Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Βάλτε από σήμερα το αυριανό πρωτοσέλιδο της Πράσινης στο Asteia Protoselida.
Ε ναι. Όσο για αυτό που έγινε και το τι θα υποστηρίξουν οι φίλαθλοι, νομίζω έχει να κάνει με το τι θέλουν από την ομάδα τους. Ο βγενόπουλος , σε όσα λέει τουλάχιστον, δείχνει ένα στοιχειώδη πολιτισμό.
freak αν θες δώσε κάνα λινκ από φόρουμς με τόπικ που να ασχολείται με το συγκεκριμένο
Quote:
Originally Posted by Darkling
Oταν ενας μαλακας με ενα στυλο νομιζει οτι ειναι ο κονδυλοφορος του πρασινου ιδεωδους, αυτα γινονται.
βεβαια, αυτος εχει λιγο λιγοτερη ευθυνη, την μεγαλυτερη βεβαια την εχει η αγαπημενη μου εμπαθεια το τελευταιο χρονο, η κορη των Γιαννακοπουλων. (ναι, οκ, γιος ειναι, ειμαι εριστικος, ξερω, ειρωνια του μοριου)
Κι οταν οι 2 πεφωτισμενοι κατα της βιας αποσυρθουν (ενεργα εστω, οχι φυσικα) και αναλαβει αυτος, θα σας κανει μπουρδελο.
και να το δειτε.
μπορει να σκανε και υπαλληλοι του να μαχαιρωνουν κοσμο σε μπαχαλα με γυναικειο πολο ξερω γω.
εχεις τοπικ για τον ολυμπιακο να γραψεις οτι μαλακια θελεις.
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Βάλτε από σήμερα το αυριανό πρωτοσέλιδο της Πράσινης στο Asteia Protoselida.
Ε ναι. Όσο για αυτό που έγινε και το τι θα υποστηρίξουν οι φίλαθλοι, νομίζω έχει να κάνει με το τι θέλουν από την ομάδα τους. Ο βγενόπουλος , σε όσα λέει τουλάχιστον, δείχνει ένα στοιχειώδη πολιτισμό.
freak αν θες δώσε κάνα λινκ από φόρουμς με τόπικ που να ασχολείται με το συγκεκριμένο
http://board.greenwebfans.com/forum/vie ... sc&start=0
http://board.greenwebfans.com/forum/vie ... &start=320
σιχαινομαι μαυτα που διαβαζω ... αλλα νταξει οπαδικο φορουμ ειναι και μη λες φιλαθλοι να λες οπαδοι :P
Quote:
εχεις τοπικ για τον ολυμπιακο να γραψεις οτι μαλακια θελεις.
δεν χρειαζεται , απλα αναφερω οτι η δικη μας η διοικηση οπως και της αεκ τα εβαλε με τους οργανωμενους σε αντιθεση με αυτον που τους βγαζει απο την φυλακα 8)
Λολ, ψαξε να δεις τι και αν εχει κανει ο Γιαννακοπουλος με οργανωμενους παο και μη λες παπατζες.
το ξερω αλλα απο οτι βλεπεις εγω στηριζω βγενοπουλο , για μπαλα μιλαγα και ξερω τι αρχιδι ειναι ο γιανα τζουνιορ ... αλλα ξερω και τον σωκρατες τον τζουνιορ τι παλικαρακι ειναι , τον εχω γνωρισει κιολας .. οποτε χεσε μεσα.
Εγω δεν τον ξερω το σωκρατι τζουνιορ ουτε εχουμε πιει Ντιμπλ 15 ετων μαζι, αλλα μεχρι να αναλαβει ΚΑΤΙ μεσα στην ΠΑΕ δεν με αφορα κιολα.
για τον Πετρακη τη γνωμη μου τα εχω πει. Προκειται για τον πιο αχρηστο ανθρωπο της γης, βελτιωθηκε ισως λιγο σαν προεδρος σε λιγκες και σε τριβη με τετοια θεματα αλλα παραμενει ακαταλληλος.
για το σωκρατη τζουνιορ τι με λες, 20 ετων ανθρωπος.
Τώρα τι ψάχνουμε, ποιος έχει τον χειρότερο; Αυτό που ισχύει είναι ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναικός έχει έρθει σε ρήξη με "οπαδούς" που πίστευε (καλώς ή κακώς) ότι έκαναν κακό. Το ίδιο η ΑΕΚ και προσφάτως ο ΠΑΟΚ. Η πιο έντονη φωνή του γαυρου τα τελευταία χρόνια, ο σαββας, στην καλύτερη τα σκουπίζει κάτω από το χαλί.
Aλλο ενα τοπικ που βγαλαμε το συμπερασμα οτι ο Ολυμπιακος τα κανει χαλια.
Δεν τρώγεσαι ε. Όταν τα χώνεις στον σαββα ή όποιον άλλο, το παίζεις αντικειμενικός κιετς, όταν τα χώνει άλλος, τους υπερασπίζεσαι με πουτσοειρωνεία. Ο άνθρωπος είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μαλάκας, πώς να το κάνουμε.
πουτσοειρωνιες ειναι τα συμπερασματα σου βασικα.
οταν μου λες οτι ο ΠΑΟΚ π.χ. εκανε ΚΑΤΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, για να μαζεψει τα καφριλικια. Η εισαι απο αλλο πλανητη, η δε βλεπεις. Μιλας για την ομαδα που ο κοσμος της πλακωνοταν στις Σερρες σε φιλικο στην αρχη της χρονιας.
Οταν λες για την ΑΕΚ εννοεις το δωσιμο στην αστυνομια απ τον Ντεμη? Ναι, κοπηκανε τα επεισοδια ολα. δε ξαναγιναν.
Οσο για τον παο, ο Τζιγγερ δεν ηθελε τους συνδεσμους. Οχι η τωρινη διοικηση. για το μπραντς του μπασκετ ας μη μιλησω.
μετα απ ολα αυτα το ΜΟΝΟ προβλημα (που μου σπαει το παπαρι και μενα) ειναι ο Σαββας. Που σιγα μην εχει σχεση με επεισοδια, σου λεω εγω. Αλλο αν γινονται εν γνωσει μερικων στην ΠΑΕ η οτιδηποτε.
Επεισοδια μεσα στο Καραισκακη σε ωρα αγωνα δεν ξαναγιναν και για λειτουργικους λογους απ τη μερα που μαντρωθηκε η 7 με διχτυα και πλεξιγκλας. Κι αυτα βεβαια, επειδη τους γαμησε η ΟΥΕΦΑ στο Τσου Λου. Οχι για κανενα αλλο λογο. Και το μπουκαλι με Σαχτιαρ ειχε φυγει απ τα επισημα.
Αντε, συνεχιστε.
Quote:
οταν μου λες οτι ο ΠΑΟΚ π.χ. εκανε ΚΑΤΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, για να μαζεψει τα καφριλικια. Η εισαι απο αλλο πλανητη, η δε βλεπεις. Μιλας για την ομαδα που ο κοσμος της πλακωνοταν στις Σερρες σε φιλικο στην αρχη της χρονιας.
roflol pou 8a'lege ki o mits
ο Μιτς θα λεγε επισης ομως οτι ο Ολυμπιακος φετος δεν εχει κανει επεισοδια εκτος του ματς με Ανορθωση στον επαναληπτικο, που οκ, Κυπριοι ητο, δε χαλασε και κανεναν :P
μ αυτα και μ αυτα κι επειδη επιμενετε να ερμηνευετε οπως θετε οσα πιστευω, εγω δε λεω οτι ειμαστε οι ουαου, ειδικα σε τετοια θεματα.
αλλα δεν ειναι το προβλημα ο Ολυμπιακος μονο. ενω ολοι οι αλλοι (αχ!) κατι εκαναν για να σταματησουν.