πωωωω ρε φίλε αυτά είναι! Π Ε Θ Α Ι Ν Ω τωρα!
άντε να έρθει καλοκαίρι γαμώ τις βροχές μου μέσα! Άντε γαμώ...
παραλία ρε! τεκίλα και stoner \m/
Printable View
porotiko mounaki
πι τι εφ λέμε.. έρχεταιαιαιαιαιαιαιαιιαιαι
επική η φωτό
1000mods?spaei kokkala to EP.
tsekarete kai to celebration twn bull doza, floating goat (heaven's burning) kai sgt. sunshine (to omotitlo). mporei na exoun anafer8ei vevaia,den tis koitaksa oles tis selides.
Ξεχασα το καλυτερο με την φωτο.
το description ειναι: "You guy's can't stop playing yet!!! What am I supposed to do for the next 9 hours?!? I'M ON A LOT OF DRUGS!!!"
και η κοπελιτσα ειναι 18 χρονων.
Εντιτ: Το λαιβ εγινε εδω:
http://cliffordnovey.com/Borrego_Mi_...go-flyer_2.jpg
Μπηκαν που μπηκαν καποια πραγματα που κατ'εμε δεν ανηκουν στο συγκεκριμενο θρεντ (δεν εχει σημασια ομως!), παρτε κιαυτο.
Γενικα τοχω ψιλοκοψει το τυπικο heavy rock/stoner ας πουμε τωρα τελευταια γιατι ειναι τοσα πολλα που χανεται η μπαλα και αρα μονο επιλεγμενα.
Κατι σα κιαυτο ομως μου θυμιζει τον τροπο με τον οποιο θαπρεπε να παιζεται το ειδος.
http://www.obiat.com/images/album1.jpg
ΕΡ 5 κομματιωνε. Σωστη διαρκεια, μπρεικς, μπασσιες, φωνητικα με echo/reverb/πωςλεγεται και τιγκα ποροσσιον για ροουντ τριπ.
Παιζει και λινκ.
Δεν ξερω αν αναφερθηκε (οχι οτι κολλανε απολυτα εδω λογω φωνητικων) αλλα τσεκαρετε το demo των δικων μας guinea pig... Τους ειχα σε εκτιμηση γενικως αλλα το demo ειναι πραγματικα κατι παραπανω. Το εχουν για download στο myspace τους.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
σόρυ δεν κρατήθηκα
τπτ προσωπικό Brazen
Μη γελας ακομα, αυριο μπορει να προτεινει τους Sadhus!
Swollen πολυ αυθορμητο το post σου.
Ποιο το προβλημα σας;
Εγω μπορει να τους ακουσα πριν ενα μηνα ρε και να θελησα να το μοιραστω. Αν εχετε προβλημα με αυτο τι να πω.
νο γουορις φιλος καμια κακια, λογικο σα νεο εδω στο φορουμ που'σαι, απλα ο αποπανω σου ειναι στους guinea pig!
μην παρεξηγείς σου λέω ρε συ.. κανένα πρόβλημα κ πολύ καλά έκανες εσύ.
κ πίστεψέ με. αγαπάμε γκινι πιγκ
έχω ακόμα ένα ντέμο εε. αν το θέλει κανείς πιέμ. (115/300)
Χριστε μου ειμαι μαλακας. :oops: