φακ οφ, πού υπάρχει αυτό; δε βρίσκω τίποτα.
Printable View
φακ οφ, πού υπάρχει αυτό; δε βρίσκω τίποτα.
Είχε κριτική στο ΧΑΜΜΕΡ :!:
Θες να πεις ότι αυτοί είναι καλύτεροι από σένα; Μήπως δεν είσαι και τόσο γαμάτος τελικά; :rofl: :rofl:
το καινούργιο church of misery είναι χεβι.δεν το'χω λιώσει ακόμα αλλά μόνο το padrino να βάλεις κ τους υπόλοιπους "θεούς" που ασχολούνται πάλι.. γκαμεί
όπως κ το archive είναι μια υπερτατη ομορφιά
τέλειο με την πρώτη ακρόαση
τι Ερωτιάτρης είναι αυτός ο Mark
τον αγαπώ, :pink:
Come down to the willow garden with me
Come go with me
Come go and see
Although I've howled across fields
and my eyes turned grey
Are yours still the same
Are you still the same
ΟΧΙ αυτο το κομματι!! εφτασα και κοιτουσα καραβια στα βουνα!
και το αυθεντικό από gun club είναι πολύ ωραίο αλλά νταξ, δεν υπάρχουν λόγια για τη διασκευή του lanegan.
NAI! το ΟΧΙ (με κεφαλαια) πηγαινε με την καλη εννοια!
edited by dythor: τωρα ετσι οπως το'θεσα δε βλεπω κι οχι (με μικρα) οποτε παμε ξανα
NAI! το ΟΧΙ (με κεφαλαια για την εμφαση) πηγαινε με την καλη εννοια!
α!
γιατί αρχικά τρόμαξα ότι δε σ' άρεσε
ρε ξερετε τι θα πει καραβια στα βουνα!!! να σας κανουν εδιτ την αορτη να σου κανουν multiply quote τα λογια τα μεγαλα, αλλα μετα απο v bulletin μηνες εγινα ΑΝΤΡΑΣ! ΠΟΥΤΑΝΕΣ πισω και σας εφαγα! markos laneganos στο κουτουκι των 15 τετραγωνικων, και τζιμ μπιμ σε παρακαλω, ητανε και δεν ητανε, στ'αρχιδια μου τοτε!!
ολοι περασαμε δυσκολες στιγμες, στιγμες που ησουνα ενας ροζ δαχτυλοδεικτουμενος, και σκαγαν φασκελα λεπιδα (να το και το inside joke)
ε dythor?
last edited by dythor : παω δουλεια τωρα! χαρηκα που τα ειπαμε! ειμανε μικρος τοτε μη δινεται σημασια, γι'αυτο οσο νωριτερα τοσο καλυτερα και μετα να ΓΑΜΑΤΕ γιατι ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!
Ψάχνω ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ τα απίστευτα και όμως ζουγανελληνικά, το δίσκο ε. Βρείτε μου ένα λινκ και θα σας αγαπώ αιώνια, το υπόσχομαι!
Κανείς κανα δίσκο dweezil zappa?
plzthx
Πέρα από το προηγούμενο request, να πω ότι αυτό το δισκάκι το χω λιώσει 2 μέρες τώρα και απλά γαμεί:
http://www.pro-rock.net/userfiles/im...-Tick-Tock.jpg :pink:
kainourgio?
edit: pros animae pigaine
Nai, check pm.
minmin, απλά θέλω να τσεκάρω.