ΣΚ ειναι στρατος κσηρας;
Printable View
ΣΚ ειναι στρατος κσηρας;
Α οκ. Δεν ετυχε να τον συναντησω.
εχω χασει 2 φορες συναυλια Godspeed λογω πανελληνιων.
εχω βγαλει εδω και ενα μηνα εισητηρια για το Δεκεμβρη που ερχονται.
και για τις 2 μερες.
μαθαινω οτι τις ιδιες ημερομηνιες πεφτει ενα συνεδριο στα Γιαννενα.
για το οποιο ειμαι στη διοργανωση.
το υστατο fml ειναι να χανεις την 500ιων ευρω "δουλεια" σου, να βγαινει η γκομενα σου με ΟΝΝΕΔιτες, να εχεις περασμενα 11 απο τα 42 μαθηματα στο 4 ετος, η ασφαλεια να σου ζηταει 200ευρα γιατι ετσι την αρεσει και παρολα αυτα να ξεραινεσαι στο γελιο με το "kokoretsi torture" του καντιρου...
Ξεκίνησα τέλος πάντων να παρακολουθώ κάτι σεμινάρια φωτογραφίας. Στο πρώτο προβάλλονταν καθόλη τη διάρκεια σε μια γιγαντοοθόνη 2 τύποι φιλμ που είναι να πάρουμε, αλλά εγώ άργησα να πάω και δεν ήξερα τι είναι αυτά και τέλος πάντων δεν τους σημείωσα.
Πάω λοιπόν σήμερα στο διάλειμμα και αφού περιμένω να τελειώσει με κάποιους άλλους, ζητάω απ τον εξαιρετικά χαριτωμένο δάσκαλο να μου τους γράψει σε ένα χαρτάκι. Με κοιτάει ψιλοστραβωμένος και μου λέει "μόνη σου δε μπορείς?" Σκαλώνω εγώ "εεεε.. άργησα να έρθω την προηγούμενη φορά και δεν πρόλαβα να σημειώσω...". Μου τους γράφει απρόθυμα, μου δίνει το χαρτί και επιστρέφω στο κάθισμα μου, μόνο για να δώ τους τύπους και πάλι στη γιγαντοοθόνη, που όση ώρα περίμενα ήταν πίσω μου =|
Επικ φεηλ ιζ έπικ.
Μπορει να τυχει στον καθενα, η αφηρημαδα ειναι το μοναδικο πραγμα στον κοσμο που μπορει να εξισωσει εμας τις διαννοιες με τους κοινους θνητους καθως μας κανει προσεγγισσιμους σε αυτους, εστω και αν ειναι ψευδαισθηση.
Αν και άργησα να το δω αυτό, ας μη σου χαλάσουμε το χατήρι... FYL
http://imgs.xkcd.com/comics/purity.png
Σας φτυνουμε στην μαπα τις θεωριες σας! Κωλο αποφοιτοι των θετικων.
ψιτ :moutza:
είχα πέσει σε μια σκάλα στη Ρόδο πριν ένα μήνα. Πόνος χαμηλά μέση, τεράστια μαύρη μελανιά, η μπουκάλα κατάδυσης το γάμησε κιαλλο. Πάω σήμερα για τρέξιμο και πονάω ακόμα. φμλ
Μόνο που δεν έχει το σφάλμα που λες, ένας μαθηματικός μπορεί να καταλάβει και το μοντέλο, και την απόδειξη και το πείραμα σου...στο κάτω κάτω μαθηματικά είναι.
Το ανάποδο όμως δεν παίζει, οι φυσικοί χρειάζονται μαθηματικούς για να εκφραστούν :)