Εγώ πάντως δεν είπα για σένα, σοβαρά το πήρα το ποστ σου. Μύγα; Όσο για τη φωταγώγηση, άμα ήμουν Καλαμαριά και είχα την άποψη ότι είναι βλακεία θα είχε βάση; Αν έκανε το ίδιο για την Αθήνα σε ανάλογη περίπτωση θα έκραζα. Μαζί πληρώνουμε το ρεύμα ε.
Printable View
Εγώ πάντως δεν είπα για σένα, σοβαρά το πήρα το ποστ σου. Μύγα; Όσο για τη φωταγώγηση, άμα ήμουν Καλαμαριά και είχα την άποψη ότι είναι βλακεία θα είχε βάση; Αν έκανε το ίδιο για την Αθήνα σε ανάλογη περίπτωση θα έκραζα. Μαζί πληρώνουμε το ρεύμα ε.
Αν είναι πολιτικό το ζητούμενο πάσο. Δεν διάβασα την φάση φαίνεται.
Και όντως, δεν κατάλαβα σε ποιον αναφέρεσαι, σωστό. Ποιος είδε κακίες αλήθεια; Εγώ είπα για κόμπλεξ πάντως.
Τεσπά βαριέμαι να ανοίξω συζήτηση περί καφρίλας. Με τον τρόπο που μιλάτε ο καθένας επιλέγει συνομιλητή. Εγώ θα συνεχίσω να σχολιάζω τα ματς, όσο δεν παίζει ο ΠΑΟ. :P
kammia sxesi.h prothesi metraei.Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
με τη βραζιλια παιζανε,ξυπνατε
eytyxos pou o gay fernei 1 diplo kathe 10 xronia.
me tetoia energeiakh/oikologikh krish den mas pairnei na fotagogoun ton peraia kathe 3 kai ligo
Noiazese gia to perivallon? Gine gayros.
ΕΛΑ ΡΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ!!!!!!!!
Εβρεξε στη Βρεμη???
εβρεξε, εβρεξε!!!!!!!!!
eida fos kai vghka
Ρε αφήστε και μας να χαρούμε μια φορά και σκάστε. Τέλος.
Καλα, καταρχας εγω οταν μιλαω για βαζελους, το κανω μακροσκοπικα και αναφερομαι στην μαζα, και στον freak brother που ειναι απλα κομπλεξαρα και πεταει σποντουλες απο δω κι απο κει για διαιτησιες, εκτος εδρας, στανταρ στο στοιχημα κι αλλες τετοιες πιπες που μαλλον μονο αυτος τις βλεπει και γελαει. Ο Πιτσφορκ που ειναι τραγελαφικος δυστυχως δεν ποσταρει πλεον, και εννοειται, το λεω και το επαναλαμβανω οτι Ravenlord και Abruzzi ειναι μια χαρα ατομα οσον αφορα τον τροπο και αυτα που λενε και δεν εχω αυτους στο μυαλο μου οταν λεω κι εγω τα διαφορα.
Αλλα να ξεκαθαρισω κι εγω κατι για το προηγουμενο μου ποστ, ηταν ξεκαθαρα ενα ποστ που επρεπε να κανω, μια φορα κερδισαμε κι εμεις εκτος εδρας, δεν επρεπε να ποσταρω κι εγω σαν βαζελος??!??! Ε αυτο εκανα, ασχοληθηκα με σας. Κατα τα αλλα, δεν ξανασχολουμαι, βαρετο ειναι. Odonian μια χαρα εισαι και χιλια πινκ αλλα οποτε βλεπεις να λεω τις μαλακιες μου εδω περα ψαρωνεις και μου τα χαλας. :)
Γενικα μη χαλιεστε, δεν την εχουμε χασει την μπαλα εμεις οι Ολυμπιακοι απλα ξεφαντωσαμε (τι κεφι) λιγο παραπανω αυτη τη φορα λογω απωθημενου. Την επομενη φορα θα χασουμε να χαρειτε λιγο κι εσεις παντως.
Οσον αφορα αυτο που ελεγα για μακροσκοπικο επιπεδο, φαινεται ποσο ετσουξε οταν κανει ποστ ο warlord.... σαλιγκαρι απο τα λιγα!
Και κατι αλλο, ελεος με τα φωτα στον Πειραια, σταρχιδια μας κιολας αν φωταγωγησε ο Φασουλας τα φωτα στον Πειραια, καντε επισημο παραπονο στο υπουργειο, εμεις τα αναψαμε? Παλι καλα που δε μας πετυχατε πουθενα εξω και να μας συμβουλευσετε να παμε νωρις για υπνο γιατι δουλευουμε αυριο και να μην πιουμε τιποτα!
Βρε βλάκα παρανοικέ στην είπε κανείς για τα φώτα; :D
Απλά οι Φασούλες είναι χαζοί, τι να λέμε.
Σε μενα δεν την ειπε κανεις, ο αλλος εχει σκυλιασει με τα φωτα και τα φωτα.
Abruzzi, είσαι ο ίδιος παλιός καλός κομπλεξάρας s11 που αγαπήσαμε να βρίζουμε. Λυπάμαι πολύ, είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος. =/
Freakbro, ελπίζω να κάνεις πλάκα και σε συγχωρώ. Για την φωταγώγηση έχεις ένα δίκιο, σίγουρα υπερβολική η κίνηση αυτή του Φασούλα αλλά καταχάρηκε ο άνθρωπος όπως και όλος ο λαός του Ολυμπιακού που έσπασε το ρόδι στα εκτός έδρας η ομάδα και μάλιστα με έναν ισχυρό αντίπαλο σαν τη Βέρντερ.
Fantasma, ?????
πσ.
γενικότερα η πίκρα των βάζελων έγκειται στο ότι ο Ολυμπιακός προχώρησε στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη παίζοντας όμορφο θεαματικό ποδόσφαιρο.
πσ2.
γουέμπλεη.
πσ3.
manowar
πσ4.
death metal.
:yawn: