πω πω πολύ το αναλύεις το θέμα δικέ μου/-ά μου. Αλλα σα να χεις σωστα πόιντς. Η αλήθεια είναι ότι αν βάλουν μερικές ακόμα παραμέτρους μεσα στη ροή.... παει τη χασαμε τη μπαλα. Ειναι δύσκολο να τα εχεις όλα στο μυαλό σου.
Printable View
πω πω πολύ το αναλύεις το θέμα δικέ μου/-ά μου. Αλλα σα να χεις σωστα πόιντς. Η αλήθεια είναι ότι αν βάλουν μερικές ακόμα παραμέτρους μεσα στη ροή.... παει τη χασαμε τη μπαλα. Ειναι δύσκολο να τα εχεις όλα στο μυαλό σου.
Πιο χασιμο απο το Lost δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουνε.
Καλυτερα μου φαινεται απο τον προηγουμενο βαρετο και μεταβατικο δευτερο κυκλο.
Αλλα αυτος ο μικρος Πετρελης, ο στραβοτσαουλος και πλεον σημαδεμενος, δεν κανει για πρωτο ρολακι. Ο Σαιλερ πρεπει να παρει και παλι τα πανω του. Επισης η μαμα-Μπλερενα-καριολινα καιρος να κανει κανενα μαγικο ακομη, την παω τρελα.
Για την ινδοβρετανικη μυγα ευχηθηκα να ψοφησει σε προηγουμενο ποστ, αλλα οχι να γινει ο χαρος. Αι στα διαολα.
εεεε όχι συγκρίσεις με το Lost.. μη ρίχνουμε το επίπεδο της κουβέντας μπαίνοντας σε λούπες και μαύρες τρύπες.
Ο δευτερος κύκλος ήταν λίγο βαρετος, αλλα φταίει η απεργία, ας μην τον κατακρίνουμε. Εγώ πάλι παω πολύ τον στροβόστομο (βλ. Σταλόνε στυλ) Πίτερ Πετρέλι, τον φλώρο περισσότερο απ ότι τον μάγκα του μέλλοντος. Ο Σαϊλερ θα τα πάρει τα πάνω του ούτως ή άλλως, βάφλες ετοίμαζε 4 χρονιά μετά, ευτυχώς στο "τώρα" είναι ακόμα ο μπαμπούλας :D
O Μοχίντερ είναι μέσα στη μαλακία.. ο καημένος ντε κ καλά να αποκτίσει δυνάμεις.. τσ..τσ..τσ.. τον λυπάμαι. Ας ενοίξει μια δευτερη τρύπα στον κώλο του. Ικανότητα είναι κ αυτή.
Να ρωτήσω δυο πράγματα. Ο Πίτερ έχει την ικανότητα να αποκτήσει τις δυνάμεις κάποιου μόνο αν βρεθεί σε κοντινή απόσταση. Το κακό είναι ότι δε θα μπορεί να τις ελένξει ή να γνωρίζει ότι τις έχει. Ο Σαϊλερ έχει την ικανότητα να κατανοεί τις δυναμείς. Γιατί σε επαφή του ενός με του άλλου δεν απόκτησε την ικανότητα του Σαϊλερ ο Πήτερ? Ρωτάω μήπως και το εξήγησαν στον πρώτο κύκλο κ δε θυμάμαι.
Το δεύτερο που ήθελα να ρωτήσω δε το θυμάμαι τώρα. Θα επανέλθω μόλις θυμηθώ.
απάντησες μόνος σου
"λογικά" για να χρησιμοποιήσει μια δύναμη πρέπει να τη γνωρίζει από τον αρχικό "κάτοχό" τηςQuote:
Originally Posted by karharias
την τελεκίνηση ας πούμε από τον Σαηλερ τηνε πήρε πειδή τον είδε να την χρησιμοποιεί
προφανώς τόσο καιρό δεν ήξερε την πραγματική ικανότητα του Σαηλερ
αν θυμάμαι καλά στον πρώτο κύκλο σε μια συνάντησή τους είχε ειπωθεί από σταλόνε ότι "you are like me" σεφασηκιετς
ωραίο το 4ο
αν και θα προτιμούσα να είναι πιο ξεκάθαρο για το πότε βρισκόμαστε στο μελλον κ πότε στο τώρα
(λέμε τώρα)
επίσης ο σπιριτσουαλ γουολκ είναι μεγάλη μορφή
xaxaax
τι ακούει απο τα ακουστικά και την "ακούει" τόσο? Άσπρισαν τα μάτια του :p
τρώει τι τρώει κει πέρα σεφασητζονλοκ κ μετά βάζει floyd να γουστάρει :lsd:
(εγώ έτσι θα'κανα αν εμενα εκεί πάντως...)
τρανσας ειναι ρεεεεεεεε! ξυπνατεεε!!!!
αυτό.Quote:
Originally Posted by Swollen
Άρα Μπουν.
Ο Πάρκμαν δεν ήταν ο πιλότος του αεροπλάνου στο ΛΟΣΤ?
nai
Καλό homage αν το είχαν στο νου τους. O Africa είναι όντως μορφή και οι ζωγραφίες του είναι καλύτερες από του Isaac.
nta3, to teleutaio episodeio htan stegnh antigrafh apo 4400.
Anaisxynth kiolas.
Η νέα δύναμη του Cyler: Μεταμορφώνεται σε Vulcan-έζο.
http://trekmovie.com/wp-content/uplo...intoSpock2.jpg
den exw diavasei lexi apo to thread apla eiap na sas pw oti eida ta prwta 7 epeisodia kai kolhsa. porwneste? tha porwthw timia sth sunexeia i mapa to karpouzi?
an den exeis πρόβλημα με την Χ-Μen φάση που στηρίζεται η σειρά τότε θα κολλησεις άσχημα!
consider it done eimai epeisodio 12 prwth sezon kai anevainw gorga. xeroume poses sezon tha vgoun?Quote:
Originally Posted by karharias