δικτατορια μαγκες μου.
Printable View
δικτατορια μαγκες μου.
δεν μας χαλαεί το κλείσιμο των τορρεντάδικων/ραπιντσεράδικων κτλ, παιδιά της πιάτσας είμαστε, θα την ψάξουμε αλλού. Περάσαμε τα πέτρινα χρόνια που δεν υπήρχε τίποτα απ' όλα αυτα και πάλι κατεβάζαμε, απλά θα θέλει λιγο περισσότερο παίδεμα
χεστηκαμε πατοκορφα ποιυ εκλεισαν το pirateBay , το gamato και οτι αλλη παπαρια βγαινει και σπρωχνει torrents.
το ιντερνετ ειναι αχανες ( σα το μουνι της ρωσσιδας αλλοδαπης που καθαριζει το γραφειο εδω περα ) και παντου θα υπαρχουν νεα torrent σιτε.
αυτο που μου την βιδωνει ειναι οτι αυτοι που εχουν τα site ΧΕΖΟΝΤΑΙ στο ταληρο απο διαφημισεις και google adsense και μετα βγαινουν 10 καθυστερημενα σκρουτζακια και κλαιγονται για την "ελευθερη διακινηση" ουστ ρε ζωα λαμογια της φουτσας
Καταπέλτης !
αστριξ λέει
γουσταρεις αστρικη φαπα? :D
γουστάρεις ελεύθερη διακίνηση;
δε με απασχολει αν θα ειναι ελευθερη η παρανομη γιατι οτι θελω το βρισκω οποτε θελω. αλλα δε το παιζω θιγμενη κυρατσα με τα πορτοφολια αλλων ουτε θα βγω να υποστηριξω εναν τεμπελχανα που εστησε ενα torrent site
Έναν ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ
O Astrix είναι γαλάτης πολεμιστής από τον Πύργο Ηλείας;:fear:
και μαύρους κύκνους λοιπών
εγω ψηφιζω να του ριξουμε φαπες. ξε'ς σαν αυτες που ετρωγες στο σχολειο. να του κανουμε ΚΟΛΩΝΑΤΟ.
Kolwnato leei. (Emeis legame "na ton kanoume kolwna" :P)
Εσείς.
:maikl: