ayti ti stigmi eimai stin douleia agapite (video club)
kai doulevo animera protoxronia vrady se ena skato theatro pou pia den mporo na xanado tin parastasi oute misi fora!!!!!!
se katalavaino apolyta! :rip:
Printable View
ayti ti stigmi eimai stin douleia agapite (video club)
kai doulevo animera protoxronia vrady se ena skato theatro pou pia den mporo na xanado tin parastasi oute misi fora!!!!!!
se katalavaino apolyta! :rip:
Doulevw simera, thank God oxi avrio.... alla simera doulevw mexri tis 10 pm. Mpouaaaaaaa.
Frik, pou vrikes douleia telika?
Και γω, έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα σήμερα. Καριόλα C. Θα στρίψω καναν μπάφο, απ' το βιβλίο.
O freak egine praktoras :!:
Quote:
Originally Posted by Shadowking
c++?
Psemmata, thimithika oti doulevw kai avrio, shit....
...kai parallila meletw psyxologia.
Skata sto anthrwpino eidos, btw.
φρικ, έγινες ασφαλήτης?
wraithmare, σκατά στις τσέπες σου.
C. πιο πρωτόγονα πράματα.
1. Τι καυλα ειναι η Παπαριζου. Ανετα την παντρευομουν. Για λιγο τουλαχιστον.
2. Πιο μοναχικες γιορτες ΕΒΕΡ.
3. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
4. Φριντομ ορ φαιαααααααααααααρ
5. Δεν υπαρχει θεος, οποιος θελει να του το εξηγησω σε 2 σελιδες ας στειλει ενα ΠΜ. Εκτος κι αν ειναι χριστιανος.
:pink:
Eeeek.Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
Ειμα πλεον ελευθερος αν ενδιαφερεσαι, δες και το μαισπεις μου ποσο ψαγμενο ειναι, σου στελνω κι ενα βιογραφικο και αναλογα μου λες ε. :PQuote:
Originally Posted by Milton
ρε το μαησπεης δεν ειναι αυτο που υπαρχει τα τελευταια 3 χρονια, ξερω γω; γιατι τοση φασαρια ετσι ξαφνικα;
Τι να σου πω, δε νομιζω οτι ειναι 3 χρονια παντως... αλλα εγω που εκανα για τη μαλακια ενα προφαιλ αρχικα τον Μαρτιο περιπου αν θυμαμαι καλα ηταν καμια 70αρια εκατομμυρια γιουζερς, και τωρα ειναι κατι παραπανω απο το διπλασιο, μπορει να λεω και μαλακιες.
ε τωρα ειναι το μαησπεης, πριν ηταν το σπέησεζ του μσν. σιγα τα ωα.