Σε γαμανε καλά αυτοι χρόνια τώρα φιλαράκι. :pingpong:
Printable View
Σε γαμανε καλά αυτοι χρόνια τώρα φιλαράκι. :pingpong:
προσπαθήστε λίγο ακόμα να συνεννοηθείτε με ρουθλες.
ΑΓΟΡΙΑ ΙΠΠΟΤΕΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΤΕΣ
μια προσφορά του συλλόγου επιχειρηματολογίας υπερ του φαλλού.
προσπερναω με 70km/h τις τοσες σελιδες ριχνοντας κλεφτες ματιες στους οδηγους σαρκογελωντας και λιγο πριν την κορυφωση της προσπερασης με μια διαταση του δεξιου χεριου ανοιγω χειροκινητα κυκλικα το παραθυρο του συνοδηγου που δεν ηταν στη θεση του και κει που παω να πω κατι μετανοιωνω!
εχω σχεδον δισκογραφια iced earth, παραπεμποντας μεταλικες, βλακ σαββατης, αιρον μειντεν κλπ. αυτα ειναι τα μεταλ που ή υπαρχουν στη δισκοθηκη ή μου αρεσαν και ως μπ3ς ή εβαλα να το παιξω πρωην γαμω μεταλλας!
- Queensryche - Operation: Mindcrime
- Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant
- In the Woods - Omnio
- Rotting Christ - Dead Poem
- Rotting Christ - Thy Mighty Contract
- Six Feet Under - Haunted
- Entombed - Wolverine Blues
- Children Of Bodom - Something wild
- Pantera - Vulgar Display of power
- Paradise Lost - Draconian times
- ......
Βασικα βαρεθηκα μεχρι εδω και μαλλον βαριεμαι να ξεχωρισω μεσα μου τι ειναι μεταλ και οχι και τι θα μπορουσε να μπει σε μια ομορφη λιστα περαν των κλασικων! οποτε παρτε αυτο μην εγραφα και τζαμπα!
Χο χο χο. Τα θρεντς που αγαπώ. Το πρόβλημα από την μία πλευρά της αντί-Ruthless προοδευτικής αντι-σεξιστικής ετς πλευράς είναι η γνώση του χέβι μέταλ. Το πρόβλημα του Ruthless δεν είναι η γνώση του χέβι μέταλ, αλλά του τι είναι η γυναίκα και τι είναι ο άντρας. Δυστυχώς είναι μάλλον πολύ κοντά σε αντιλήψεις που επικρατούσαν μόνο λίγα εκατοντάδες χρόνια πιο παλιά, σύμφωνα με τις οποίες οι γυναίκες είναι ΕΝΑ πράγμα, το οποίο το οριοθετείς, φτιάχνεις ένα ομοίωμα και το πετάς εκεί και από κει και πέρα λες στις γυναίκες "ΑΥΤΟ είναι η γυναίκα, αυτό ήσασταν, είσαστε, και θα είσαστε εις τους αιώνας των αιώνων". Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Ο ορισμός από κει και πέρα του τι είναι γυναίκα και άντρας σε οτιδήποτε διαφορετικό από τα defining χαρακτηριστικά (αναπαραγωγικά όργανα ετς) σε ένα κοινωνικό context είναι μόνο και μόνο ένας μέσος όρος ο οποίος δεν ορίζει το κάθε άτομο ξεχωριστά (όπως μας λέει και η γνωστή διαφημισούλα) αλλά μονο την τάση της φύσης να εξαπλώνει ορισμένα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης σε ένα συγκεκριμένο εύρος πληθυσμού (δεν ξέρω από στατιστική συγχωράτε με μάλλον χρησιμοποιώ κακούς όρους αλλά με πιάνετε).
Δηλαδή: δεν υπάρχει άντρας και γυναίκα, αυτά είναι δύο φαντασιακά άκρα μιάς κλίμακας στην οποία όλοι οι πραγματικοί άνθρωποι βρίσκονται ανάμεσα. Αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν βρίσκονται άνετα και στην τέχνη, για αυτό και επιτρέπουν σε κάποιους να κάνουν αυτούς τους χοντρούς διαχωρισμούς. Creation/Destruktion, Ενεργητικότητα/Παθητικότητα και άλλα τα οποία είναι πολύ πιο νεφελώδη, αλλά χρησιμοποιούνται. Το χέβι μέταλ φυσικά λόγω ήχου, αισθητικής και ιδεών που αναπτύχθηκαν αργότερα λόγω των δύο πρώτων τείνει να βρίσκεται εντελώς προς τη μεριά του ψυχισμού αυτού ο οποίος ονομάζεται αντρικός, για αυτό και τα εξώφυλλα, οι συναυλίες που βρίσκεις αναλογίες 20/1 και τα λοιπά. Αλλά το χέβι μέταλ δεν είναι αντρικό. Το χέβι μέταλ είναι ΔΥΝΑΤΟ. Και όποιος μπορεί να βγάλει αυτή τη δύναμη ναι να τη δεχτεί μπορεί να είναι μέρος του, είτε λέγεται άντρας, γυναίκα, αρμαντίλλο, αμοιβάδα, ζέτα-ρετικιουλινός. Και οι γυναίκες δεν είναι ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, επειδή δεν υπάρχει κανένας ΚΑΝΟΝΑΣ. Υπάρχουν μόνο πιθανότητες, και αυτές αλλάζουν φυσικά όσο εξελίσσεται (αλλάζει μάλλον) ο άνθρωπος και η κοινωνία.
Α και επίσης, τέχνη μπορείς να λαβαίνεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχει ο τρόπος της εκτίμησης, της απόστασης-αισθητικής κρίσης και της ταύτισης, όποιος άντρας βλέπει το it's raining men και γουστάρει δε σημαίνει ότι ταυτίζεται με την Τζέρι Χάλιγουελ και περιμένει άντρες να πέσουν από τον ουρανό, πιθανόν να καυλώνει με την έκθεση γυναικείας σεξουαλικότητας και να θέλει να τη χώσει. Φορ φακς σέηκ, ακούω ένα τεράστιο ποσοστό ΘΗΛΥΚΗΣ μουσικής και δε νιώθω καθόλου άσχημα. Μουνάκια είναι, δε θα μας φάνε!
ασχολειστε με ατομο που ειναι βαζελος-κυκλοφορει με σπαθι και γουνινο σωβρακο σαν τον γιαγκοναν και θεωρει οτι οι manowar ειναι οτι καλυτερο υπηρξε στη μουσικη :!:
Quote:
Originally Posted by Pinatero
Μεγάλε είσαι πολύ γρήγορος ........................................... :P
εϊ, εσύ, στο αποκάτω θρεντ.
Στις παρυφες των 80ς οποτε τυχει να παιξει κατι καπως tradiotional:
Leather Nunn (Take the Night), Liege Lord (Master Control), Sarissa (demo), Angeldust (To dust ..), MF - (Dont break the oath), Black Knight (Masters of ..), Graven Image (Warn the children), Ostrogoth (E& danger), Malteze (Count your blessings), Blood covered (winterhawk) , Dammaj (mutiny) και τα γνωστοτερα cannons of destruction, restless & wild, crystal logic, gates to purgatory, refuge denied ktl
pth888g: εγω λεω οτι o ruthless ως heavy metal οριζει groups που εχει ακουσει λιγος κοσμος δλδ ουτε τους metallica-lol, ουτε τον dickinson, οποτε και δεν εχετε σημειο επαφης. Πχ σκεψου καποιον που θεωρει black μονο τον ηχο στα demo των goatmoon και καποιον που γουσταρει DsO.
Εκεινη την εποχη (εστω 1983-1986) υπαρχουν εκατονταδες ο,τι νανε The Rods, Black Virgin, Allied forces, Pallas και "εμπορικα Savage" Grace (δεν γραφω τις επικουρες) στο ειδος που γουσταρει.
Μην αρπαζεστε τοσο επειδη θεωρει τον κοσμο εδω "εχω αποψη για το ΗΜ αφου ειδα το videoclip του nothing else matters φορες πολλλες πριν χρονια 10, και -λεμε τωρα- αποψη για το black @1991 επειδη καποιος ειπε κατι που διαβασε οτι ειχε γραψει ενας ξαδερφος ξαδερφου που επαιζε ποδοσφαιρο με τοn varg στο προαυλιο 1997 (σημ. κερδισε ο varg 0 -3 ευκολα).
Post-αρε και κανα hm δισκο που ακους ομως :P
Συμφωνώ απόλυτα με τον phthoggon σε όλα. Με κάλυψε απολύτως. Οπότε δεν ξέρω γιατί πο(υ)στάρω.
giati psema einai?Quote:
Originally Posted by GG*
The Future Of Heavy Metal
http://img218.imageshack.us/img218/2...efuturevz9.jpg
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ
POST of the year.. :!:Quote:
Originally Posted by Nasum
ρουθλεςς,
να σαι καλα ρε συ.μας εχεις χαρισει πολλα λεπτα γελιου σε εμενα και στην κοπελα μου.δεν το πιστευα ποτε οτι θα εφευγα απο την πολη και το μυαλο μου θα ηταν στο η-αρ και στο γελιο που βγαζουν πολλοι γιουζερς.
παντως:
α)τι σε κανει να πιστευεις οτι οι τσιριχτουληδες που ακους,ειναι πιο ΑΝΤΡΕΣ απο τους οποιονδηποτε.εχεις ακουσει ποτε κανεναν ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΑΝΤΡΑ να βγαζει κορωνες???η κορωνα προυποθετει εκ φυσεως μια ψιλη φωνη,δεν μπορει να βγαλει πχ ο λη ντοριαν.μηπως να ψαξουμε ποιος ηταν ο πρωτος που στο ΑΜΟΛΥΝΤΟ χεβυ μεταλ επιασε κορωνες?σωστα,ο ρομπ χαλφορντ.χαχαχαχα!
Αρα για ποια αντρικη μουσικη μιλαμε?επειδη στιχουργικα αναφερονται σε "φατον,ρουφα τον ολο μεσα σου?" καταστασεις?σορρυ ρε φιλε,αλλα και πολλοι ομοφυλοφυλοι εκφραζονται τοσο και ακομα πιο χυδαια.ψαξτο καλα,μηπως παιζει προμπλεμ.
β)τι σε κανει να πιστευεις πως οτι ακους ειναι πιο σκληρο και βιαιο απο οτιδηποτε ακουει μια γυναικα?γιατι βασικα εγω ξερω παρα πολλες γυναικες που ακουν πολυ πιο ζορικα πραγματα απο εσενα.
γ)θα ηθελα παρα πολυ να επεφτες πανω στις L7,bikini kill,girlschool και να τους ελεγες τις αποψεις σου.πιστευω πως ενα σπαθακι στον κωλο θα το κερδιζες με την αξια σου.
δ)εσυ και οι ομοιοι σου(αζουρεους) πρεπει καποια στιγμη να καταλαταβετε οτι,ξερεις,ΟΛΟΙ οι αντρες εχουν πουτσα,ολοι θελουν/μπορουν/εχουν καποια στιγμη γαμησει,και δεν ειδα δα και θεμα μειζονος σημασιας.αλλα ξεχασα,οτι του λειπει του καθενος το αναγαγει σε μεγιστο ζητημα."δεν μου καθεσαι μωρη πουτανα?ααααααργκ!γινε τωρα η σκλαβα μου λοιπον".
ε)δεν πιστευω να εχεις πει με την μια τις αποψεις σου σε νορμαλ γυναικα και να μην εχεις φαει κραξιμο.οχι καμια σαπια απο αυτες που χωνει ο αζορ(που εχουν να πανε με αντρα δεκαετιες και βαλε και βρωμανε σκατιλα απο χιλιομετρα),αλλα ρε παιδι μου σε μια νορμαλ γυναικα.ξερεις,οχι καμια που φοραει μπλουζα cloven hoof μεχρι τα γονατα.
στ)ο αλλος ο μεγαλος μαγκας ο αζορ λεει πως χτυπαει γυναικες,αλλα δεν μας λεει αν εμφανιστει κανενας γκομενος λιγο ΚΟΡΜΙ που παει και κρυβεται.και αν το ζητημα εδω ειναι η σωματικη ρωμη,πιστευω πως υπαρχουν πολλες που σας ανοιγουν το κεφαλι και μετα θα κουβαλατε και παρεα για να τις δειρετε :rofl:
ζ)γιατι τοσο μισος απεναντι στις γυναικες?σας εχει φαει η αγαμια μηπως?μηπως μετα τον στρατο το πολυ χακι και η μασχαλιλα σας εκανε να αναθεωρησετε την σεξουαλικη σας ταυτοτητα?γιατι βασικα δεν ειστε σεξιστες,θα ελεγα απλοι αντιδραστικοι αγαμηδες οτι ειστε.γιατι αν σας καθοταν ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ(εμφανισιακα),σας εβλεπα να κανετε τουμπες και να τα γυρνατε ολα.εχουμε και εμεις φιλους μεταλλαδες,επικομεταλλαδες για την ακριβεια που μας τα λενε αυτα,αλλα κατα διαστηματα τρωνε κατι χοντρες φρικες επειδη everybody in this town fucks except me.
η)θα ειμαι ο τελευταιος που θα υπερασπιστει τις γυναικες,μιας και γενικα στην προσωπικη μου ζωη τα κανω λιγο σκατα και πουτανα με αυτες,αλλα τουλαχιστον ρε φιλε τις σεβομαι και δεν ποζεριαζω.ευχομαι παντως αν εχεις αδερφη εσυ ή ο αζορ,να μαθετε καποια μερα οτι εθεαθη στα 4 να αγκαλιαζει μια μοτο γκουζι της δεκαετιας του 80,με σπερμα στην μαπα απο ασπηλους ΜΠΡΑΔΕΡΣ ΙΝ ΜΕΤΑΛ.πιστευω θα χαρειτε πολυ με την "πουτανα,τα ηθελε ο κωλος της να βρεξει λιωμενο ατσαλι στην υπερμεγεθη μουναρα της".
φιλια.