Μη μου τα θυμίζεις, έφερναν μέχρι πέρσι όλα της Victory σε εξευτελιστικές τιμές και με το που παίρνω πρέφα τι παίζει σταμάτησαν να φέρνουν :(
Printable View
Μη μου τα θυμίζεις, έφερναν μέχρι πέρσι όλα της Victory σε εξευτελιστικές τιμές και με το που παίρνω πρέφα τι παίζει σταμάτησαν να φέρνουν :(
στα village του ρεντη πανε
Έχει εκεί από αυτά που ψάχνω μήπως; =]
έχω καιρό να πάω
πήγαινα κυρίως για τις προσφορες που έκανε ανά καιρούς στα dvd
σας λεει ψεματα. το πιθανοτερο ειναι οτι πηγαινε εκει γιατι ειναι το πιο κοντινο στη σαλαμινα.
χαχαχαχα,η αληθεια ειναι πως το συνδύαζα με ταινια στα βιλατζ και βρωμοδουλειες :P
ειναι και το τει μου απεναντι :|
Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι να απολαύσετε το 2007 μέχρι την τελευταία του σταγόνα
Υγεια και χαρά (και όλες τις παρεμφερείς τρομπιές)
Και καλή μεταλλική χρονιά (μη ξεχάσουμε και τις "δικές" μας τρομπιές...)
:D
Τέλοςπαντων να είστε όλοι καλά! :P
μα τη χοντρελω :oops:
Online romance leads to death
[quote]
A 17 YEAR OLD has killed himself after the online beautiful young teen of his dreams turned out to be a rather unattractive older woman.
According to the Chinese Xinhua News Agency the youth had spent days talking to a woman who called herself "Qunjiaofeiyang" or "flying skirt," who had told him she was a beautiful 19-year-old.
Authorities said that he became addicted to chatting to the woman and wouldn't leave the caf
omg
hohoho
merry christmas china boy
ε καλα αυτοι πηδανε απο ουρανοκσυστες για να τους σωσει ο ζουμπερμαν
Xronia polla se Coroner (an den kamnw la8os) k loipous pou giortazoun shmera :!: :D
Δεν κάνεις λάθος. Χρόνια πολλά κ από μένα Coroner κ σε λοιπούς.Quote:
Originally Posted by solution_AK-47