Εντάξει, γελάω ΠΟΛΥ δυνατά με το τελευταίο πάντως.
Printable View
Εντάξει, γελάω ΠΟΛΥ δυνατά με το τελευταίο πάντως.
Εγώ γελάω πολύ δυνατά με όλα και ο Mikeus έχει περισσότερο χιούμορ απ' όλους τους χρήστες του ηαρ, εκτός ίσως απ' τον αμνήζιακ.
εγω ρολλαρω στο πατωμα γελωντας.
χαχαχαχα αυτό ήταν καλό
και credit στον maddox, ο εισοδισμός καρποφορεί.
εγω ρολλαρωστοπατωμαγελωντασκόπτερο.
Spoiler
Ε μην παιδεύεστε :!:
μέτριο το καινούριο άρθρο, αλλά το παρακάτω διαμάντι δεν πρέπει να χαθεί:
"Ο Ενρίκες δεν είναι απλά ένας ακόμα εκνευριστικός λατίνος γλίτσης. Εκτός του ότι αποτελεί πρότυπο γκρινιάρη, μίζερου και βασανισμένου "γόη", το οποίο μιμήθηκαν πολλοί τραγουδιαρέοι ανά τη Γη, εκπροσωπεί και μια σιχαμένη κατηγορία καθημερινού παπάρα που χαλάει την πιάτσα. Είναι ο και καλά ευαίσθητος και πληγωμένος άντρας-κουταβάκι, που είναι ανίκανος να την πέσει αντρίκια σε μια γκόμενα, οπότε της το παίζει φίλος για κανά εξάμηνο και ένα βράδυ την καλεί σπίτι του για ταινία με όλη την παρέα, αλλά φυσικά η παρέα λείπει. Μετά της πρήζει τη μήτρα για το πόσο χάλια του έχουν φερθεί όλες, για το πόσο εμπιστοσύνη της έχει και πόσο σημαντική είναι και στο τέλος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κλάψει στα βυζιά της μπας και τον λυπηθεί και του παίξει μια μαλακία από οίκτο."
Ναι ρε γαμώτο μας απογοήτευσε με το τελευταίο, πρέπει να τον γαμάνε στο στρατό
τι τον διαβάζετε αυτόν τον μαλάκα μωρέ; αν είναι δυνατόν.
και το άρθρο για τους Έλληνες φαντάρους ήταν ψιλοτραγικό, από την άποψη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σχημάτισε τόσο ολοκληρωμένη άποψη για το στρατό σε ένα μήνα, απλά δεν υπάρχει περίπτωση. Θυμήθηκε όσες ιστορίες είχε ακούσει από φίλους και γνωστούς και έκατσε και έγραψε αυτή τη μαλακία.
Ένας μήνας στο κέντρο φτάνει για να δεις όλο το φάσμα συμπεριφορών.
Μετά, με λίγη τύχη, πας σε μια μονάδα που τους έχεις όλους του χεριού σου και κάθεσαι και βάζεις τις σκέψεις σου σε τάξη, στα διαλείμματα του mame πχ.
π.ς. Γαμάει το Unraveling chaos.