Τα κομματάκια είναι τουλάχιστον αστεία.Sorry αγόραρε αλλά ειλικρηνά ένα Up From The Crypt τα κόβει στα 4...................
Edit:οι Doom γαμάνε σταθερά πάντως.Αντρικά πράματα.....................
Printable View
Τα κομματάκια είναι τουλάχιστον αστεία.Sorry αγόραρε αλλά ειλικρηνά ένα Up From The Crypt τα κόβει στα 4...................
Edit:οι Doom γαμάνε σταθερά πάντως.Αντρικά πράματα.....................
Πουντη η συλλογή ρε παιδί?Quote:
Originally Posted by Marillion
den einai gia sena....
Λέγε τι ξέρεις...................
den einai, kati 3erei o dinosaur jr-akias, exei post-punk kai alla tetoia diafora
edit : katevasa tou pankh, twra thn xwnw, sxolia se ligo
ετοιμάζεται συλλογή με καφτά ντάμπστεπς. αναμείνατε.
οι GENOCIDE SUPERSTARS τα πατανε για την πλακα τους ολα τα συγκροτηματα της συλλογης του sod,μονο το βαρουκερς μου αρεσε
για αλλη μια φορα η ΣΥΛΛΟΓΑΡΑ μου ξεφτελισε την συλλογιτσα του αλεξακη
THRASH VS punk σημειωσατε ΑΣΑΡΑ
Quote:
Originally Posted by Marillion
Maroullios polu oraia i sillogi re.Kali fasi.
Tha ithela polu an einai dinaton kai kapoios na kanei akoma mia me agnostes skoteines auth ti fora post punkikes i kai goth rockadikes underground bandes opos px mia sillogi pou kikloforei internetika (H British Goth 79-85)
Euxaristw!
Den exw polypsaxtei me pio skoteina pragmata an kai pistevw pws ta perissotera post-punk tracks pou anevasa kyriws sthn prwth plevra tou comp, einai mias pio dark proseggishs afou leipoun oloklhrwtika ayta ta funk-y ki8aristika kai oi sxedon spasmwdikoi ry8moi.
Yparxei ena label stis meres mas, to opoio mazevei singles apo diafores eteries (pio underground epipedou & panta Vretanikes) oi opoies edrasan kyriws sta telh '70 me arxes '80, kai ta epanakykloforei ola mazi se poly prosegmena paketa To onoma tou label mou diafeygei twra, 8a koitaxw omws na ferw oti mazepsa sth 8essalonikh kai na ta ripparw. Milame ma8eneis orismenes pragmati axiologes mpantes opou o xronos deixnei na exei xehasei (Ludus, Medium Medium kai alles).
Gia jangle-college rock mporw na voh8hsw kai twra pantws :)
Eviva vol. 1
http://i227.photobucket.com/albums/d...avol1cover.jpg
Tracklist:
01 Νίκος Παπάζογλου - Κανείς εδώ δεν τραγουδά
02 Χαϊνηδες - Ο ακροβάτης
03 Χαϊνηδες&Σωκράτης Μάλαμας - Τσιγαράκι μου στριφτό
04 Θανάσης Παπακωνσταντίνου&Οι λαϊκεδέλικα&Μάρθα Φριντζηλά - Κάλαντα (live)
05 Νίκος Ξυλούρης - Χίλια μύρια κύματα
06 Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Δραπετσώνα
07 Στράτος Διονυσίου - Βρέχει φωτιά στη στράτα μου
08 Γιώργος Νταλάρας - Έχω ένα καφενέ
09 Μάνος Λοϊζος - Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας
10 Πόλυ Πάνου - Μες στην πολλή σκοτούρα μου
11 Νίκος Παπάζογλου - Απόψε σιωπηλοί
12 Χρήστος Θηβαίος - Αγάπη
13 Χάρις Αλεξίου - Όλα σε θυμίζουν
14 Δημήτρης Μητροπάνος - α. Δυο νύχτες β. Αλίμονο γ. Θέλω απόψε να σου γράψω
15 Σωτηρία Μπέλου - Το μινόρε της αυγής
16 Βίκυ Μοσχολιού - Το τραμ το τελευταίο
17 Σταμάτης Κόκοτας - Γιε μου
18 Γιώργος Μαργαρίτης - Στο κελί 33
19 Σπύρος Ζαγοραίος - Ένας μάγκας στο Βοτανικό
20 Ελευθερία Αρβανιτάκη - Χίλιες βραδιές
21 Μπάμπης Στόκας - Ο βασιλιάς (live)
Εviva vol. 1 λοιπόν..
Καθαρά υποκειμενική η επιλογή των τραγουδιών..
Τραγούδια που τα έχω συνδέσει με αμέτρητες βραδιές καλής παρέας και κατανάλωσης ούζου, ρακόμελου, κρασιού..!! :touched:
Ελπίζω να σας κάνει να τσουγκρίσετε κανά ποτηράκι με φίλους η συλλογούλα.. αυτός είναι ο σκοπός της! Εβίβα λοιπόν.. :beerz:
Code:http://rapidshare.com/files/152514232/Eviva_vol._1.rar
sorry αλλα αρκετα απο τα τραγουδια ειναι τοσο κλαψομουνικα που κανουν για καταναλωση softex και οχι ουζου
μα καλα,νταλαρας και μπαμπης στοκος :?:
δηλ. περισσοτερο μου κανει για φοιτητοπαρεα(μπλιαχ),μαυροδαφνες,ριζοσπαστης και αλλα εμετικα..
ανεβασε καμια ρεμπετοσυλλογη να γεμισουμε τα bongs τωρα που χειμωνιαζει :D
απο τις πιο σιχαμενες συλλογες η αποπανω
ΠΑΟΚ,Eviva (vol. 1),και τα σκουληκια πηδα...Quote:
Originally Posted by Razor
ε λογικο να σου αρεσουν μονο οι βαρουκερς...καγκουρας σαν μεταλλας,καγκουρας και σαν πανκης...ασαρα και στον κωλο σου λοιπον.ουαχ-ουαχ!
καλα περι γουιτσ που συγκρινει τον υπερθορυβο των confused με τους γραφικους μανιλα ροουντ,το μονο που εχω να πω ειναι πως η μεταλ μαρμελαδα εχει σφηνωσει καλα στα αυτια..ενταξει,μιλαμε ομως για ανθρωπο που θεωρει ακραιους τα νουμερα τους παιλντραιβερ...
και οι τζενοσαιντ σουπερσταρς ΒΛΑΚΑ ρεηζορ δεν ειναι μεταλ,θρας ή οτιδηποτε ακους...πανκ ειναι και το ξερεις.
βασικα ουτε πανκ ειναι , ουτε οι ιδιοι ξερουν τι παιζουν αλλα σημασια εχει οτι ΓΑΜΑΝΕ.Και προσεχε πως μιλας στον θρασερ με παπουτσι κονβερς χρονολογιας 1989.λιγο σεβασμος
οι ιδιοι ξερουν πολυ καλα ρε ζωο τι παιζουν.επειδη εσυ κουβαλας το κλασσικο κομπλεξ του μεταλλα ("μου αρεσει κατι απο ενα αλλο ειδος αλλα ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ το αναφερω σαν μεταλ") δεν παει να πει πως δεν παιζουν πανκ.
τι εγινε?γυριστρουλα?απο την μια εκθειαζεις τους σουισαινταλ(που αν θυμαμαι εκραζες),απο την αλλη ασπρα μποτακια(που τα εκραζες και αυτα)...ε ρε μαλακα,σαν τον κουκουβαγια προεδρο σου και εσυ.
ο-αρης-δεν-ειναι-σουπερ(3)-μαρκετ.