είναι λόγω του υπερεξελιγμένου ΑΙ. Βαρίεται να μιλήσει, γράφει κ σβήνει, παει για κατούρημα κλπ. πλακα πλακα δε το αποκλείω να υπάρχει καποια τέτοια λογική. πάντως πλάκα έχει :ΡQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Printable View
είναι λόγω του υπερεξελιγμένου ΑΙ. Βαρίεται να μιλήσει, γράφει κ σβήνει, παει για κατούρημα κλπ. πλακα πλακα δε το αποκλείω να υπάρχει καποια τέτοια λογική. πάντως πλάκα έχει :ΡQuote:
Eπεστρψα στις Κρητες παλι. :- (
Σε μια ωρα εχω εργαστηριο.Μου λειπει η Αθηνα. :(
Egw akoma perimenw thlefwno gia kafe e. :PQuote:
Originally Posted by DarkOmeN
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΦΟΡΘΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΡΗ (ΑΝ ΕΧΕΙ) . ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 6ΩΡΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ 1.5 ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...
ΒΛΕΠΩ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..
Ε
Λ
Ε
Ο
Σ
:DQuote:
Και κανα 2 ατομα ακομα!Εφυγα πολυ βιαστικα!Δεν ειχα φτιαξει βαλιτσες κτλ εφαγα και μετα με πηρε ο υπνος! :)
Αα ρε πως λεγοταν το ποτο που επινα σπιτι σου?Παναπαρω κανα 2 μπουκάλια :P
MALAKES STON ANT1 DEIXNEI NA KOBOUN ENAN AN8RWPINO EGKEFALO STHN EKPOMPH THS MALAKISMENHS THS STEFANIDOU!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Edit:
Benedictine :PQuote:
Αα ρε πως λεγοταν το ποτο που επινα σπιτι σου?Παναπαρω κανα 2 μπουκάλια :P
Πάω να περάσω που λέτε απέναντι στο δρόμο, και να σου καταπάνω μου Πανούτσος και Καρπετόπουλος πάνω σε παπάκι να έρχονται καταπάνω μου. Κατάφερα ευφυή ελιγμό, και πάνω στα γυρίσματα για ανταλλαγή ρομαντικής κουβέντας, τους χαμογέλασα απλά!
Αα γεια σου :P
kai ti tone kanane?Quote:
^φλώροςQuote:
Originally Posted by carheart
Πολύ μαλακία να σε πιάνει κόψιμο μεσ΄ την πόλη και όλοι γνωστοί και φίλοι να λείπουν απ' τα σπίτια τους. ευτυχώς εδώ βρίσκεις εύκολα ταξί.
κατσε σε μια επιπεδη επιφανεια,κατα προτιμηση παγκακι η' πεζοδρομειο και ασκησε καθετη δυναμη.μετραει :thumbsup:
πηγαίντε σ' αυτό.
Ε όχι.Quote:
Φρικ: Κάνα βιβλίο πάρε μαζί σου στη δουλειά, να γουστάρεις.
Χρονια πολλα και στους αλλους Γιαννηδες και στους Φωτηδες και στους Φανηδες και στις Ιωαννες και σε μενα.
Kalhmera sas.