meh, καλή χρονιά κιετς.
Printable View
meh, καλή χρονιά κιετς.
kalh xronia paides
oti epithimoume ktl
ante kalhnyxta
σε ευχομαι με οση φυναμη με εχει απομεινει καλη δισαρμονια ανιοντον τοτ μπλε ελεφαντα νεοζιλανγισ με πσιγματα τιερνκοθαζ ρινοκερου οροπεφιον χιλησ και σερπεντινιτι ποθ λκρεμαεθι τα ρπθχα τοθ μπαοθλ στιν γριζα ηγειτονια τον πουθα στοροθυγοκαμγηλςν μι σε πω κε το παντα ποθ κρεμετατε απο τιν κομοθνισικθ οικοηενειτα γειτονια
Κεγώ πχιωμένος είμαι αλλά κρατάω χαρακτήρα.
Καλή χρονιά ! ! !
Espase ka8e rekor kakou new year's eve. Elpizw na mhn einai endeiktiko ths neas xronias auto.
Kalo 2007 se ka8e periptwsh. Eskase mhnuma: kalws hr8ate sthn eidikh uphresia euxwn twn hnwmenwn e8nwn gia to neo etos. Gia ugeia pathste to 1, gia eutuxia to 2, gia eirhnh parakalw perimenete :?
Καλή χρονιά σε όλους/ες.
Καλη χρονια σε ολους και ολες. Το 2006 απο οτι ξερω ηταν σκατα χρονια για παρα πολυ κοσμο, αρα φετος θα παει καλυτερα. Αλλα και παλι, ποιο το νοημα? :D
γιούπιιι
καλη χρονια να χετε
Καλή χρονιά σε όλους παιδιά..
Υγεία και μακάρι το 2007 να είναι γεμάτο με όμορφες στιγμές.. :)
Και όσοι είμαστε φοιτητές και έχουμε υπερβεί το τελευταίο έτος της σχολής μας με το καλό να πάρουμε το πτυχίο... :wink:
Όσοι είστε στο τελευταίο έτος να μην το πάρετε ρε..σκατόφλωροι.. :P
Χρόνια πολλά και στους Βασίληδες.. :teddy:
Χρόνια πολλά και στον πρόεδρο... :vasilakis:
:spin:
Καλή χρονιά σ' όλους εκτός από αυτόν τον πούστη λοιπόν!Quote:
Originally Posted by Griffith
xm lemme think.
00:02 peftei to revma. xanw mousikh pou egrafa ston ipologisth kai d eixa prolavei na swsw.
00:30 rantevou me filous gia na pame oloi mazi : enhmerwsh
kathisterhshs 20 leptwn .dikaiologia "exoume mpleksei". anamonh mes to kryo me allous 2.
01:30 xristopanagies kai allagh sxediwn.
02:00 egw k oi alloi 2 sinodiporoi mou kataligoume se sinikiako mparaki me arketous over 35ers kietsi.
03:kaikati kerdizw to flouri sto magazi auto. thee mou ti tuxh!
4para: spiti.
kai bonus: arpaksa kriwma!
omologw pws einai sinarpastikh h nea xronia :>
γινεται μαχη να μη ξερασω μπροστα στα σογια. ευχαριστω
*hic*
μέραα
Είμαι καλά
Είμαι καλά
Είμαι καλά
Είμαι καλά
Είμαι καλά
:beerz: