"και σήμερα"
Printable View
εκτός αν μιλάμε για φυσική
Συγνωμη. Στο ναυτικο δεν τα μετραγαμε ετσι.
εκεί μετρούσατε τη σταυροβελονιά. ή στην αεροπορία γίνεται αυτό?
:P
Νομιζω αεροπορια...Δεν ειμαι και σιγουρος. Δεν εκατσα αρκετο καιρο για να εντρυφησω στην αργκο...
Το μοδιστριλίκι για μας τα αεροφάνταρα έχει βγει, κατα πάσα πιθανότητα επειδή μας δίνουν όλα τα συμπράγκαλα μεταξύ των άλλων για να ράψουμε κάτι πουλάδες στις στολές εξόδου. Σουολεν καλή θητεία dude και καλά κουράγια.
Μήπως θέλετε να αλλάξετε το 9μηνο το τωρινό με τους 20 μήνες που έκανα στην αεροπορία; Και 9 μήνες στη Λήμνο ε; ( όχι οτι δεν πέρασα καλά ).
εγω εκανα 12 μηνο και θα κανα 20 μηνο αν ηταν να γλιτωσω τους μηνες που περασα στο μηχανοκινητο ταγμα εθνοφυλακης μου :D και ανετα κιολας. (γιατι ηταν γαμω τις διακοπες αν εξαιρεσεις το πρωινο ξυπνημα)
Συγκρινεις τον εννια μηνες με εικοσι χαμενους, εστω και ταβλι να παιζες ολη μερα; Οσο για κολλεγια κτλ, φιλαρακο, παλιοτερα επαιζες με τις ημερομηνιες για να μη φας 2ο Παρμενιωνα, υπηρχανε κανονικα παλιοι-νεοι και η αποψιλωσις υπηρχε ακομα στον ΣΚ. Νταξει, ειπαμε τραγικοι οσοι λενε "αααααα εμεις ρουφαγαμε το σκατο με το καλαμακι παλια στον ΕΣ, εσεις τα εχετε ολα στο πιατο κωλοπαιδα" αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα!