έχω σκεφτεί αν απολυθώ να γίνω πλασιέQuote:
Originally Posted by eleventh guardian
Printable View
έχω σκεφτεί αν απολυθώ να γίνω πλασιέQuote:
Originally Posted by eleventh guardian
kante section gia tainies pou goustarw me hasselhoff arnold jet li jackie kai kante me mod na askw exousia kai na kanw split high low triponta kai mpougatses
nai variemai kai dinw zwntania sto forum
PC & Games mod: Deggial out (αφού ούτως ή άλλως είναι admin πλέον), Ingolemo in
Λοιπόν, σβήστηκαν τα pilgrims και greece in vertigo, καθώς δεν υφίστανται ως fan clubs (για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος, έχω επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους εδώ και κάτι μήνες πάντως και δεν απάντησαν). Τα posts του greece in vertigo μεταφέρθηκαν στο music, στο pilgrims έκανα μια μαλακία και σβήστηκαν, σόρι. Το ανωριμοφόρουμ, επειδή έμεινε μόνο του στα hosted forums, μεταφέρθηκε ως subforum στο self promotion (όπου ανήκει θεματικά άλλωστε) και το hosted forums category σβήστηκε, αφήνοντάς μας με τα electric, requiem και forums help.
Καιρός ήταν.
Ναι, απλά καλό είναι να δίνεις ένα εύλογο διάστημα στους υπεύθυνους κάθε φόρουμ να δείξουν αν ενδιαφέρονται, και προτιμώ να είναι μεγαλύτερο παρά μικρότερο. Τσάμπα είναι.
Δε θα προστεθούν λογικά άλλα fan club forums.
ουτε αν ειναι για τον αλεφα:?:
Δημιουργήθηκε το forum Reise, Reise, στο οποίο θα γίνονται όλες οι συζητήσεις σχετικά με ταξίδια και πόλεις. Επίσης πρόσθεσα ένα "/Θέατρο" στο Cinema/DVD/TV ελπίζοντας να ανοίξει κανένα σχετικό θέμα από όποιον παρακολουθεί. Θερμή παράκληση, μπέρνη μην ανοίξεις για ρέππα-παπαθανασίου.
megeia
nice
Τα ποστς σχετικά με τις εικόνες μεταφέρθηκαν στο forums help.
me tima idiaitera to oti me anafereis. se euxaristw
Νέος μοντ στα albums και cinema/dvd/etc, please welcome antimusic