παιζω στο σαιτ tipsterleague.gr στοιχημα χωρις λεφτα με ποντους για πλακα.. και παιζω ακυροτητες που δεν εχω ιδεα .. και επιασα σημερα παλι τριαδα.. αυτα αμα τα παιζα με λεφτα δεν θα πιανα ουτε ενα..
γουεστ μπρομ επιασα
φιορεντινα
και qpr
Printable View
παιζω στο σαιτ tipsterleague.gr στοιχημα χωρις λεφτα με ποντους για πλακα.. και παιζω ακυροτητες που δεν εχω ιδεα .. και επιασα σημερα παλι τριαδα.. αυτα αμα τα παιζα με λεφτα δεν θα πιανα ουτε ενα..
γουεστ μπρομ επιασα
φιορεντινα
και qpr
ela mwri real plirwse me pali :touched:
αυριο θα παιξω μπολικα στον ασσο της Μπενφικα και στο οβερ της Ατλετικο..
egw auto pou lew na timisw sigoura aurio einai o assos tis valencia...ta ypoloipa me provlimatizoun ligo..
Χθες και σήμερα δεν έπαιξα τίποτα, αλλά αύριο μ'αρέσουν πολλά, Αμβούργο, Ατλέτικο, Ρουμπιν Καζάν σίγουρα και Παναθηναικό αν βρω σε καλή απόδοση. Βαλένθια με έχει κάψει τόσες φορές που δεν την ξαναπαίζω
apo auta pou eipes rubin me psinei asxima...amvourgo me tpt ...opws episis kai i atletico fetos den einai kai poly statheri...paizei na paw gia diada rubin+valencia...panathinaikara den akoumpame pote :D
gamw to tsirko tis real gamw
η βαλενθια φετος δεν ειναι να την εμπιστευτεις..
τρια οβερ
ατλετικο
βαλενθια
παο
αμα ερθουν οκ, αν δεν ερθουν, να.
Xerta(pali nai :P), bayern,braga,porto...10 eurw..
3 ευραίους σε Ντόρντμουντ, Μπράγκα, Ατρόμητο, Μάινζ και Ρέντινγκ.
επαιξα πολυ βιαστικα, δεν ειμαι ικανοποιημενος απ το σκηνικο, θα παρω τα παπαρια μου.
πφφ..
ασο Γουεστ Μπρομ
οβερ ΑΕΚ
οβερ Σεβιλλη.
Τι λέει, καλά;
Πριν από περίπου 5 λεπτά, μέσα στη βαρεμάρα πάω στο bwin live και πατάω Καιζερσλαουτερν - Κοτμπους που έχει και video. Είναι 4-0 και οι Κοτμπους φαίνονται λολ, οπότε παίζω πως το επόμενο γκολ θα το βάλει η Καιζερ και 10 δευτερόλεπτα μετά οι Κοτμπους κερδίζουν πέναλτυ.
FML.
λολ