δυνατο και το 6 με πολλες συγκινησεις.
Printable View
δυνατο και το 6 με πολλες συγκινησεις.
@eni
Spoiler
Ναι το χα ξεχάσει το απο πάνω.
@ενι
Spoiler
ion, ισως οι Targaryen να έχουν όντως τη σχέση με τους δράκους που έχουν οι Stark με τους direwolfs και οι Lannisters με το χρυσό.
btw, που είναι οι λύκοι γμτ, δύσκολη η εκπαίδευση για τα γυρισματα =/
ο Bronn (που πολέμησε για τον Tyrion), είναι μισθοφόρος γενικά, ήταν παρόν στην ταβέρνα που συνέλαβαν τον Tyrion (και αν θυμάμαι καλά ήταν αυτός που του παραχώρησε το δωμάτιο του, όταν ο νανος ζητούσε) και μετά τη σύλληψη πήγε ως φρουρός του. Στο δρόμο αν πρόσεξες τα ψιλοβρήκαν με τον Tyrion, a Lannister always pays his debts, δεν ήθελε και πολύ.
η φαση Rose-Theon με προβληματίζει, μάλλον λειτουργεί ως ευκαιρία να προβάλλουν λίγο τον Theon (που θα έχει αρκετό ρόλο στη 2η σεζόν) και η Rose θα δούμε.
Ok thanx γενικά. Δεν έχω διαβάσει βιβλία, φαίνεται άλλωστε, για να ξέρω τι ρόλο παίζουν οι direwolves αλλά ντάξει στην αρχή είχαν κάποιο ρόλο φάνηκαν δηλαδή. Ίσως αργότερα. Πάντως τέτοιες συνδέσεις οικογενειών κρύβουν δυναμική.
Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση και γαμάει βασικά είναι η κλιμάκωση της ένταση σε 3 επεισόδια τώρα οπου έχουν γίνει πράγματα, υπάρχουν διαβουλεύσεις, καρφώματα, αποκαλύψεις, συμμαχίες σημαντικά κτλ γεγονότα δηλαδή, που έχουν αντίκτυπο και ακόμα δεν υπάρχουν, για διάφορους λόγους, κινήσεις κτλ για την αποφόρτιση μέσω κάποιας αντίδρασης. Ελπίζω να μη θημηθούν ότι πρέπει να δείξουν τις αντιδράσεις του χρόνου και να υπάρχει απλά κλιμάκωση και χτίσιμο momentum μέχρι τότε.
ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ 7 ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ 7!
ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΞ :touched:Spoiler
parasight, αυτη η σκηνη ηταν συγκινητική. Συνειδητοποιείς οτι ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
της καρακαριόλας :touched:
ποιος περιμένει τώρα...
μέχρι τώρα το έπαιζα δύσκολος και "έχω πολλά βιβλία να διαβάσω πριν ξεκινήσω κάτι καινούριο" κλπ, τώρα που είδα τα 3 πρώτα επεισόδια και έφαγα κόλλημα, για πείτε:
α)να διαβάσω πρώτα το βιβλίο, μετά να δω όλα τα επεισόδια και μετά να διαβάσω και τα υπόλοιπα
ή
β)να δω όλα τα επεισόδια και μετά να πιάσω τα βιβλία ;
αν διαβασεις πρωτα τα βιβλια και υστερα δεις την σειρα θα καταλαβαινεις καλυτερα καποια πραγματα/χαρακτηρες/κλπ που, μοιραια, στην σειρα τα περναει λιγο στα γρηγορα και μπορει να μην τα προσεξεις ή αντιστοιχα να μην τα δωσεις και την δεουσα σημασια, οποτε να μπερδευτεις
αν δεις την σειρα πρωτα, πιθανοτατα θα γλιτωσεις το μικροξενερωμα καποιων αλλαγων που εχουν κανει(ειδικα τον μικροτερο ρολο που εχουν τα λυκακια :evil: ) και ειναι κριμα γιατι η σειρα αξιζει
επειδη παιζει αρκετη δολοπλοκια, πολλοι χαρακτηρες και γενικα γινεται ενας χαμος, εγω θα σου προτεινα να διαβασεις πρωτα τα βιβλια για να κατανοησεις καλυτερα την πλοκη
sex βια ειδωλολατρεία , αφού δεν έκανε κοιλιά μέχρι εδώ δεν έχει πλέον να κάνει πουθενά !!!!