tripod loipon
Printable View
tripod loipon
egw pantws de ksegavlwsa
trelo kseftiliki ston dimosio ipallilo to gkol
alla stin teliki estw kai mia fora ton vreksame simera opote kati tetoia sxolia kalytera grapste ta se mia kola kai valte tin sto mpato sas
Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
Quote:
Originally Posted by cancer
Prosvalame to razorako kai mas stelnei krufes apeiles mesw pm.Para polu wraia
Μια χαρά κλωτσίδια έριξε ο πονεμένος γαύρος σήμερα ε.
Πότε χάνει ο γαύρος γενικά; Αν το πάρει είναι γαμάουα νικητής και σπληνάντερο του πρωταθλητή, αν το χάσει δεν το ήθελε κλπ.
Εγώ προσωπικά θέλω να περάσει και να παίξουμε μαζί στον τελικό για να τους ανέβει το ηθικό εκεί στον πειραια, γιατί τα παιδιά πλέον και όταν χάνουν νικάνε και δεν έχουν κίνητρο. :P
ποστ πιξ οφ krufes apeiles mesw pm!!!!!1!!`!Quote:
Originally Posted by Boris-san
Οντόπικ, όταν οι μισοί παίχτες μας παίζουν 2 παιχνίδια το εξάμηνο, λογικό είναι να μη μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Λογικά δε θα έχουμε πρόβλημα να περάσουμε.
ama auta x8es htan ta "deutera" tou olympiakou tote o PAOK synexeia me ta "deutera" paizei, symfwna me tis apousies pou exei ka8e ligo kai ligaki....mazeuthte... :evil:
gia mas legate oti 8a riksoume klwtsidia kai oti kindyeuete. alla eida gw....kata ta alla o mpalafas efage kitrinh ap thn eksedra.....re oust!
a ksexasa, matwse kai to autaki ths monica kai to deixne sth kamera. kai enw h mpalla paizotan h kamera mas edeixne gia kana lepto to poustraki.
em poustrakia de ferate diogo, kapoios eprepo na faei kai mia ap ton pablo! lol
gia mena to paixnidi sto 2o xalase gia mas, epeidh efyge ivic kai veron de mporouse na ton antikatastashsei sth douleia pou ekane o ivic sto ghpedo.
bebaia o dudu me ypoulh gonatia ton ebgale ektos, o opoios eprepe na xe fygei ap to mats me 2 kitrines gia plaka.
sto 1o o kakos epaikse genika swsta kai oi gayroi parakseneuthkan....etsi sto 2o prospa8hse na tous krathsei sth perioxh mas mhpws kai ginei tpt
2 kefalies se mia fash. auta
με πιο καθαρο μυαλο απο χθες,αφιερωνω την νικη στις γνωστες υπερφιαλες λουκιες του φορουμ(μιτσμανν,φορντ) και αναρωτιεμαι τι μπορει να λεει ο υπαλληλος του θειου,ο τζιτζιβλακας.
και παιδες,χθες ειχε και ο ΠΑΟΚ παρα πολλες απουσιες.
κατα ενα 70% ο ΠΑΟΚ ειναι στην επομενη φαση.
γελασα παντως παρα πολυ χθες οταν το καινουργιο παικτακι σας,ο αγγλος,ηρθε στην 4 και εβγαζε φωτο τον λαο και ετρεχε ο γυφτουλας ο πατσατζογλου να τον μαζεψει γιατι οι σαβουροφυλλαδες σας σημερα θα τον περνουσαν κοσκινο..
εντιτ-ρεηζορ,παρτο γραμμη.μια ομαδα στην πολη μπορει να φερει τιτλο.και δεν ειναι η δικια σου.φαε σκατα και δες τον τουρκο ξανα.
γκευβροι,σε περιπτωση που σας περασουμε,δεχτειτε επιτελους οτι ΜΙΑ ομαδα στην ελλαδα μπορει να σας πηδηξει,και θα το κανει αν ειναι στοιχειωδως σοβαρη.Η χανουμισσα οσο καλη και να ειναι θα χανει αιωνιως,οσο αφορα τον βαζελο του εχετε δημιουργησει ΤΟΣΑ κομπλεξ,οσα εμεις στον αρουλη.θα σας κερδισει μια φορα την πενταετια.
γελαω παντως με αποψεις στυλ "κυπελλακι".σιγα ρε μπαρτσελονες ολοι εδω μεσα,εγω δεν ξερω καμια ομαδα που να ειναι αδιαφορη για εναν τιτλο.
Ε, συγγνώμη που δεν το έχουμε πάρει κατάκαρδα κιόλας ε; Για την κοτσάνα του Πινατέρου περί Ευρώπης, ΕΜΕΙΣ θέλουμε Ευρώπη, όπου εμείς, οι Ολυμπιακοί. Εσύ σκέφτεσαι τον Κόκκαλη που καταξοδεύτηκε για τον Ντέρμπυσαϊρ. Ο Σώκος βλέπει ότι για να χτυπήσουμε μεγάλα πράγματα φέτος πρέπει να περάσουμε την Μίλαν, σου λέει σιγά μην τα σκάσω. Αυτό που τον νοιάζει είναι το πρωτάθλημα --> ΤσουΛου --> Φράγκα, τα οποία τα έχει ήδη στην τσέπη. Κύπελλο το έχει χεσμένο, εκτός και αν αρχίστε όλοι να κουνιέστε πέρα δώθε και να του την λέτε γιατί είναι και μεγάλο εγωιστικό αρχίδι.
Περί ματς:
Ωραίο ματσάκι γενικά, ρυθμός, φοβερό γκολ, δίκαιη νίκη μΠΑΟΚ. Πολύ καλή εξέδρα και προσωπικά αν και τον θεωρώ επικίνδυνο χαρακτήρα και ικανό να τινάξει ματς στον άερα, ρισπέκτ στον Κονσεϊσάο, πολύ ψυχή και παρέσυρε και τα υπόλοιπα παόκια να ανεβαίνουν. Θετικές εντυπώσεις μου άφησε και ο Λίνο. Βέβαια θέλει ψωμί ακόμα για να δέσει η ομάδα αλλά συνολικά θεωρώ ότι άξια είναι στην δεύτερη θέση αυτός και όχι ο βάζελος. Με τόσες "ψυχάρες" όμως υπάρχει και το θέμα ότι σε κάποια φάση ξεχνάνε την μπάλα και αρχίζει η τρόμπα. Στο β' ημίχρονο σαν θολωμένοι παίζανε όλοι. Ο Χαλκιάς έπιασε μεν την κεφαλιά (που δεν το περίμενα να βγάλει τέτοια) του Τζόλε, αλλά γενικά πολύ δεύτερος σαν τερματατζής και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Συνολικά, πιο πολύ το έβλεπα για Χ, αλλά ελέω Ζεβλάκωφ και αναποτελεσματικότητας Μήτρογλου, δίκαιος ο άσος.
Αυτά που ενδιαφέρανε πρωτίστως εμένανε:
Ρε ΜΑΛΑΚΑ Ερνέστο, ρε ΜΑΛΑΚΑ... ΠΑΛΙ μέσα ο Ντουντού;
Δηλαδή, 'ντάξει, αυτό ήτανε; Στα παπάρια μας όλα; Να σκάσει; Όταν σου κλατάρει ΕΝΤΕΛΩΣ όμως, τι θα κάνεις ρε πούστη μου; Με άλλον παίχτη δεν έχει κάνει σύστημα; Όλα ο Ντουντού.
Ο Παπαδόπουλος εντωμεταξύ κάτι του έχει κάνει του Ερνέστο, δεν εξηγείται αλλιώς. Δηλαδή πότε σκοπεύει να τον βάλει;
Γκαλίτσιος θέλει πολλά ματς ακόμα και να ξεχεστεί λίγο. Είχε κλάσει μέντες στο πρώτο ημίχρονο από την ατμόσφαιρα; Επειδή ξεκίνησε βασικός; Δεν ξέρω, πάντως πολύ νευρικότητα, πάρα πολλά λάθη, δεν μ'άρεσε.
Ντέρμπυσαϊρ, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, ήταν ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει συνεννόηση για το πού πρέπει να του στέλνουν τις σέντρες, ποιες τοποθετήσεις παίρνει, αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φαινόταν με διάθεση και να μην μάσησε από έδρα. Τώρα τι μπάλα ξέρει δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια. Έπρεπε να τον έχει από την αρχή του β' ημιχρόνου.
Μήτρογλου. Πάλι γίδι ρε πούστη μου. Κοντρόλ απίστευτα ατζούμπαλο ρε γμτ και για φορ που δεν έχει τοποθετήσεις αυτό είναι θάνατος. Ο Κοβάσεβιτς και καλύτερο κοντρόλ έχει και κυρίως ξέρει πού πρέπει να είναι ώστε να μην το έχει ανάγκη. Τρίπλα, ψιλοστέκεται, πάθος δείχνει... Βασικά θέλει ψήσιμο σε άλλη ομάδα, να μάθει πού να κάθεται και μετά αν μάθει και βγει να μας ξανάρθει. Αλλιώς είναι ο 4ος, μην πω 5ος επιθετικός για τον Ολυμπιακό. Για άλλη ομάδα μπορεί να σταθεί. Δεν τον έχω για άχρηστο, αλλά όχι για Ολυμπιακό και σίγουρα όχι τώρα.
Πάτσα γενικά έκανε καλό παιχνίδι, θετικό αυτό, φαινόταν και πιο άνετος μέσα στο γήπεδο, χωνόταν. Ζάλιζε αρκετά την μπάλα αλλά ντάξει. Μακάρι να κρατήσει αυτήν την απόδοση.
Τοροσίδης πάρα πολύ λίγος. Φλύαρος και αναποτελεσματικός, ασταθής, γενικά για δεξί μπακ τον έχω δει να είναι οκ στην άμυνα αλλά λίγος για πίσω από τον Γκαλέτι και μπροστά δεν τον βλέπω με την καμία να μπορέσει να ακολουθήσει τις φλιπεριές του Μπελούτσι. Είχε άθλιο μπακ τον Γκαλίτσιο για να του αποδώσω πλήρεις ευθύνες αλλά νταξ, όχι κι έτσι. Μπορούσε να δείξει κάτι πολύ καλύτερο. Και μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με τις σχεδόν καραγκούνιες διαμαρτυρίες του.
Μπελού, μια χαρά. Βέβαια μύγα μέσα στο γάλα και πήγανε χαμένα όσα έβγαζε, αλλά πάλι σκύλος του πολέμου στα μαρκαρίσματα και στην πίεση. Είναι φοβερό πάντως πόσο πολύ βλέπει γήπεδο και πώς σπάει την μπάλα. Καμάρι. Έφαγε και το ξύλο του και πάλι δεν μάσησε. Να χαίρεστε τον μαλάκα τον Γκαρσία (πάλι).
Παντούρου χαλκέντερος. Αγαπάμε.
Ζεβλάκωφ, ξανά χοντρή γκέλα. Δεν με έχει συνηθίσει σε χοντρές γκέλες και φέτος έχει κάνει 2-3. Πάντως ακόμα τον θεωρώ αξιόπιστο σχετικά παίχτη, δεν με χαλάει και τον πάω γιατί είναι τίμιο παιχτάκι, φιλότιμο.
Τζόλε, ε, εντάξει δεν είναι για ολόκληρο ματς και αρχίζει και φαίνεται πάρα πολύ η έλλειψη ταχύτητας και δύναμης πια. Εκτίθεται όταν δεν πλαισιώνεται από παίχτες που μπορούν να τον υποστηρίξουν. Εντάξει, με Ντουντού σκασμένο δεν γινόταν να έχει υποστήριξη από εκεί και θεωρώ γελοίο να περιμένεις από τον Μήτρογλου να ανεβάσουν το παιχνίδι από το κέντρο και πάνω. Για μαρκάρισμα από Τζόλε είναι ανέκδοτο. Θα προτιμούσα να δω περισσότερο Λεονάρντο και λιγότερο Τζόλε για το καλό και των δυο τους. Δεν προλάβαμε να δούμε Λεονάρντο στο τέταρτο που έπαιξε μετά από τόση απουσία. Τι να το κάνεις...
Γενικά, ο Ερνέστο δεν ξέρω τι ήθελε. Να ψιλοχτυπήσει το ματς και να δει κάποιους παίχτες; ΟΚ, αλλά όχι με Ντουντού ρε γαμώτο (δεν το χωνεύω αυτό). Δηλαδή καλύτερα να στείλεις Λέτο που δείχνει περισσότερες αντοχές και στάνταρ θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά. Και για να πω και τι θα έκανα εγώ σαν πείραμα, θα δοκίμαζα να βάλω και τον Λέτο να παίξει επιθετικός, σίγουρα πολύ καλύτερη δουλειά θα κάνει από τον Μήτρογλου. Και επειδή έχουμε φοβερό πρόβλημα με τους επιθετικούς σχεδόν επιβάλλεται αυτή η δοκιμή για μένα. Τέσπα.
Το φχαριστήθηκα το ματς.
ρε μαλακα φορντ,κοψτο πια αυτο με τον γκαρσια.οκ,δεν ειναι μαγκιες αυτα που κανει,αλλα μην μιλας εσυ ανατολακη,ζε ελιας.
και κοψε την καραμελα με το αδιαφορο κυπελλο.ειναι τιτλος,εχει τα φραγκακια του,εχει εισπραξεις απο εισητηρια και ο καρκινιαρης σας δεν χαριζει ουτε καστανο σε θεματα χρηματων.
μπαι δε γουει,ο μητρογλου ειναι τεραστιο ταγαρι.χθες μπορουσες να παρεις την ισοπαλια αν μπροστα ειχες εναν κοβασεβιτς,με τον κανγκουρα δεν πας πουθενα.
και καλυτερος παικτης η μονικα.μεγαλη παιχταρα αλλα μονος του.
Ρε πάνκη, χέσε με πια με τον Ανατολάκη και τον Ζε Ελίας. Με ρώτησες τι άποψη έχω για αυτές τους τις ενέργειες; Και τέλος πάντων και οι δύο δεν ήταν ξυλοκόποι ρουτίνας. Ο Γκαρσία είναι θέμα αν βγάλει ματς χωρίς να ρίξει αγκωνιά.
Περί καραμέλας: Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να χάσουν το κύπελλο. Εμένα στα αρχίδια μου. Ξέρω ότι θα προτιμούσες να με βλέπεις να με τσούζει γιατί όπως οι περισσότεροι που βλέπουν μπάλα, η μισή σου καύλα είναι να βλεπεις τον άλλον από κάτω. Προσωπικά η καύλα μου είναι να βλέπω την ομάδα μου να παίζει ωραία μπάλα. Από μικρός. Όταν μου κουνιούνται, θέλω να τους γεμίζω τον πάτο κρέας, ναι, αλλά εν προκειμένω, με καίει να ξαναδώ την απόδοση που έχω δει σε 5 ματς φέτος να παγιώνεται. Με καίει αν ο γέρος θα κάνει τον Ολυμπιακό σοβαρό Ευρωπαϊκό σωματείο και δεν θα αρκείται στο να βγάλει "τα φράγκα του για φέτος και βλέπουμε και του χρόνου". Με καίει που δεν κάνει μεταγραφές γιατί οι υπόλοιπες ομάδες είναι δύο σκάλες κάτω. Αν με πήρες με τον Γκαλίτσιο και τον Μήτρογλου, ε, στα παπάρια μου ρε πάνκη, πώς θα γίνει τώρα;
Το κύπελλο, που έχω μαζέψει τα μισά του θεσμού, να πάει στο διάλο, ειλικρινά, θα χαρώ περισσότερο να δω χιλιάδες κόσμου να κλαίνε χαρούμενοι για έναν τίτλο από το να το πάρω εγώ πάλι. Εμένα με νοιάζει αν θα σκάσει ο Ντουντού και ο Ντιόγο, τι μου τσαμπουνάς τώρα; Αν σε πάρω με Μήτρογλου και Όσκαρ, ε, ναι, θα το χαρώ, δεν σε πήρα, πάπαλα.
Ο καρκινιάρης που λες τα φραγκάκια του θα τα πάρει ούτως ή άλλως όταν γεμίσει το Καραϊσκάκη. Θα το χαρεί να το πάρει το κύπελλο για να λέει ότι πήρε νταμπλ με 2 επιθετικούς. Από εκεί και πέρα αφρούς και σκυλιάσματα που έχασα στην Τούμπα, ψάξε αλλού να βρεις. Σόρι. Όταν το ματς μεταξύ μας κρίνει πρωτάθλημα θα με βρεις πολύ πιο παθιασμένο. Αν έχωνα πάρω καιρό πρωτάθλημα πάρα πολύ περισσότερο.
Αν παίζεις μπαλάρα γενικά, ε, τότε θα φχαριστηθείς οπαδιλίκι. Και πριν και μετά το ματς.
νιωθεις ρε?
τι παθιασμενος να εισαι με +12?πας καλα?χαλαρος και χαβαλε θα πρεπει να εισαι.
το χθεσινο παιχνιδι ισως κρινει την πορεια σου για εναν ακομα τιτλο.και αντε εσυ δεν νοιαζεσαι(λεμε τωρα).οι παικτες σου νομιζεις οτι δεν θελουν να παρουν ενα πριμ ακομα?ο καρκινιαρης δεν ηξερε οτι αν εφτανε τελικο ενα μυρριο ευρω το ειχε στο τσεπακι?γιατι δλδ να τα "χαρισουν"?τοσο χορτασμενοι ειναι πια?
χεσε με και εσυ,γιατι σε πηρα με τον αραπατζη,τον αναστασακο και τον αθανασιαδη.δλδ εγω δεν ειχα ελειψεις?μουσλι,βιερινια,σναουτσερ?
και γιατι δεν μιλας για την κλωτσια του αβρααμ?δεν ηταν κοκκινη αυτο?οπως κοκκινη ηταν και η μαλακια του γκαρσια στην μονικα,ομως.
Χε.
Ρε συ, άλλο πρωτάθλημα, άλλο κύπελλο. Μάντεψε στην ιστορία του συλλόγου τι μένει. Τώρα παθιασμένος για κανένα παιχνίδι ελληνικό δεν μπορώ να είμαι εκτός αν πέσει υπερβολικό κούνημα. Να, τον βάζελο ας πούμε, θέλω να του καρφώσω τρία γιατί θεωρεί θρίαμβο το μεταξύ μας του πρώτου γύρου. Οι παίχτες μου που λες στάνταρ θέλουν το πριμ, γι'αυτο και γενικά δε με βλέπεις ανήσυχο. Θεωρώ υπερβολικά αισιόδοξο το 70% που ανέφερες πριν. Δε σε έχω στο Καραϊσκάκη; Με παίρνει να πειραματίζομαι εφόσον έχει επαναληπτικό και το πείραμα τώρα με καίει πολύ περισσότερο. Ακόμα πάντως δεν σου έχω χαρίσει τίποτα. Όπως και να έχει, δεν μίλησα ποτέ για χάρισμα, ούτε με είδες να σου λέω, "ε, νταξει, σιγά την νίκη". Μίλησα για το ματς, όπως είχε και όχι πώς θα ήταν ΑΝ ο ένας και ΑΝ ο άλλος. Απλά, είναι πολύ λογικό εφόσον εξαρχής με καίει να ξεκουράσω παίχτες εν όψει δύσκολου και φορτωμένου προγράμματος να μην μου κάνει αίσθηση η ήττα, αφού το έχω πάρει απόφαση από μπροστά.
Για την κλωτσιά Αβραάμ δεν την θεώρησα τόσο τραγική. Θα μπορούσε να βγει με δεύτερη κίτρινη, ναι. Θα μπορούσε να βγει ο Γκαρσία με απευθείας κόκκινη. Δεν έγινε τίποτα κε των δύο, στα παπάρια μου κιόλας.
Κάτσε τώρα να πάω να στα χώσω για τον Λέμμυ γιατί τα θέλει ο κώλος να τα ακούσεις και δε θέλω να σε αφήσω με παράπονο!:P
χαχ!Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
ολα και ολα,μπορει στα οπαδικα να διαφωνουμε,αλλα οσο αφορα τον λεμμυ...δεν τιθεται θεμα.θελω επιχειρηματα κουφαλα!
me tous sxoliastes ti 8a ginei??? fagame stin mapa ton minwtauro ton trapezanidh sto match me to skoulikh...xtes o Kwlomparinis na mas kanei ta neura tsatalia....
pou 8a paei authn i douleia?
1) Ayta ta peri apousiwn einai tou kolou, me ta "an" den perneis kipelo kai opios foraei thn fanela tou olympiakou tha eprepe na to axizei.
2) Skata ston pwrathlith kai sto exwfilo tou simera, poli ginaikwto.
3) Einai tragiko kai mono na anaferete oti snomparoume to kipelo as ekane rotation me ton panthrakiko ama ithele, oxi mesa sthn toumpa.
4) O konseisao evale golara ston nikopolidh pou panta einai ektos mikrhs perioxhs, kapia stigmh tha tou thn kanane, ta karagiozilikia kai to "opadiliki" na leipane
5) Mas eixate zalisei ta arxidia me thn agonia tou diogo kai ta "spasmena dontia" tou eglimatia kai twra avava. An eixe matwsei paixths tou Paok tha eixate katevasei tous vouleytes kai tha apeilousate zwes. Min eiste lamogia paradexteite to.
6) Einai tragiko na milate gia diaithsia se ena mats pou epze na paizete me 8 kai o Garcia eprepe na exei apovlithei 2 fores. Egw prosopika xestika kala kanate alla oxi pali re pousti, toulaxiston otan eynoeiste paradexteite to den kanei kako.
7) Mia xara kerkida de sxesh me alles xronies arxizete kai stwnete
8) Axio to 1-0 pame gialla