Ρίξανε τους shadow, αλλά ανεβάσανε τους Disci...
Σιγά σιγά, μπορεί και ο disci να κάνει και heal καλό (σε ένα target όμως) και damage.
Printable View
Ρίξανε τους shadow, αλλά ανεβάσανε τους Disci...
Σιγά σιγά, μπορεί και ο disci να κάνει και heal καλό (σε ένα target όμως) και damage.
To 6 sec CD στο CoH μας γάμησε... Πώς να ανταγωνιστείς Shaman τώρα; =/
Δεν είναι θέμα ανταγωνισμού. Άλλη δουλειά ο ένας, άλλη ο άλλος. Στη τελική έτσι όπως ήταν μπορούσες να πατάς μόνο CoH και να είσαι οκ.
PVE ή PVP;
Χμ; To Shadow όπως το δει κανείς. Ναι μεν το Psychic Horror πήγε στα 2m CD αλλά αν θυμάμαι καλά buffάρανε DoTs μέσω shadowform και το Dispersion.
Το Discipline αυτή τη στιγμή είναι απίστευτο healing spec με απεριόριστο mana. Ξέρω Priests που είναι πρακτικά αδύνατο να ξεμείνουν από mana όσο και να spammάρουν (βλ. Sarth 3D). Αλλά όλο αυτό τρώει - δικαιολογημένα - τρελό nerf στο 3.1.
εμας που μας αρεσει το αφλι θα μεινουμε εκει ή θα μας πανε με το ζορι σε αλλο δεντρο;δεν εχω διαβασει τελευταια notes
Χμ δεν είμαι σίγουρος μπζηλέ. Τα των (σικ) Priests τα κοιτάζω γιατί το class είναι παλιά αγάπη :-P .
Από ότι ξέρω PVE δεν αλλάζουν και πολλά αν και κάτι είδα εχθες πως το Chaos Bolt παίρνει 15% buff. Είναι αρκετό για να περάσει το άφφλι; Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα τι παίζει τώρα. Επίσης τις τελευταίες μέρες γίνεται της πόρνης σε fora με το nerf στο Fear. Σπάει με λιγότερο damage και μερικοί ισχυρίζονται πως δε θα προλαβαίνουν τα dots να χτυπήσουν πολύ και ότι θα πηδήξει το Affli pvp (το οποίο πάει πολύ καλά atm). Μέχρι να το δούμε στη πράξη εγώ λέω πως είναι υπερβολές :-P
Fail.
Όσοι κρίνουν το healing μόνο από τα meters είναι καθυστερημένοι. Αν έχεις μπλέξει με τέτοιους, γάμησε τα. Αν το πάμε έτσι κανένα guild δεν πρέπει να πάρει Discipline healer γιατί πάντα βγαίνει πάτος αφού βασίζεται σε absorption και άρα δεν φαίνεται. Κράτα τα meters για DPS ενώ για healing απλά κοίτα για μερικά "έξυπνα" συμπεράσματα. Αν το raid ζει και δεν κινδυνεύει υπερβολικά κάθε τρεις και λίγο τότε μια χαρά δουλειά κάνουν οι healers.
Και έναν-έναν πώς τους κρίνεις; Μαλακίες, αυτό που αναφέρεις είναι τρομερά ειδική περίπτωση. Σε γενικές γραμμές οι καλοί είναι τοπ.
Όπως είπα θέλει κάποια "έξυπνα" συμπεράσματα. Σύγκρινε άτομα του ίδιου class/spec, αν υπάρχει γιγαντιαία διαφορά τότε αυτός που είναι πιο κάτω μπορεί να κάνει κάτι άλλο και να επιβαρύνει τους υπόλοιπους. Αν μάλιστα μιλάμε για WWS (αν και το Recount πρέπει να τα δείχνει οκ) τότε κοίτα και τι spells χρησιμοποίησε ο καθένας και σε τι αναλογίες. Ρώτα και τους "υπόλοιπους" αν σε ενδιαφέρει τόσο πολυ. Έχε το νου σου όμως μήπως κάποιο fight ευνοεί κάποια άλλα classes. Γενικά το healing δε μπορεί να φανεί πλήρως από τα meters. H βασική αρχή όμως παραμένει το να είναι ζωντανό το raid, αν το καταφέρνουν αυτό άνετα τότε είσαι οκ και δεν σε νοιάζει τίποτα.
Επίσης πάντα μιλάμε για effective healing ε.
postcount++ αλλά είπα να το βάλω ξεχωριστό
για το nerf του CoH (αν σε ενδιαφέρει το γιατί και το πως και σε σχέση με το Chain Heal)
http://blue.mmo-champion.com/27/1245...s-overuse.html
loipon! isws ta exete pei kai paliotera alla klain!
to paixnidi dn antexete me tpt pleon!ekana reroll se dk,pira ta panta,egina nightfall,vanquiser,oti allo yparxei se ena mina,ekana alt,ekana pvp kai tora prospathw na gemisw tis ores pou kalypte to wow xazeuontas youtube! dystyxws i NEA blizzard failare gia proti fora isws!kai oxi oute to ulduar tha sosei tin katastasi!tha to katharisoume ki auto se 2 vdomades kai meta pali sta idia! etsi ligo qq gia na pernaei i ora!
Nai ta xoume pei.
Den exei tipota na kaneis pleon.
Kai gw se ena mhna apo 70 eixa paei 80 me full gear, ola ta heroics farm mexri thanatou kai katharisma naxx klassika se ena raid.
Kalutera kiolas telika, exoume kialla pragmata na asxoloumaste :)
tin apokalw nea blizzard gt pisteuw oti epireastike apo tin polisi tis kai evgale mia emporiki mpourda gia na euxaristisei mexri kai to 3xrono pou paizei!
i idia nea blizzard tha valei respeccs,auction house kai ourania toksa sto diablo 3!
Σοβαρά ξαναδιάβασε το αυτό που λες, και αν σου φαίνεται λογικό τότε τι να πω :-P
Από που να αρχίσω...ότι η Αctivision μπορεί να επηρρέασε το development της Blizz (κάτι που δεν έγινε μιας και ήταν τα ίδια άτομα). Κυνηγάς να κάνεις merge με την blizzard για να χεστείς στο τάλιρο (και όχι το ανάποδο) και αφού καταφέρεις να πιάσεις τη χήνα με τα χρυσά αυγά της ζητάς να τα κάνει ασημένια; Σύνελθε, activision είναι όχι Atari επί εποχές Jaguar.
Blizzard Irvine =/= Blizzard North.
H Irvine παίζει σε πιο "καρτουνίστικο" στυλ, και είχαν προτείνει κάποιες τέτοιες λύσεις ακόμα και στο Diablo 2 αλλά η North δεν ήθελε. Μάντεψε γιατί έγινε έτσι τώρα :!: Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει και πρόσφατη συνέντευξη Bill Roper που μιλάει πάνω σε αυτό.
Σούμα: Ίδια άτομα απλά με το νέο raiding σύστημα διαλέξανε να το πάρουν από το 0. Αν όπως λένε οι ίδιοι πάνε το scaling difficulty έτσι ώστε το Ιcecrown να είναι πιο δύσκολο από Sunwell τότε καλά κάνανε, αν όχι τότε μαλακία τους. Ούτε εμένα μου αρέσει που είναι τόσο εύκολο αλλά δεδομένου ότι έγιναν πολλές αλλαγές σε PVE mechanics και ότι θέλουν ολοι να μπορέσουν να δουν Naxx μου φαίνεται λογικό σαν game design.
Ερμ το Auction house και το respecc τι σε ενοχλεί στο D3;