patch αυριο.
αντε ξανα παλι να δουμε τι trees και τι rotation θα παμε τωρα...
εχουμε τπτ ετοιμο απο ptr για affli;
Printable View
patch αυριο.
αντε ξανα παλι να δουμε τι trees και τι rotation θα παμε τωρα...
εχουμε τπτ ετοιμο απο ptr για affli;
* says:
to wow egine psema
* says:
trelo psema
egw says:
?????
* says:
emeis den exume mpei kan ston server kai ston us ta efagan ola hard mode ektos apo last boss
* says:
http://premoguild.com/forums/portal.php
http://www.wowprogress.com/guild/us/...ion/rating.ach
άντε ώρα να το λήγουμε το wow σιγά σιγά ε Blizzard;
λολ σκεφτόμουν να ξαναμπώ κιόλας
ρε ηρεμα...το οτι το παιχνιδι προσαρμοστηκε στα επιπεδα των casual players δεν ειναι αρνητικο ντε και καλα...μου γινατε ολοι PROS να πουμε λολ =p
η πλειοψηφια τους πληρωνει αλλωστε,γιατι να το ληξουν;
εγω προσωπικα δε με θεωρω χαρντκορ κι ας τρωω ωρες...θελω να εχω την δυνατοτητα να κανω πραγματα που πριν θα ηταν μονο για τους πολυ χωμενους
oti eipe o abruzzis
Δεν διαφωνούμε καθόλου, και γω wow τρελά hardcore έπαιξα ελάχιστα. Άλλα δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεις το μέρος της κοινότητας που θέλει να παίξει hardcore και να τους βάζεις μετά από μήνες προσμονής dungeon που να βγαίνει την 2η μέρα (σιγά μην αντέξει ο Yoggsaron ή πως τον λένε κι άλλη μέρα). Δηλαδή υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι αν πχ οι Ensidia δουν ότι οι αμερικάνοι το τελειώσουν σήμερα και πάρουν τα world firsts δεν θα το παρατήσουν;
θες ειλικρινη απαντηση;
χεστηκα για την καθε ensidia και τον καθε ψωνισμενο guild master.
αρκετα πια με ολο αυτο το δραμα το αγχος και τη γκρινια που τρωει την ομορφια του παιχνιδιου...στο καλο και να μας γραφουν
Ρε συ δεν διαφωνούμε κάπου ούτε εμένα με νοιάζει τι θα κάνουν οι ensidia :P
Αυτό που λέω είναι ότι η Blizzard δείχνει ελεεινή νοοτροπία με αυτό που κάνει σε αυτούς. Γιατί ντάξει αυτά τα άτομα και έχουν βοηθήσει στη διάδωση του παιχνιδιού (οι πολύ χρήσιμοι οδηγοί των elitist jerks για παράδειγμα) και όσο 'ναι ναι προσφέρουν ένα κίνητρο στον μέσο παίκτη όπως εσύ και γω να ψαχτεί λίγο παραπάνω, να μπει στα φόρουμς να τσεκάρει κλπ. Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίοδο του naxx στο 60 να είμαι κάθε μέρα στο raid and dungeon forum και να κοιτάζω τι έπεσε, ποιοι το έριξαν κλπ (ωραίες εποχές :touched:)
Κοίτα, καλό μεν είναι, αλλά πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις. Εννοώ ότι πρεπει να βγάζουν content patches πιο γρήγορα, γιατί δεν είναι δυνατόν με ένα patch release cycle γύρω στους 5 μήνες να παίζεις 1 μήνα max και μετά να ξύνεις περιμένοντας (και τα achievements πλάκα έχουν, αλλά όταν είσαι στο σημείο να μην έχεις τίποτα να κάνεις παρά μόνο τέτοια, δεν έχουν καθόλου πλάκα). Στο wotlk έγινε το απίστευτο, ο PTR είχε τόσο κόσμο που για μια περίοδο οι Live servers ήταν σχεδόν νεκροί.
Κατά τη γνώμη μου το επίπεδο δυσκολίας στο TBC ήταν πολύ καλό, αρκεί να έλειπαν τα attunements. Τώρα απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν υπάρχει ενδιαφέρον, ούτε καν ποικιλομορφία.
Egw auto pou den exw katalavei einai giati afou exoun 10aria me sxedon panopoiotupo content me ta 25 pou tha mporousan na einai gia tous casual mia xara (o casual duskola mazeuei 25 atoma etsi kialliws), exoun kanei kai ta 25aria casual.
Tha prepe ta 25aria na einai duskolias tbc, kai ta 10 opws einai twra.
Pleon to game exei mono farm. Palia erixnes kana boss me to guild sou kai xairosoun, ekanes progress. Twra pas me randoms kai ta vgazeis ola..
Tespa, upotithetai ta achievments (pou sto ulduar tha xoun kai extra loots) tha nai kai kala gia tous hardcore.
Ορίστε η απάντηση:
http://blue.mmo-champion.com/26/1463...ssumption.html
TL;DR δεν ήταν intended, και θεωρήθηκε failed design από τη μεριά τους. Πιστεύουν πως στο Ulduar δεν θα είναι έτσι.
Lol;
Τι εννοείς "ελεεινή νοοτροπία με αυτό που κάνει σε αυτούς" ; Σύνελθε. Άμα θες σκέψου και το αντίστροφο.
Ότι και να κάνει η Blizzard αυτοί θα το καθαρίσουν στο τσακ μπαμ, και γενικά το κάνουν μόνοι τους στον εαυτό τους. Οι Premonition πχ ξέρανε τα μισα encounters από το PTR και τότε δεν τα ρίξανε με τη πρώτη ε. Δεν τους φταίει η blizz γι αυτό. Αυτό ακριβώς θέλανε για το e-peen του Xav.
Αυτό με το naxx που λες ξέχνα το. Τότε δεν υπήρχαν χορηγοι και γενικά χρήματα στη μέση, ήταν απλά πιο guild ήταν το "καλύτερο". Τώρα με όλα τα συμφέροντα που υπάρχουν και με το μεγαλύτερο αριθμό τοπ guilds ότι instance και να βγει είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών.
Οι EJ δε νομίζω πως κινδυνεύουν να φύγουν btw ποτέ δεν ήταν ΤΟ top guild απλά είναι καμμένοι theorycrafters. Όσο υπάρχει theorycraft θα υπάρχουν και αυτοί. Άσε που τα πιο πολλά εκεί δεν είναι καν δικά τους, απλά αυτοί βάλανε το forum και τα τζιμάνια άλλων guild βάζουν το ίνφο.
Διαφωνείς;
Διαφωνώ μόνο σε αυτό:
Οι εποχές που υπήρχαν δύσκολα encounters δεν ήταν μόνο εποχές χωρίς χορηγούς. Στο sunwell μια χαρά υπήρχαν και οι χορηγοί και όλα. Απλά η Blizzard έκανε 2 βασικά πράγματαQuote:
Τι εννοείς "ελεεινή νοοτροπία με αυτό που κάνει σε αυτούς" ; Σύνελθε. Άμα θες σκέψου και το αντίστροφο.
Ότι και να κάνει η Blizzard αυτοί θα το καθαρίσουν στο τσακ μπαμ, και γενικά το κάνουν μόνοι τους στον εαυτό τους.
Τότε δεν υπήρχαν χορηγοι και γενικά χρήματα στη μέση, ήταν απλά πιο guild ήταν το "καλύτερο".
α) δεν έβαλε όλα τα bosses στον ptr, ειδικά τα δύσκολα
β) δημιούργησε 2 boss ΠΑΛΟΥΚΙΑ (πριν το νερφ πάντα). Και παράλληλα τα άλλα, χωρίς να αποτελούν σοβαρό εμπόδιο δεν ήταν και της πλάκας. Τώρα άντε ο Yogg να είναι κάπως δύσκολος, αλλά και πάλι είναι μεγάλη διαφορά να έχεις 1 "καλό" boss από το να έχεις 2 η παραπάνω, γιατί στην 2η περίπτωση παίζουν ρόλο και τα προηγούμενα kills από την σκοπιά ότι είχες περισσότερες μέρες αν ξεμπέρδευες γρήγορα με τα προηγούμενα (πχ στον kiljaeden νομίζω οι sk δεν είχαν το μικρότερο χρονικό διάστημα μεταξύ kill muru-kill kiljaeden, απλά έφαγαν muru πρώτοι και ουσιαστικά επιβραβεύτηκαν).
Οι ej προφανώς και δεν θα σταματήσουν , για πολλά άλλα μεγάλα αμφιβάλλω
Χμ δεν ξέρω τα bosses, το παιδί που είναι στους incorporated μου το είπε και δεν το έψαξα. Οπότε οκ βλακείες είπα
χαχα στο προηγούμενο ποστ είχα ολόκληρη παράγραφο που έλεγε ότι "προτρέχω και ξέρω ότι θα πεις Sunwell οπότε μπλαμπλαμπλα". Μετά την έσβησα και έγραψα το "Σκέψου και το αντίστροφο" αλλά δεν το σκέφτηκες μάλλον.
Λοιπόν έτσι και γινόταν αυτό με το sunwell απλά θα γινόντουσαν τα αντίστροφα ποστς όπου θα λέγανε "πως μπορεί και το κάνει αυτό η blizz στο 80% των raiders της και βγάζει content μόνο για hardcore". Όχι; Ξέρουμε πολύ καλά πως encounters σαν Τwins pre-nerf (βασικά και post-nerf) δε θα άγγιζε ποτέ ούτε εγώ ούτε εσύ. Δεν πάει έτσι όμως. Δεν γίνεται να είναι ικανοποιημένοι και οι μεν και οι δε.
Επίσης:
α) Ούτε τώρα βάλανε τα δύσκολα στο ptr. Algalon > Yogg-Saron btw. Περιμένω να δω τι διάολο είναι ο Algalon, στα blue posts λέγανε για δύσκολο boss και ότι το "He Feeds On Your Tears" achievement θα αργήσουν να το καταφέρουν.
b) 3 boss παλούκια βασικά. Αλλά και τα πρώτα 3 πέσανε τόσο εύκολα επειδή υπήρχε το ptr και μόνο. Ο Brutallus δεν ήταν καθόλου εύκολος, ούτε και ο Felmyst.
Πρέπει να υπάρξει πρόοδος, όταν έρθει η ώρα του Icecrown που θα είναι το τελευταίο τότε θα έχει δυσκολία τουλάχιστον Sunwell.