χόρευες τρανς
Printable View
τρανς τρανς τρανς τρανς
ημουν σε τρανς 8)
σουπερ ινσεψιο εχθες. Ειμαι λεει σε τατουατζιδικο που δουλευει φιλος κ ειναι στο διπλανο διαμερισμα. Παω να βαρεσω ταττου με παιρνει ο υπνος ξυπναω, και ανακαλυπτω οτι ο τυπος μπερδευτηκε με τη φωτο που του δειξα κι αντι να κανει μονο αυτο που του πα μου εκανε full sleeve και ΟΛΗ τη πλατη. Παθαινω ενα σοκ που ξεπερναω σκεπτομενος οτι οσο χαλια και ναναι θα δειχνω κουλ. Ξυπναω κι ανακαλυπτω οτι το τατουαζ ειναι μονο εκει που του χα πει. Ξυπναω κι ανακαλυπτο οτι τελικα δεν υπαρχει τατουαζ. Στον ονειροκριτη λεει θα μπλεξω σε ανεντιμες πραξεις που θα αμαυρωσουν το ονομα μου. Τωρα να φοβαμαι; Εχω μπερδευτει.
Δούλευα με τη Ντράμσικ σε σουβλατζίδικο που είχε ανοίξει ο Σώτος.
Ήμουν έξω για καφέ και σκάει ο Art in Haste με κάτι να κρέμεται από το λαιμό του, κάτι σαν σακίδιο-μπάλα, που όταν προσπάθησα να δω καλύτερα, ήταν ένα μωρό.
Δεν ήταν όνειρο αυτό ρε.
Θα μπορούσε να είναι το νέο του αμόρε, όμως! :P
Κοιλίτσα, για κάποιον λόγο όλοι σε κάναμε downvoting στο ER μέσω ενός ειδικού κουμπιού (ήταν όπως εμφανίζεται το link) και ήσουν στεναχωρημένος :(
Που λέτε ήμουν με τους χρήστες Zarou City Rider και Freak Brother κι έναν ακόμη γνωστό στο σπίτι μου κι αράζαμε. Προσπαθούσα να παίξω αυτό στην κιθάρα, ενώ ο 4ος της παρέας μάς έλεγε πώς ένας μουσικός σε κάποιο live κατάφερε να παίξει ταυτόχρονα solo κιθάρας και πλήκτρα. Ύστερα, αφού έβαλα στο winamp να παίζει αυτό, γυρίζω στον Freak και του λέω «Έχεις κανονίσει τίποτα για μετά;» και μου απαντάει «Κανονικά δουλεύω, αλλά είμαστε χαλαρά γενικά. Εξάλλου ποιος θα ζητήσει εμένα;».
:beerz::touched::pink::frik:
kai se eixa sto myalo mou to savvato giati gnwrisa enan metalla pou spoudaze patra :P <3