ας μας πει κάποιος από τους εαακίτες που κυκλοφορούν εδώ. την περιμένατε τέτοια πούτσα;
είμαι εριστικός αλλά ρωτάω σοβαρά.
Printable View
ας μας πει κάποιος από τους εαακίτες που κυκλοφορούν εδώ. την περιμένατε τέτοια πούτσα;
είμαι εριστικός αλλά ρωτάω σοβαρά.
Δεν νομίζω ότι ήταν πούτσα αν σκεφτείς ότι είχαν πάνω απ' το άθροισμα μέρα-ενάντια.
@ Phantom Duck: Τα λευκά; Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να μην ψηφίσεις κανέναν αλλά να ρίξεις τα ποσοστά όλων; Αν όχι ας έριχναν ένα αριστερό με α-μπε-μπα-μπλομ ξέρω 'γω :P
Στην τελική ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ΣΥΡΙΖΑ βρε αδερφέ.
ε μη λέμε ότι θέλουμε πούτσα ήταν. τους πέρασε όλος ο χαβαλές, οι φασίστες και το 0,τόσο που πήραν είναι γελοίο ποσοστό ειδικά σε σχέση με αυτά που περίμεναν (έτσι του είχα κόψει από γνωστούς και φίλους) και από την άποψη και καλά ότι έκαναν επιτέλους μετωπικό σχήμα κτλ κτλ.
ας μας πουν οι ίδιοι
Γουελ, προσωπικά δεν βρίσκω άσχημο το ποστοστό για κόμμα 3-4 μηνών.
Αν τώρα κάποιος περίμενε μεγαλύτερο ποστοστό ας πρόσεχε.
Επίσης οι φασίστες, από πότε είναι είπαμε? Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
δεν ξέρω τι θα πουν οι ίδιοι, αλλά για σύριζα, ανταρσύα και λοιπά αριστερά κόμματα μου φαίνεται λογική η δικαιολογία ότι τους επηρέασε η αποχη της νεολαίας.
dythor, όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. βέβαια ψηφίζοντας σύριζα δε ρίχνεις τα ποσοστά όλων!
μιας και αναφέραμε τη ΧΑ, πως κατάφεραν και έγιναν επίσημο κόμμα αυτοί?
den exw idea pragmatika alla sixathika pragmatika stin katametrisi sto tmima pou imoun eforeutiki otan eida tria psifodeltia se autous apo ta 320
egw evgala 5 sta 290 plaka me kaneis.To xristo tous kai thn panagia
oxi re file...ti na pw...
edit: se emena pantws oi oikologoi kerasan poutsa sto LAOS e
vasika se mas to laos phge pantou gamiontas,alla sta8era pisw apo mas.Megalh maurila h 8esprwtia.Ok de milame gia ekswkoinovouleutikous.Psaxname na vroume.Kai vgainane kati kommata newn kai kati fileleu8eroi na gelas.Poios pousths omws rixnei xrush augh gamw to kerato mou.
kai nai kai se emans pire merika kai drasi kai kati akyra teleiws kommata....alla auta tis xrysis augis ti na pw....pragmatika skata sta moutra tous
μπορεί να είμαι ειρωνικός αλλά ειρωνεύομαι.