Κοίτα να δεις που εμένα μου συνέβη το αντίθετο :!:
Printable View
Κοίτα να δεις που εμένα μου συνέβη το αντίθετο :!:
Δηλαδή πήγατε και ψηφίσατε; Είστε μέσα στους 800.000 φίλους και μέλη; Ή και καλά σας τα'πανε τάχα μου τάχα μου γνωστοί σας;
Η Κρήτη έκανε το καθήκον της όπως πάντα. :touched:
Περιμένω εναγωνίως δηλώσεις και στάση Μπένι.
Επίσης πάλι ο βορράς την πίνει από την πρωτεύουσα και το κατεστημένο και σακατεύτηκε και ο Παπάζογλου και θα'ναι 4 μήνες έξω.
800k ψηφίσανε; Όταν ήταν ο γιώργος μόνος του δεν λέγανε για ενα μύριο;
i kinisi gnosti kai os kathodos ton myrion, emelle na paiksei simantiko rolo sta gegonota kai tis ekselikseis :!:
Έτσι είχε μια κρητικιά εφημερίδα πρωτοσέλιδο εδώ. Δεν είναι βέβαια και το προπύργιο της αξιοπιστίας αλλά δε θα μου έκανε και εντύπωση. Αφού ήταν ΜΙΛΗΜΕΝΟ.
"Αυτες οι εκλογές είναι μουγκές".
Τίποτα το ΠΑΣΟΚ οφείλει να μετατραπεί απο κόμμα αρχηγικό σε κόμμα αρχών.
τα είδα αυτοπροσώπωςQuote:
Originally Posted by Ford Prefect
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
ναι
αρκουδάκι σεφ.
Αμπρούτζι τι έδωσες;
μπενυ
και μάλλον ήταν η τελευταία φορα που ασχολήθηκα με το πασοκ
εδώ που τα λέμε αν έβγαινε ο μπενυ 8α έδειχνε οτι τουλάχιστον η βάση του πασοκ έχει ένα άλφα κριτήριο.
Η βάση του ΠΑΣΟΚ να έχει κριτήριο. Ναι.
Το 50% επιεικώς ήθελε Μπένι την πρώτη εβδομάδα μετά τις εκλογές γιατί ο πετί Ζορζί είναι λούζερ αλλά μετά σκέφτηκε (μόνο του) ότι ο Μπένι "είναι πολύ επιθετικός".
Η βάση πάντα έχει ένα ικανό κριτήριο. Το ότι ο κόσμοντας ακόμα κι αν διαγράψει το πασοκ δε ξέρει που να πάει γιατι παντού είναι σκατά και δε βλέπει διέξοδο, δε σημαίνει κάτι. Το οτι το όλο πράμα αναλώνεται σε αντιπαρά8εση προσώπων και χαρακτηριστικών (γκούφυ vs μαύρος πητ, ήπιος vs επι8ετικός) και δεν ακουμπάει πολιτικά τα ζητήματα είναι ένα πρόβλημα και ευ8ύνονται κυρίως τα μέσα.
Εσύ φορντ πρέφεκτ τι κουμάσι είσαι του λόγου σου;