kataplhktiko :!:
Printable View
kataplhktiko :!:
Afisokolh8ike sthn eisodo ths etairias.....Quote:
Originally Posted by verdictdenied
btw ayto den einai anekdoto einai h alh8ia.. :twisted:
Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω και με φάνηκε αστείο και επιμορφωτικό μαζί, οπότε είπα απλώς να το μοιραστώ με τα αδέρφια μου, τους μεταλλάδες!
Αδέρφια μου, μεταλλάδες, μουνιά!
Kilhmia, koubades, xalia!
Φλοκάτες, κιλήμια, χαλιά.Quote:
Originally Posted by Blindgeo
Tamtakos!
poly aisiodoxos o grafwn.Quote:
Originally Posted by Candiru
Στα νιάτα του θα ήταν ξανθός λογικά.
ΑστραπόγιαννοςQuote:
Originally Posted by Blindgeo
Ο μικρος γιωργακης μολις εχει οργανωθει στη κνε και ο πατερας του
κουκουες εδω και χρονια εχει τοσο χαρει για τον γιοκα του. Καποια στιγμη τον πιανει και του λεει
-Γιε μου οτι απορια εχεις πολιτικη και ιδεολογικη να ερθεις να μου την πεις, για να σε βοηθησω.
Καποια στιγμη, ο μικρος γιωργακης γυρναει στο σπιτι προβληματισμενος. τον βλεπει ο πατερας του και τον ρωραει τι εχει
-Να ρε πατερα σημερα ειχαμε ενα ιδεολογικο μαθημα για την κριτικη απο τα πανω και απο τα κατω...και δεν το καταλαβα
-Δεν πειραζει παιδι μου. Θα σου εξηγησω εγω. Πανε γεμισε ενα κουβα νερο και φερτον μου
Οντως παει ο μικρος γιωργακης, γεμιζει τον κουβα,και τον παει.
-Τωρα,λεει ο πατερας πηγαινε δυο οροφους απο κατω και βγες στο παραθυρο...και εγω θα βγω στο δικο μας
Παει ο μικρος γιωργακης και στεκεται με το κεφαλι εξω απο το παραθυρο
Παίρνει και τον κουβα ο πατερας του και του τον αδειαζει απο πανω, ολον πανω του και ο γιωργακης γινεται μουσκεμα...
-Αυτο παιδι μου ειναι η κριτικη απο τα πανω...Ττωρα θα σου πω για την κριτικη απο τα κατω...Παρε τον κουβα και πανε στον δευτερο, βγες στο μπαλκονι και ριξε μου εσυ τωρα τον κουβα...
Οντως ο γιωργακης παει δυο οροφους πιο κατω παίρνει και τον κουβα και πεταει το νερο προς τα πανω...με αποτελεσμα να γινει παλι λουτσα
Ανεβαινει μουσκεμα παλι πανω και ο πατερας τοτε λεει
-Αυτο παιδι μου ειναι η κριτικη απο τα κατω...
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAAXXAXAXAXAXAXAXA
δε ψαρωσατε ε.
ENAS NEAROS ANARXIKOS PERNAEI TO DROMO EKSW APO TA GRAFEIA TOU KKE . KSAFNIKA TON XTYPAEI ENA AMAKSI. ENTROMOI OI KKEDES POU TO BLEPOYN KALOYN AS8ENOFORO KAI TREXOYN PROS TO DROMO GIA NA BOH8HSOYN. O ANARXIKOS OMWS ARGOPE8AINEI KAI OI KKEDES POY TO BLEPOYN TOY LENE AN 8ELEI NA TOY EKPLHRWSOYN THN TELEYTAIA TOY EPI8YMIA...
- 8ELW NA GRAFTW STHN KNE, TOYS LEEI...
- MA ESY TODA XRONIA RE PAIDAKI MOY MAS BRIZEIS KAI TWRA 8ES NA SE GRAPSOYME? ASE POY EINAI KAI POLY DYSKOLO GIATI EXEI MEGALH GRAFEIOKRATIA...
- SAS PARAKALW RE PAIDIA, TOYS LEEI, EINAI H TELEYTAIA MOY EPI8YMIA...
TI NA KANOYN OI TYPOI. ANEBAINOYN PANW STA GRAFEIA, PEI8OYN TA STELEXH, BAZOYN KATI GRHGORES YPOGRAFES KAI SFRAGIDES KAI TOY PANE TO EPISHMO EGGRAFO GIA NA GINEI MELOS THS KNE. O ANARXIKO YPOGRAFEI ANAKOYFISMENOS...
- NA SE RWTHSW KATI, TOY LEEI ENS APO AYTOYS. GIATI HTAN H TELEYTAIA SOY EPI8YMIA? MHPWS EIXES KANENA PAPPOY KOMMOYNISTH KAI STO EIXE ZHTHSEI SA XARH, MHPWS 8ELEIS NA EIDOPOIHSOYME KAPOION SYGGENH SOY GIA NA XAREI POY HR8ES EPITELOYS STO STO DROMO... ALLA PALI, TI SHMASIA EXEI GIA SENA AFOY SE LIGO ... 8A PE8ANEIS...
- DEN PEIRAZEI, TOYS LEEI TOTE O ANARXIKOS, ENAS KNITHS LIGOTEROS!
:rofl: :rofl:
αχαχαχαχαχαχα γαμησε.
Κάντε c/p όλο το thread από το indymedia :P
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=743932Quote:
Originally Posted by Shadowking
άντε χορτάστε