καλά βασικά:
1)όσοι συγκρίνετε ναυτικό με αεροπορία και
2)όσοι νομίζετε οτι ΟΛΟΙ στην αεροπορία ξύνονται,
είστε λίγο άσχετοι...
(χωρίς να συγκρίνω βέβαια την Π.Α. με το πεζικό, κυρίως λόγω αδειών και μεταθέσεων)
Printable View
καλά βασικά:
1)όσοι συγκρίνετε ναυτικό με αεροπορία και
2)όσοι νομίζετε οτι ΟΛΟΙ στην αεροπορία ξύνονται,
είστε λίγο άσχετοι...
(χωρίς να συγκρίνω βέβαια την Π.Α. με το πεζικό, κυρίως λόγω αδειών και μεταθέσεων)
ε δεν ξυνονται ολοι , μονο το 98% ξερω γω..
πρωτα απο ολα ΔΕΝ χρειαζονται εφεδροι στο ναυτικο και στην αεροπορια αυτο τα λεει ολα και δεν το λεω εγω , το λεει ο πρωην ΓΕΣ. οποτε ... αμα δεν χρειαζεσαι σε κατι προφανως και το ξυνεις ολημερις και ολονυχτις , και ναι το συγκρινουμε με το πεζικο οχι μονο για τις μεταθεσεις και τις αδειες.. για ολα . αν και δεν τιθετε καν ζητημα . πχ ο πεζικαριος ουτε με τον υλικοπολεμιτη μπορει να συγκριθει , ουτε με τον μηχανικο ουτε με τον τεχνικο ... γενικα ειναι γΑμα τα :D φαντασου τωρα με τον αεροπορο... :P
Quote:
Originally Posted by Rush
palaska (nautiko) prin apo 2 xronia htan 2-1 (2 mesa e) xwris off.. me 12 wro skopia (2 eksawra) + aggaries, epithewriseis kai alles malakies. paliatsos ftw. Ok, hsoun dipla sto spiti sou, ok mallon hsoun kalytera apo polles monades tou ES alla kai pali, den ksynosoun gmt.
ε αυτα που περιγραφεις ειναι στανταρτ σολα τα στρατοπεδα πεζικου δευτερου κυκλου και σε πολλα τριτου κυκλου. αν και τα σκοπετα ειναι 3 δίωρα αλλα παιζει και πολυ μπιφτεκι...
Ντάξει Rush το ότι έχω 3 άτομα που μου τα χουν πει όλα για αεροπορία δε με κάνει να μην έχω credibility όμως. Ορίστε, ότι λέει και ο Φρικ ακριβώς. Ούτε αυτός έχει credibility?
Είναι τα 12ήμερα σκηνάκια αεροπορίας και ναυτικού, οι καθολικές βολές 1 φορά το μήνα, οι έκτακτες ασκήσεις επάνδρωσης Δεκέμβρη/Γενάρη, οι 30+ μέσα που τους πάει, οι προβλεπέ αναφορές/επιθεωρήσεις, οι τακτικές ταξιαρχικές/στρατηγικές, γενικά πίκρα ρε παιδιά εκεί.
Που θα κάτσετε να τους πείτε εσείς του στρατού ξηράς πως είναι βύσματα :!:
Σα δεν ντρέπεστε :!:
:shock:
στην μοναδα μου ειχε περιπου 2 βολες την βδομαδα... α και μετα αγημα μεσα στην ζεστη... συνταγματικες , γεπς , στρατηγικη μια φορα τον μηνα , συνολο 30 μερες σκηνακια χωρις τα πλωτα... πορειες , παρελαση μεσα στο στρατοπεδο , δεν ειχε διωρες ,ουτε υπηρεσιακα στις απογευματινες (2 την βδομαδα και 1 νυχτερινη) .. και επαιζε και εμπλοκη 15-20 μεσα με κανα δίωρο υπηρεσιακο , αποστολες στην αναφορα , 2-3 αναφορες την μερα , πρωινη φρουρα , μεσημεριανη , κωλυομενων , εγκαταστασεις του 1960 , και απειρες καμπανες , τρεξιμο , αγγαρεια πιατα , αοπλες ααααααα και ορχο γιατι ηταν και μηχανοκινητο . αυτα
α ρε ΤΘ :touched:
:moutza: (στο στρατό γενικά)
μου αρεσει που εσυ ειχες παει και δοκιμος
μ'αρέσουν οι έντονες εμπειρίες :P
Μολις κατορθωσα να σας γραψω ενα μικρο ποστ, σε λαπτοπ που δουλευει με καρβουνο στα Ορυχεια του Ναυτικου, υστερα απο μια 12ωρια σκοπια, που ακολουθησε ενα ολοκληρο τριημερο στα μαγειρια, χωρις να κοιμηθουμε, αγγαρεια, επιθεωρηση με Σεφερλη, Τονι Αντονι, Γιαννη Καπετανιο, γυμνασιο 10ωρο οπου η πηγμενη μουνα μας εσερνε ενα ναρκαλιευτικο, και πριν απ ολα αυτα παλι 35 ωρες σκοπια, στη σαλαμινα, απεναντι απ το τουρκικο φυλακιο (νομιζω ο συνδεσμος Οριτζιναλ 21 στο Περαμα).
Και μου λετε σεις για το πεζικο? Ποιοι ειστε σεις που θα κρινετε? Οταν η αρμυρα τρωει τα ρουχα, τα γενια, την ψυχη μας, και η μαλαρια μαζι με τον ντακο και τη μουγκριτσα αποδεκατιζει το στρατευμα, γυρνατε σεις να μου πειτε για μπιφτεκια και πεζικαριους??
Αν δεν ηταν το Ναυτικο ρε καραγκιοζια, θα κανανε αποβαση οι γενιτσαροι στην πασαρελα στο Πασαλιμανι την ωρα που εσεις εξοδουχοι θα πινατε το λαττε μακιατο σας.
Αει στο διαλο ολοι σας.
Αντρες!
Ει!!!!!!!
oυδέποτε μίλησα για πεζικάριους.
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑΙΝΩ
Μουχρίτσα είναι θαρρώ!!! :|Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Βασικά μουχρίτσα είναι, και υπάρχει και ένα ψάρι που λέγεται μουγκρί. Άρα φαντάζομαι...