true
Printable View
true
mono egw vlepw ena trelo zouzounaro me theikes matares edw? :pingpong:Quote:
Originally Posted by Deniz
εγω γενικά δεν την πιάνω την εικόνα. αίματα είναι αυτά; απο πού και καλα;
@illuzion
Όχι.
Και καλα απο περιοδο μωρε! Γι αυτο λεει περιμεντε λιγες μερες! Εμενα υπερβολικο μου φαινεται και σιροπι σοκολατας! :P
Το κοριτσακι εχει οντως υπεροχα ματια!
Τρομαχτική είναι.
κατσε να χαμογελάσει, και θα χύσεις/ουμε πανω σου/μας.
χααχχα, καντιρισμοί.Quote:
Originally Posted by distortionofperception
ε κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα!
Μια χαρα ειναι το κοριτσακι ρε τι μαλακιες λετε. Επειδη εχει τρομακτικο βλεμμα και ειναι στο αιμα.
Δεν είναι τρομακτική, είναι τρομαγμένη/ανακάλυψε ένα επίπεδο της ζωής για το οποίο δεν είχε ιδέα, και το μυαλό της, που ακροβατεί ανάμεσα στην παιδική ηλικία και την ωριμότητα του σαικς, έχει ανεβάσει τρελές στροφές σκεπτόμενο με ποιον τρόπο μπορεί να αξιοποιήσει τις νέες, έντονες εμπειρίες που μόλις του προσφέρθηκαν, δηλαδή προσπαθεί να αποφασίσει εάν το αίμα και το στοματικό-λεσβιακό σαικς της αρέσουν ή εάν θα προτιμούσε χωρίς (αίμα, όχι λεσβιακό σαικς). Μίνγουάιλ, δεν ξέρει τι είναι το σκουίρτινγκ, και νομίζω ότι θα θελα να δω την αντίστοιχη φάτσα της όταν το ανακαλύψει.
Επίσης είναι πανέμορφη και θέλω όνομα, διευθυνση, μέσο μήκος τρίχας κεφαλής, μέσο μήκος τρίχας οβερόλ, φωτός ποδιών, απαρίθμηση σκουλαρικιών και βραχιολιών και τέλος μπλούπριντ του αξιαγάπητου (σίγουρα) αιδοίου της. Και σύντομα, ευχαριστώ.
Την ξερω, ειναι τραβελι.
Ε τότε θέλω τα ίδια εκτός από το τελευταίο.
Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
:worship: