πειτε εσεις που την ακουσατε (την εκπομπη)
Printable View
πειτε εσεις που την ακουσατε (την εκπομπη)
γκρουβιά στα βήματα του προηγούμενου ενισχυμένη με έξτρα κιθάρες και πλήκτρα
SOMA και TALIBAN ρε μουνιά
Όποιος το θέλει ας σφυρίξει το 'γραψα. Το χώνω τώρα!
να σαι καλά ρε συ. όποτε μπορέσεις, κάνε μια καλή κατα 'δώ
νεκροσατουρειτ εισαι λατρεια.
στειλε μου και γλιστρησα
Το άκουσα με όση προσοχή γίνεται να το ακούσεις από μία εκπομπή. Η πρώτη εντύπωσις είναι ότι κινείται ηχητικώς στο πνεύμα του superfreak πράγμα που βεβαίως καταδικάζουμε διότι απαιτούμε επιστροφή στις "δε ριτσουαλ" λογικές-κουρνιαχτός, καπνός κι αντάρα.
Επίσης σημείωσα ότι από αυτόν τον δίσκο απουσιάζει το χιτάκι επιπέδου baby god is dead (he had an overdose) πράγμα που επίσης καταδικάζουμε. Να πούμε βέβαια ότι παίζει να κάνουμε και λάθος μιας και μια ραδιοφωνική ακρόασις δεν αρκεί. Θα το ακούσουμε και σήμερις.
Overdriven δεν εισαι τρου.
Ξεκινας σωστα και αναφερεσαι σε εποχες ritual και συμφωνω ασκαρδαμικτι και γυρνας και λες οτι καταδικαζεις που δεν εχει μπειμπι γκαντ ιζ ντεντ.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΡΕ
(Θελω κιεγω λινκ)
πως να βγάλουν νέο ritual ρε παιδιά; να ξέρουμε τι ζητάμε.
εγώ ζητάω ένα λινκ όταν με το καλό. ευχαριστώ.
όταν μπορέσετε και 'δω ένα λινκ καλέ
Οι πολύ πρώτες εντυπώσεις από την μόλις μια ακρόαση της εκπομπής, είναι πως μάλλον έχουμε να κάνουμε με έναν πιο "λάου λάου" δίσκο (εννοώντας οτι μου ακούστηκε πιο ήπιων τόνων η νέα φάση, αλλά ίσως είναι και ιδέα μου). Ηχητικά κι εμένα μου φάνηκε πολύ κοντά στο Superfreak (προσωπικά αυτό δε με χαλάει καθόλου) και γενικά ότι άκουσα ήταν stalker ρε γαμώτο, με όλα όσα μας καβλώνουν με την πάρτη τους. Αν δεν κάνω λάθος τα ονόματα, ξεχώρισα το ομώνυμο, το Boogieman Plan, ενώ καταγούσταρα με την απαγγελία/ομιλία του Argy στο Children of the sun που βγάζει μια γαμιστερή γρεζομπασαδούρα. Γενικά ότι άκουσα νομίζω οτι κολλάει και πολύ καλά με την εποχή που κυκλοφορεί. Με μεσημεριανά λιοπύρια 50C και μπύρες. Στηρίζουμε \m/
Θέλω κι εγώ λινκς από ό,τι έχετε και είναι τζάμπα!
edit:
Θερμά ευχαριστώ για τη μαζική ανταπόκριση και εξυπηρέτηση! :D
η φαση ειναι children of the sun
και 'γω το θελω!!!
φχαριστω!!!
Κι από δω ένα λινκ!
Μερσί!
Έχω ΣΚΑΣΕΙ απ' το κακό μου που δε το βρίσκω πουθενά. ψάχνω 3 μέρες παντού. Κάντε ένα καλό και στείλτε ένα λίνκ να γλυκαθούμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!