθιοι. τουλάχιστον η 17Ν έφαγε κι έναν σταθμάρχη CIA κι ένα βασανιστή της χούντας, ανίκανες ιμιτασιόν.
lol, πράγματι, τουλάχιστον τότε φτιάχνανε δρόμους και στέλναν το βάζελο στο γουέμπλεη :!:
εδώ εσύ από φρικιό έγινες νεοφιλελεύθερος :!:
Σκεπτόμενος Κομμουνιστής δικέ μου.
Μνημοσυνο Ανδρεα. Δεν υπαρχουμε.
XAXAXAXAXAAAAAAAAAAXXXAAXXAAXXXAAXAXAXAXAXXAAXXAAXXAAXXAAXAXAXAXXAAXXAXAAXAXAXXAAXAXXAXAXAQuote:
Originally Posted by Dythor
http://www.electricrequiem.com/forum...-kiets/page291
Θα ήταν από τα λίγα ποστ σου με πολλά πινκς.
κρυφοδαπ ή κρυφοφρικ; κάνε μια ανάλυση επί του θέματος, μη μας αφήνεις σε αγωνία μετά από το φλογισμένο αυτό ντεμπύτο στο πόλιτιξ...
Εγώ;;
Το ποστ μου πήγαινε σε συνάρτηση με το συγκεκριμένο χρήστη.
Για σκύψε να σε χύσει ο συγκεκριμένος χρήστης!
Να χαρώ σκεπτόμενο κομμουνιστή. :moutza: