παλινδρομω αυτη τη στιγμη σκεπτομενη αεροπλανα και τρενα και πολλα τσιγαρα μετα απο πολλες στοματικες ενασχολησεις
Printable View
παλινδρομω αυτη τη στιγμη σκεπτομενη αεροπλανα και τρενα και πολλα τσιγαρα μετα απο πολλες στοματικες ενασχολησεις
όλα αυτά είναι άσχετα με το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, σκέψου ότι γενικά εκείνη την εποχή ΘΗΛΑΖΑΝ, ενώ τώρα το θεωρούν ότι τους χαλάει το υπερθεϊκό βυζί. Επ΄σιης ο θηλασμός δεν έχει να κάνει με τα φύλα, και τα δυο φύλα τα υφίστανται. Επιπλέον σκέψου ότι τώρα τα παιδιά ΚΑΙ των δυο φύλων δεν μπορούν να ικανοποιήσουν στοιχειώδεις ανάγκες τους (έλλειψη ελεύθερων χώρων, περιορισμός σε ρουτίνες, φόρτωμα στα μαθήματα, μικρή επαφή με τους εργαζόμενους γονείς,) η παλινδρόμηση είναι μονόδρομος για αυτά και τα υποκατάστατα, κυρίςω στο στοματικό στάδιο είναι πολύ διαδεδομέναQuote:
Originally Posted by morphine
Μη μου γαμάς την αγγελία και στερείς από γυναίκες που διακατέχονται από αλτρουϊστικά και μητρικά ένστικτα να σώσουν μια ζωή.Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Κάποια πράγματα που λές φίλτατε Candiru ομολογώ πως μου κινούν την περιέργεια και ψάχνω περαιτέρω... Καιρο είχα να το πάθω αυτό...
παρατηρώ μια εμμονή με το θηλασμό, ο φρόυντ θα είχε πολλά να πει γι'αυτό.Quote:
Originally Posted by Candiru
Τέλος πάντων εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να συζητήσουμε (για δεύτερη ή τρίτη φορά νομίζω στα χρονικά) αλλά είσαι τελείως κολλημένος μέητ. Το πρόβλημά μου είναι ότι παρουσιάζεις στοιχεία της ψυχανάλυσης σαν τη μοναδική ανυπέρβλητη αλήθεια, ενώ παίζει - ω! φαντάσου! - να μην είναι ακριβώς έτσι. Ναι, μπορεί ένα ποσοστό των ανθρώπων να έχει εμμονές που πηγάζουν από προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε ένα από τα στάδια της ανάπτυξής τους με βάση το αναπτυξιακό μοντέλο του φρόυντ, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλοι των οποίων οι συμπεριφορές/ εμμονές/ ψυχώσεις οφείλονται σε άλλα πράγματα και όχι στο γαμημένο στοματικό στάδιο του ζίγκμουντ. Υπάρχουν ένα σωρό θεωρίες σχετικά με τα στάδια ανάπτυξης του ανθρώπου, είναι αφέλεια να συγκεντρώνεσαι, και με τέτοιο στόμφο κιόλας, στη μία, είτε επειδή πιστεύεις προσωπικά σε αυτή, ή επειδή είναι η πιο αμφιλεγόμενη και γουστάρεις να προκαλείς σούσουρο. Δεν τα ξέρω και στα ελληνικά όλα αυτά και το λεξικό έχει πάρει φωτιά. Πάει τον έκαψα το σωφρονισμό, ελπίζω να γράψω ποινικό τουλάχιστον. Όλα για την επιστήμη, ρε γαμώτο! Κλείνω το ποστ αυτό ανάβοντας ένα.
Καντίρου επίσης εγώ 8έλω τις εξηγήσεις που ζήτησα πριν βρω τον καπνό μου.
ο Καντιρου τωρα που το σκεφτομαι παιζει να τα παιρνει απ τις εταιρειες σιγαρεττων.
o καντιρους γενικα τον παιρνει.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Για ικόνοκλαστ, ας γράψει κάτι πιο συνεκτικό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πού ειρωνεύεται και πού μιλάει σοβαράQuote:
Originally Posted by morphine
Πάντοτε μιλάω σοβαρά.
Το ότι είσαι βυζομανής δε λέει απολύτως τίποτα.
δε συνεννοούμεθα και άρχισες και το παραλήρημα. Σε τέσσερα ποστ έχω γράψει το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια κι εξακολουθείς να μην το καταλαβαίνεις και να λες τα δικά σου. Αν σου φαίνεται πως 'αμύνομαι' ενάντια στις θεωρίες του φρόυντ επειδή δε με συμφέρει να ισχύουν, παίζει να είσαι τίγκα βλάκας. Όλη η κουβέντα δεν έχει να κάνει με το αν καπνίζω εγώ και γιατί, αλλά με το ότι ΕΣΥ - ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ - ΝΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ - ΤΙΣ - ΘΕΩΡΙΕΣ - ΤΟΥ - ΦΡΟΥΝΤ - ΩΣ - ΦΑΚΤ - ΕΝΩ - ΠΡΟΣΠΑΘΩ - ΑΠΟ - ΤΟ - ΠΡΩΙ - ΝΑ - ΣΟΥ - ΠΩ - ΕΥΓΕΝΙΚΑ - ΠΩΣ - ΤΟ - ΟΤΙ - ΚΑΠΟΙΕΣ - ΙΔΕΕΣ - ΤΗΣ - ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ - ΕΙΝΑΙ - ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ - ΔΕ - ΣΗΜΑΙΝΕΙ - ΟΤΙ - ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ - ΟΙ - ΜΟΝΕΣ - ΠΟΥ - ΜΠΟΡΕΙ - ΝΑ - ΙΣΧΥΟΥΝ - ΔΙΟΤΙ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΚΑΙ - ΑΛΛΕΣ - ΣΧΟΛΕΣ - ΣΚΕΨΗΣ - (ΑΥΤΟ - ΠΟΥ - ΛΕΜΕ - SCHOOL - OF - THOUGHT - ΣΤΟ - ΧΩΡΙΟ - ΜΟΥ) - ΜΕ - ΕΞΙΣΟΥ - ΔΥΝΑΤΕΣ - ΘΕΩΡΙΕΣ - ΜΕ - ΤΙΣ - ΚΛΙΝΙΚΕΣ - ΤΟΥΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΚΑΙ - ΜΕ - ΤΑ - ΟΛΑ - ΤΟΥΣ - Ε - ΚΑΙ - ΤΕΛΟΣ - ΠΑΝΤΩΝ - ΕΣΥ - ΠΙΣΤΕΥΕ - Ο,ΤΙ - ΑΓΑΠΑΣ - ΑΛΛΑ - ΜΗ - ΜΑΣ - ΠΟΥΛΑΣ - ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ - ΣΑΝ - ΑΥΘΕΝΤΙΑ - ΡΕ - ΓΑΜΩΤΟ.Quote:
Originally Posted by Candiru
ΚΑΚΑΚΙΑ???
(άμεση αναφορά σε προβλήματα που αντιμετώπισα στο πρωκτικό στάδιο.)
Καντιρου, εχεις να προτεινεις κανα βιβλιο του Βιλχελμ Ραιχ σχετικα με το θεμα;
ανάλυση του χαρακτήρα 2 και 3 τόμος και λειτουργλία του οργασμού. περισσότερα για τα μυϊκά μπλοκαρίσματα με λεπτομέρεια πιθανότατα στο διαδίκτυο.
Μόρφιν, για πες μας και καμιά άλλη θεωρία που να τις αντικρούει, γιατί όσες ψυχολογικές έχω ακούσει είναι πιο επιφανειακές και αρκούνται στα δικά τους πιο επιφανειακά μοντέλα, μια και έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα (πχ οι στοματικές ή πρωκτικές καθηλώσεις δεν θίγονται ούτε αναλύονται, συνεπώς ή ζεις με αυτές εφοσον δεν σε ενοχλούν ή ξεπερνάς ένα πρόβλημά σου που σε παλινδρομούσε προς τα εκεί).
Εγώ ξέρω ότι οι θεωρίες του είναι αποδεκτές με πολλές τροποποιήσεις κατ' αναλογία με Δαρβίνο και Μαρξ. Απλώς οι κοινωνικές συνθήκες δεν ευνοούν σήμερα βαθειές αναλύσεις και προωθείται η βιοχημική/φαρμακολογθική λύση σε ψυχολογικά προβλήματα.
και βεβαια μην ξεχναμε την ομοιοπαθητικη και το ζωντανο νερο.
για να ειναι πιο πληρης η προπαγανδα των νεαντερταλ