Quote:
Originally Posted by katwrimos
Eίναι αυτός που ανασταίνει γάτους;
Η μόνη πραγματική αίρεση που ξέρω είναι το γιαούρτι στα κρητικά σουβλάκια. Οι υπόλοιπες έχουν σχέση με λεφτά, αν δεν έχει λεφτά ο amnesiac, παπάρια αρχιερέας είναι.
Printable View
Quote:
Originally Posted by katwrimos
Eίναι αυτός που ανασταίνει γάτους;
Η μόνη πραγματική αίρεση που ξέρω είναι το γιαούρτι στα κρητικά σουβλάκια. Οι υπόλοιπες έχουν σχέση με λεφτά, αν δεν έχει λεφτά ο amnesiac, παπάρια αρχιερέας είναι.
exw apeiro xrima filaraki. mexri kai stis cocorosie tha paw giayto MOKO.
Aigea eisai too good to be true.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
(τωρα πηρα πρεφα το τζερτζελο που γινεται για αυτο αργησε και το quote)
lefta-ksilo-patrida-karavia-oyk-pisti-opla-mixanes-gnoseis pc-......
pios ise re fiel o super goofy?
Quote:
Originally Posted by themisomagos
Πες μου τι θα ήταν χειρότερο απ' όλα, να ήξερα όλα αυτά ή να ήξερα μόνο το κουδούνι σου; Εφιαλτικό σενάριο έτσι;
Μέχρι και ο amnesiac θα πίστευε σε όποιον θεό αποφάσιζα εντός 2 λεπτών, να μην σου πω πως μπορεί να ξαναβαφτιζόταν επιτόπου κιόλας με δική του πρωτοβουλία. Με τόσα λεφτά που έχει τους καλύτερους παπάδες θα του φέρω!
Αλλά είμαι αργή και ψυχοφθόρος διαδικασία σαν τον καρκίνο, αυτό είναι πραγματικότητα. Στο κάτω-κάτω μπορεί να ανασταίνει γάτους στ' αλήθεια. Αλλά αναρωτιέμαι αν το κάνει φορώντας ρόμπα ή κάτι τέτοιο, γιατί στις ταινίες φοράνε κάτι με κουκούλες. Φοράς κουκούλα amnesiac?
για να ειχε φιλο τον μαυρο Πιτ μαλλον ητανε στους μουργολυκους.επισης εyeah λεγωντας πολεμικη βιομηχανια τι εννοας γιατι μεχρι στιγμης απο τα λεγομενα σου μπορω μονο να φανταστω να σπας ποδια για 100ευρα η κατι τετοιο 1337!!
apo xtes psaxno ti na postaro!!!!!!
to vrika!!!!
aigea katoura kai ligo!
Τελικά ρε παίδες αποφασίστηκε;
Την έχει ο Aigeas μεγαλύτερη απ'όλους και είναι ο πιο δυνατός απ'όλους και ο πιο πλούσιος απ'όλους; Γενικώς μας γαμάει σε όλα ρε αδέρφια;
Quote:
Originally Posted by Candiru
τι σπλιτ μωρη αρχιδω? για να μιλησουμε για τα κουνουπια?
Quote:
Originally Posted by xmou
Kοίταξε, βασικά ορθογραφία είχα μάθει από την 1η Γυμνασίου, αλλά έχεις μπλέξει την δουλειά με την διασκέδαση μου φαίνεται.
Quote:
Originally Posted by Phoebus
Επιτέλους, μετά από χρόνια ο phoebus άρχισε να καταλαβαίνει το νόημα του κόσμου!
Πσσστ! Μη το πεις σε κανέναν ότι στο είπα, αλλά από πάντα έτσι ήτανε. Πάλι της Παπαρήγας τις μαλακίες άκουγες; Θα γίνεις σοβιετικός ρε, με τόση πλύση εγκεφάλου θα καρφώνεις την μάνα σου στο τέλος!
Παρτε για να κανετε σωστα την στρατηγικη σας.Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Με λαδωμα δινω και blueprints.
http://img215.imageshack.us/img215/2527/oakaaj6.jpg
p.s. πολυ αντριλα, ξεπερασατε και την havoc...
pantos kairo exoume na gelasoume etsi!!!!!
kala pou yparxoun kai atoma san ton DM kai ton Aigea kai asxoloumaste!
Quote:
Originally Posted by Aigeas
Τουλάχιστον δεν θα την έχει στείλει στα Γκούλαγκ 300 χλμ μακρυά!!!!``~~
αδερφέ,φοβούμαι πως άργησες λιγάκι =\Quote:
Originally Posted by Aigeas