πλακα πλακα αν εννοουμε για επιπεδο ΠΑΙΧΤΑΡΑ, μονο ο Ζαχοβιτς δεν εχει βγει του Ολυμπιακου, και γι αυτη την περιπτωση δεν εφταιγε ο Ολυμπιακος.
Printable View
πλακα πλακα αν εννοουμε για επιπεδο ΠΑΙΧΤΑΡΑ, μονο ο Ζαχοβιτς δεν εχει βγει του Ολυμπιακου, και γι αυτη την περιπτωση δεν εφταιγε ο Ολυμπιακος.
να δούμε ο fixxxer τώρα. πότε ξεκινάει προπονήσεις?
Μιτς το παιχταράδες το εννοώ ειρωνικά, από αυτούς που βαφτίζουν τέτοιους οι εφημερίδες και είναι όχι απλά παλτά, αλλά ζακέτες. Τέτοιος είναι ο αραπάκος που είχε η Πράσινη, δεν είναι κανονικός παιχταράς. Και φυσικά από τέτοιους έχει και ο γαυρος μια χαρά μερίδιο όπως όλοι.
Σε πραγματικούς καλούς παίχτες ο ΠΑΟ δεν αγόρασε και πάρα πολλούς τελευταία και οι περισσότεροι ήταν κόφτες την παναγία τους. Και δεν πιάσανε κιόλας.
Τι να πιασουν, εδω δε σας κανει ο Μελμπεργκ.
Άσχετο λιγουλάκι.
καλα ο ζαχοβιτς ηταν παικτουρα αλλα ηταν και λιγο τρελακιας ... αλλα επισης αποτι ακουστηκε απο ολυμπιακορεπορτερ.. του ειχαν κανει κατι γεωργατοι και κατι τζολε την ζωη μαυρη... τεσπα
gg βαλε dvd φελιξ ρε!!! κομπρα καγκουρο βιαστης σεντερ μπακ..
λιγα για την ιερη κομπρα του εκουαδορ μωρη βαζελα:twisted:
επισης μπερδευεις τον ζαχοβιτς με τον ουαντου
οχι, εχει να κανει με τους στοπερ οτυ παο που ανεφερες εσυ
Πρώτον κόφτης δεν είναι το ίδιο με στόπερ. Μιλούσα για τα παραδείγματα Κονσεισάο και Μπίσκαν πχ που ήταν υποτίθεται όντως καλοί παίκτες (κάποτε) αλλά δεν πιάσανε. Στόπερ δεν πήραμε όντως μεγάλο ποτέ. Έχει γίνει ταραμοσαλάτα το μυαλό σου ρε;
Ο Ενακαριρε τι θεση επαιζε, συγνωμη κιολας, απο κει ξεκινησε η ειρωνεια των γαυρων. Δευτερον, σορρυ που δεν καταλαβα τι σημαινει "κοφτης", αλλες φορες να λες αμυντικο χαφ ή εναλλακτικα DMC, εγω δεν ειμαι του καφενειου και δεν τα ξερω αυτα τα περιεργα. Το μυαλο μου ειναι σαλατα απο τοτε που γεννηθηκα και παλι τα καταφερνω.
Fix τελευταία προσπάθεια:
Ποσταρίστηκε αστείο εξώφυλλο που βγάζει τον άμπαλο Ενακαρίρε, παιχταρά. Απαντάω ότι, σιγά, όλες οι εφημερίδες βγάζουν παιχταράδες τις μεταγραφές και ότι έχουμε άπειρα παραδείγματα από "κόμπρες", "βράχους" κλπ που αποδείχτηκαν αστείοι. Μου απαντάς ότι δε μας αρέσει ο Μέλμπεργκ. Τι σχέση έχει;
Ο Μέλμπεργκ είναι ένας όντως μεγάλος παίκτης που δικαιούται μια εφημερίδα να γράψει τη μαλακία της και αν δεν πιάσει δεν είναι θέμα ποιότητας. Τέτοιος είναι και ο Ζιλμπέρτο ή ο Σισσέ. Εδώ μιλάμε για παίχτες που μας πούλησαν για "διαμάντια" (από την αφρική, που πάει κιόλας) και βγήκαν γεώμηλα.
"εφιαλτης στο δρομο με τον Τζιμπριλ"
αντε, αρχισαμε παλι.
ρε, περαστε ενα ματς στο λαου λαου, δεν κανει κακο.
ποσα κιλα καθυστερας ειναι αραγε...