Klemmeno to prwto, "sto vilampafo akoma strivoune"!~
Printable View
Klemmeno to prwto, "sto vilampafo akoma strivoune"!~
Που είναι ο Πιτσαδόρος να ισςπεδ΄ςσει το σύμπαν ολάκαιρο?
Μια ξανθιά συμμετέχει στην εκπομπή «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»
1. Πόσα χρόνια διάρκεσε ο εκατονταετής πόλεμος;
- 116 χρόνια
- 99 χρόνια
- 100 χρόνια
- 150 χρόνια
Η ξανθιά χρησιμοποιεί το τζόκερ και δεν απαντά στην ερώτηση.
2. Σε ποια χώρα βρίσκεται το "Panama Hut"?
- Βραζιλία
– Χιλή
– Παναμάς
- Ισημερινός
Η ξανθιά ζητά τη βοήθεια του κοινού.
3. Ποιο μήνα του χρόνου γιορτάζουν οι Ρώσοι την Οκτωβριανή επανάσταση;
- Σεπτέμβριο
- Οκτώβριο
- Νοέμβριο
- Ιανουάριο
Η ξανθιά αποφασίζει να καλέσει μια ξανθιά φίλη της.
4. Ποιο είναι το μικρό όνομα του Άγγλου βασιλιά Γεωργίου IV;
- Αλβέρτος
- Ιωνάς
- Γεώργιος
- Μανουήλ
Η ξανθιά χρησιμοποιεί το δικαίωμα της εναλλακτικής βοήθειας.
5. Από ποιο ζώο πήραν το όνομά τους οι Κανάριοι νήσοι;
- Καναρίνι
- Κανγκουρό
- Άλογο
- Φώκια
Η ξανθιά δίνει λάθος απάντηση και…. αποκλείεται !
Σίγουρα θα γελάσατε ή θα χαμογελάσατε!
Και τώρα οι απαντήσεις!
- Ο 100ετής πόλεμος διάρκεσε 116 χρόνια (από το 1337 ως το 1453).
- Το "Panama Hut" είναι στον Ισημερινό.
- Η επέτειος της Οκτωβριανής Επανάστασης είναι στις 7 Νοεμβρίου.
- Το αληθινό όνομα του Γεωργίου IV ήταν Αλβέρτος, ο βασιλιάς άλλαξε τ’ όνομά του το 1936.
- Τα Κανάρια νησιά πήραν τ’ όνομά τους από τη φώκια, στα λατινικά Κανάρια νησιά σημαίνει: Νησιά της φώκιας.
Λοιπόν... ;
Μήπως ήσουνα ξανθιά σε κάποια προηγούμενη ζωή;
Η ξανθιά, τουλάχιστο, χρησιμοποίησε τα τζόκερ της !!!
Στειλε αυτο το μεηλ σε 10 οικολογους φιλους σου αλλιως θα χεις 7 χρονια χωρις γκαβλες!!!!!
http://rapidshare.com/files/71028529/soukse.mp3.html
Mου το εδωσαν σημερα. I am spreading the word.
λαθος το λες.κανονικα παει:Quote:
Originally Posted by inhalexhale
στο βιλλαμπαφο τωρα πινουν,στη βιλλαριζλα ακομα στριβουν
στην αρχή μου φάνηκε μαλακίαQuote:
Originally Posted by HAVOC
αλλά το τέλος με ισοπέδωσε :lol:
Σταρόβας FTW
Σε ένα μπαρ στο φαρ ουέστ γίνεται τρικούβερτο γλέντι.
Ξαφνικά ανοίγουν οι πόρτες και μπαίνει ένας με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη και λέει:
"Τρέξετε να σωθείτε, όπου νάναι φτάνει ο Μπλακ Τζακ και θα σας γαμίσει όλους" και πέφτει νεκρός
Πανικός, όλοι τρέχουν από δω τρέχουν από κει, ο μπάρμαν όμως δεν θέλει να χαλάσει την βραδιά και τους καθησυχάζει κερνώντας όλο το κατάστημα. Σιγά σιγά το κέφι αποκαθίσταται.
Ομως μετά από λίγο μπαίνει ένας με ένα τσεκούρι καρφωμένο στην πλάτη και λέει:
"Κρυφτείτε όπου μπορείτε, όπου νάναι φτάνει ο μπλακ Τζακ και θα σας γαμίσει όλους" και πέφτει νεκρός.
πανικός πάλι, ο μπάρμαν κερνέι διπλά ποτά, κακήν κακώς τους καθησυχάζει και το γλέντι ξαναρχίζει.
Ομως σε λίγο ανοίγουν οι πόρτες και μπαίνει ένας θεόρατος βαρβατίλας με μαύρο καπέλλο, μαύρα ρούχα, μαύρες μπότες και ζωσμένος με μαύρα πιστόλια. Ολοι παγώνουν. Πάει στον μπάρμαν και του λέει: "Κατέβασέ τα να σε γαμίσω" τρέμοντας τα κατεβάζει και τον πηδάει. μετά περιλαβαίνει έναν έναν και μία μία όλους τους θαμώνες του μπαρ.. Οταν τελειώνει, τους ξαναπιάνει έναν έναν και του κάνουν από μια πίπα. Οταν τελειώνει, σηκώνεται, πάει προς την έξοδο και τους λέει:
"ΟΚ guys, σπεύστε τώρα να βρείτε μέρος να κρυφτείτε γιατί όπου νάναι καταφτάνει ο Μπλακ Τζακ και θα σας γαμίσει όλους!"
αυτη τη φορα ξεπερασες τα ορια
υπερβατικό χιούμορ
:cold:
itan enas pankis ki enas oikologos...
:lol: :lol:
ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Κάποτε σε ένα χωριό στο οποίο κατοικούσαν αγρότες, εμφανίστηκε ένας ξένος ο οποίος ανακοίνωσε ότι ενδιαφερόταν να αγοράσει πιθήκους προσφέροντας Rs10 ( υποθετικό τοπικό νόμισμα) για κάθε πίθηκο .
Οι χωρικοί καθότι ήξεραν ότι υπήρχαν άπειροι πίθηκοι στο δάσος παράτησαν τις γεωργικές εργασίες τους και ξεχύθηκαν στο δάσος να τους μαζέψουν .
Ο ξένος - τηρώντας την υπόσχεση του - αγόρασε όλους τους χιλιάδες πιθήκους που του προμήθευσαν , προς Rs10 το κεφάλι .
Η προσφορά όμως άρχισε να μειώνεται. Βλέπετε, οι χωρικοί τους είχαν πιάσει σχεδόν όλους .
Βλέποντάς το ο ξένος αυτό, τους ανακοίνωσε ότι τώρα θα πλήρωνε Rs20 για κάθε πίθηκο.
Αυτό ήταν αρκετό για τους χωρικούς να προσπαθήσουν ακόμα πιο σκληρά να βρουν και να πιάσουν τους πιθήκους εκείνους που τους είχαν ξεφύγει ή είχαν κρυφτεί στα πιο απίθανα και απομακρυσμένα μέρη .
Σύντομα η προσφορά έπεσε σε τόσο χαμηλά επίπεδα που δεν είχε νόημα να κυνηγούν πιθήκους. Έτσι επέστρεψαν σιγά-σιγά στις αρχικές γεωργικές εργασίες τους .
Η προσφορά αγοράς αυξήθηκε ακόμα σε πιο ψηλά επίπεδα! Rs25 για κάθε πίθηκο και τώρα πια η προσφορά πιθήκων ήταν τόσο χαμηλή πού ήταν σχεδόν αδύνατο να δεις κανείς πίθηκο στο δάσος. Πόσο δε να τον πιάσει...
Και εκεί που φαινόταν ότι η ιστορία με τους πιθήκους θα τελείωνε, ο ξένος έκανε την πιο απίστευτη προσφορά: θα πλήρωνε Rs35 για κάθε νέο πίθηκο που θα κατάφερναν να του παραδώσουν!
Όμως επειδή θα απουσίαζε στην πόλη για κάποιες δουλειές, θα άφηνε την βοηθό του για την πληρωμή.
Εν τη απουσία του αφεντικού της η πονηρή βοηθός έκανε μια πρόταση στους χωρικούς : «Κοιτάξτε όλους αυτούς τους πιθήκους στα κλουβιά που έχει μαζέψει το αφεντικό μου . Αντί να ψάχνετε να βρείτε καινούργιους σας πουλάω αυτούς προς Rs35 τον έναν. Όταν επιστρέψει το αφεντικό θα σας τους αγοράσει προς Rs50 τον έναν.»
Ήταν μοναδική ευκαιρία! Οι χωρικοί μάζεψαν όλες τις οικονομίες τους και αγόρασαν τους πιθήκους .
Από τότε δεν ξαναείδαν ούτε τη βοηθό , ούτε το αφεντικό, αλλά έβλεπαν καθημερινά μόνο τους πιθήκους που είχαν κατακλύσει το χωριό τους .
καταπληκτικό
και ένα πάλι οικονομικής φύσης, ήταν και τηλεοπτικό σκετς των 80ς, νομίζω ζούγα/μπουλά, κ Σία.
Πάει ένας γιαπωνέζος σε ένα ξενοδοχείο και ζηταει δωμάτιο. Λέει στον ξενοδόχο: Κοίτα, εμείς στην ιαπωνία έχουμε μια συνήθεια: αφήνουμε ενέχυρο χρήματα (πχ 5.000 δρχ) και πάμε να δούμε το δωμάτιο. Αμα μας αρέσει κατεβαίνουμε και το κλείνουμε, αν δεν μας αρέσει παίρνουμε το 5000 και φεύγουμε.
ΟΚ, λέει ο ξενοδόχος και παίρνει το 5χίλιαρο.
Σε λίγο περνάει ένας γνωστός του και του λέει: Α, επιτέλους σε βρήκα, για εκείνο το χρέος των 5000! και του το παίρνει μέσα από τα χέρια.
Κρατώντας το στον δρόμο, τον συναντάει ένας άλλος γνωστός του και του λέει: μια που σε πέτυχα και έχεις 5000 δως τες μου που μου τις χρωστάς τόσον καιρό.
Αυτός, αφού το πήρε, περνώντας έξω από το παντοπωλείο τον βλέπει ο μαγαζάτορας και του λέει: Α! βλέπω έχεις 5000, δώστες μου να ξοφλήσεις το χρέος σου από τα βερεσέδια.
Αμέσως μετά ερχεται η καθαρίστρια και λέει στον παντοπώλη: Ευκαιρία να με ξοφλήσεις μια και έχεις 5000!
Η καθαρίστρια πάει μετά στο ξενοδοχείο όπου επίσης δούλευε και βλέποντάς την ο ξενοδόχος της λέει: Α κυρά Ευλαμπία, καιρός να μου δώσεις το δανεικό 5000 αλλιώς θα στο κρατήσω από το μισθό.
Αμέσως μετά, κατεβαίνει ο γιαπωνέζος και λέει: Λυπάμαι, αλλά δεν μου άρεσε το δωμάτιο, δώστε μου το 5000 να φύγω.
Και έτσι, χωρίς κανένας να κερδίσει 5000 έχουν όλοι ξοφλήσει και ξοφληθεί