o ferrer pou kollaei?
Printable View
o ferrer pou kollaei?
pistebw oti o liakos einai kalos paixtis alla stin aek adikise ton eyato tou makari stin larisa na einai kalyteros tou aksizei einai kalo paidi kai agapaei tin aek
:rofl:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
αγαπητοι βλακες, με 300 χιλιαρικα ευρω μπορουσε να κανει ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ απο εξωτερικο και οχι να τα δωσει σε εναν παιχτη 22 χρονων με την κλασικη ελληνικη μιζερη νοοτροπια (παιζουμε εκτος με γαυροβαζελοχανουμο , παμε να παιξουμε κι οτι βγει). μακαρι λοιπον στον ΑΡΗ του χρονου να εχουμε 11 βασικους ξενους. ενιγουει στα παπαργια μου :D
πανκη ο ΛΙΛΗΣ καμια μεταγραφη θα κανει ? μεχρι τωρα τρωει χυλοπιτες αβερτα.α ξεχασα θα παρετε τον ΒΡΥΖΑ :rofl: :rofl:
σιγα τις μεταγραφαρες με 300.000 ευρω.
me 300 xiliarika epairne ronaldhinio eto'o paketo
to malaka ton phladakh...
oso gia tis metagrafes tou arh oi opoies mallon den prepei na kostisan kai tipota, to oti kapoies apo autes tou katsane einai kai 8ema tuxhs, pairneis 80 e oi 3-4 8a vgoun kaloi
ο αρης μου θυμιζει λιγο πανιωνιο πριν 3-4 χρονια -επι μπεου- που αλλαζς καθε χρονο ολους τους παιχτες.
θα μου λειψει παντως και ο ιωνικος που εκανε μεταγραφες απο το μανατζερ
ο αρης δεν αλλαξε ολους τους παιχτες φιλος.κρατησε τον βασικο κορμο που περσι που τον οδηγησε στο να κανει μια πολυ καλη χρονια , εδιωξε 6-7 λοιμα και στην θεση τους πηρε/παιρνει καλυτερους παιχτες ετσι ωστε φετος να κανει μια καλυτερη πορεια.τοσο απλα.
Πάμε ρε Ρόμενταλ :!:
Δεν παιρνουμε ολη την εθνικη Δανιας λεω γω...
O Τόμασσον κλείνει Βιγιαρεάλ.
An exei kapoios plz as postarei kana syggentrwtiko arthro updated me oles tis metagrafares pou exei kanei o thrhlos ths eurwphs.
Apo thn arxh omws, apo Ntountou. Kerata, Ze Roberto klp mexri auto to tomanson
Ε τουλαχιστον για μας μιλανε εσας φετος σας εχουν τοσο σταρχιδια και στην πουτσα του τα ΜΜΕ που δεν εχουν πει παρα 2-3 ονοματα... καλως ηρθες πισω ε!!! :twisted:
Αν θεωρείς ότι το να σε δουλεύουνε είναι καλύτερο από το να σε αγνοούνε τότε πάσο.
:D
TONI CALVO απο την μπαρτσελονα στον ΑΡΗ για 3 χρονια
ΣΑΚΗΣ ΠΡΙΤΤΑΣ απο την γρια στον ΑΡΗ για 2 χρονια
καλα παμε :)