επιστρεφω αθηνα σημερα. τρεμε αθηνα, τρεμε. JAWOHL!
Printable View
επιστρεφω αθηνα σημερα. τρεμε αθηνα, τρεμε. JAWOHL!
τελικά το χέσιμο έφερε κοντά την drumsick και τον razor. :dfinger:
Holy crap!
Mην υπερβάλλουμε.
Από χθες έχω πάει σε 3 καταστήματα vodafone, στο πλαίσιο & σ'έναν γερμανό και δεν έχω βρει ακόμα usb cable για ένα sony ericsson f305.. τι θα γίνει με αυτή την ιστορία επιτέλους; :evil:
Πάρε μπλουτουθ.
Φαντάνγκο το κόντεξτ στο οποίο χρησιμοποιούμε τη λέξη χέσιμο είναι διαφορετικό όμως :!:
edit: lol @ edit. Οτιναναι
Η δικαιολογία σε μεγάλο κατάστημα vodafone πως "δεν μας φέραν από τότε που μας σπάσαν το κατάστημα.." ήταν αποστομωτική πάντως..
με τον κινδυνο να πω μαλακία, υπάρχουν κάτι usb sticks με υποδοχή για κάρτα μνήμης. εγώ είχα πάρει από ένα φωτογραφείο στην Βενιζέλου (Θεσσαλονίκη, ε) για την κάρτα μνήμης της φωτογραφικής. δεν ξέρω όμως αν κάνουν και για την κάρτα μνήμης του κινητού, πάρε τηλ και ρώτα.
πωπω, τι διάολο με ποτίσανε χτες βράδυ?
σηκώνομαι να κατουρίσω το βράδυ και αντί να πάω προς την πόρτα, κοπανάω την κεφάλα μου τρεις (3) φορές
απάνω στην ντουλάπα(στην άλλη άκρη του δωματίου) βγάζοντας ισάριθμες κραυγές πόνου και απορίας μαζί ...
τελικά σκάει η γυνή και μου ανοίγει τα φώτα και την πόρτα (ενώ έχει πεθάνει στα γέλια) και εγώ για να μην
την απογοητεύσω ξανακοπανάω-πάνω στην πόρτα αυτή τη φορά-βγάζοντας μια ακόμα κραυγή.
δεν θέλω να σκέφτομαι τι διάολο μπορεί να κατούρισα χτες αντί για τη λεκάνη.
Γαμώ το συνάχι.