Να δούμε πως θα προλάβουν να μαζέψουν το χάος. Καλούλι το νέο επ πάντως, δηλαδή άρχισε να δίνει κάποιες απαντήσεις.
2 μείναν μονάχα, είμαι περίεργος για το πως θα το κλείσουν.
Printable View
Να δούμε πως θα προλάβουν να μαζέψουν το χάος. Καλούλι το νέο επ πάντως, δηλαδή άρχισε να δίνει κάποιες απαντήσεις.
2 μείναν μονάχα, είμαι περίεργος για το πως θα το κλείσουν.
Το μπούλο επιτέλους.
το εχω απο το πρωι αλλα δεν το εχω δει ακομα.λογικα θα το βαλω later.
μου θυμιζει prison break απο τριτη σεζον και μετα αυτο =p
2 μετρια επεισοδια στη σειρα και σε μια βδομαδα φιναλε.χμμ
τι δεν είναι σήμερα το τελευταίο!!?!?!?!?! fuck!
Τέλος, φινίτο, καπούτ.
Αν και είχε ψωμί η ιστορία ακόμα όπως το κάναν, καλύτερα έτσι. Απλά αφήσαν κάτι ερωτήματα διαστάσεων λοστ αναπάντητα πλέον.
ΥΓ: Το κοπρόσκυλο το έκανε τελικά. Ακριβώς σαν το λοστ. :P
Spoiler
ο αμνιζιακ αν το εχει δει κ την παλεψει μεχρι τελους, θα αποζημιωθει στην τελικη σκηνη
εχει επιβεβαιωθει οτι δεν θα υπαρξει συνεχεια;
τοτε προφανως δεν το πηγαινανε για μια σεζον,τους βγηκε ομως η φαση με τα ratings στην πορεια και τον ειπιαν.
κριμα που αν και ειχε ξεκινησει πολυ δυνατα εφτασε σε ενα σημειο που σου αφηνε γευση prison break μεσα τριτης και περα,οταν το εβλεπες απλα απο περιεργεια.
Η φάση είναι ότι με τέτοιο τέλος πραγματικά θα 'θελα να δω 2η σεζόν κι ας ξέρω πως αν γινόταν λογικά θα κατέληγε σαν την 1η.
Abruzzi οι του ABC άργησαν να αποφασίσουν ποιο εκ των FlashForward και V θα ανανεώσουν (τελικά το 2ο και την τελευταία στιγμή), γι' αυτό είπαν στους δημιουργούς να βάλουν κανονικό season finale σε περίπτωση που η σειρά τους συνεχιζόταν.
απλά γέλασα όταν τελείωσε ...:touched::touched::touched:
και το abc θα χεστει πανω του και θα το ανανεωσει για 10 σεζον =p