8a kleiseiQuote:
Originally Posted by Razor
Printable View
8a kleiseiQuote:
Originally Posted by Razor
Άντε ρε ρεκόμπα να κάνουμε σεφτέ. Πονέσανε οι αρχιδοσακούλες μας δω χάμω.
Αντε ρε κομπα.
Εκτός αν και αυτός είναι αστείο μεταξύ των παιχτών.
Δηλαδή, έχουμε μια προπόνηση και πάει η μπάλα στα πόδια του μικρού Φέλιξ. Οπότε κάποιος φωνάζει "ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΜΠΡΑ" και αυτός χαίρεται γιατί δεν άκουσε καλά και νόμιζε ότι τον παρομοίασαν με τον ουρουγουανό παιχταρά. Έκτοτε έχουμε και εμείς τον Ρεκόμπρα μας.
εκλεισε ΡΟυμπερτο Καρλος!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
η Φενερ..
για ρεκομπα μου ειχε πει ενα φιλος πως θα ερθει στον ολυμπιακο πριν το γραψουν οι εφημερίδες... για να δουμε.
Πεστου φιλου σου οτι ηταν απλα τυχερος. Προφανως κι εγω αμα αρχιζα να λεω ολους τους παικτες στην Ευρωπη που ειτε πλησιαζουν τα 30 ειτε ειναι 30κατι καποια στιγμη θα τοιυς γραψει η εφημεριδα ολους για τον Ολυμπιακο!!!
Επισης, αποτι φαινεται εμεις την εχουμε κανει τη δουλεια για Φενερμπαχτσε... τον ειχαμε σιγουρο τον Ρομπερτο Καρλος αλλα δε μας εκανε κι ετσι τον δωσαμε στην Φενερ και θα παρουμε τον Τουντσαι επειδη τους αφησαμε να τον παρουν.
"Aκόμα δεν έχω κάποια πρόταση. Μπορεί οι συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει με την Ίντερ. Ειλικρινά, όχι μόνο δεν θα είχα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, αλλά είναι κάτι που θα μου άρεσε κιόλας. Είναι μια μεγάλη ομάδα, παίζει στο Champions League, ξέρω ότι έχει φανατικούς φίλαθλους, όμορφο γήπεδο, νομίζω ότι είναι προϋποθέσεις που με ικανοποιούν. Γνωρίζω επίσης ότι εκεί αγωνιζόταν ο Ριβάλντο που μετά την αποχώρησή του ο Ολυμπιακός αναζητά κάποιον ή κάποιους παίκτες αξίας. Το τελευταίο διάστημα μιλάω πολύ για τον Ολυμπιακό με τον Λάμπρο Χούτο. Μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα.
Η θέση μπου είναι να αγωνίζομαι πίσω από τους επιθετικούς ή στα άκρα στο 4-4-3. Σήμερα, θα έχω συνάντηση με τον Μάσιμο Μοράτι, για να δούμε τι θα κάνουμε. Είναι πολύ πιθανό να έχω αποφασίσει μέχρι την Παρασκευή (8/6), αφού στη συνέχεια θα ενσωματωθώ με την εθνική Ουρουγουάης για το Κόπα Αμέρικα. Δεν θέλω, όμως, να πάρω βιαστικές αποφάσεις, γιατί αυτές καθορίζουν το μέλλον μου."
Exei paiksei susthma Alefantou :?: :!:Quote:
Originally Posted by Stormrider : )
O Άντερσον στη «μηχανή» του ΑΡΗ
Με τον Άντερσον Κόστα συμφώνησε ο ΑΡΗΣ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα φοράει τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας. Ο Άντερσον γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 1984, έχει ύψος 1.85 και έχει αγωνιστεί στη Βάσκο Ντα Γκάμα (56 συμμ – 14 τερμ), την ισπανική (β’ κατηγορία) Κόρντομπα ως δανεικός (14 συμμ – 7 τερμ) και την κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ (26 συμμ – 4 τερμ), ενώ το Γενάρη δόθηκε δανεικός στην πορτογαλική (β’ κατηγορία) Γκιμαράες (3 συμμ).
Φέτος αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions’ League και στο UEFA με τα χρώματα της Ντιναμό (αποκλείστηκε αντίστοιχα από τη λιθουανική Εκρανάς και τη γαλλική Οσέρ). Συνολικά έχει 99 αγώνες και 25 γκολ στην καριέρα του. Είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας U17, με την οποία ανακηρύχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής, ενώ είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική U21.
Anderson Costa
http://www.youtube.com/watch?v=fC5B866wEP8
http://www.youtube.com/watch?v=3qeWO4wsL7g
(prokeitai gia thn metagrafh tou arh den mpainoun sto video 8a meinoun edw:P)
kalos ton giasemaki tou ari :D
h diafora twn paiktwn mas einai oti vriskeis videakia sto youtube, enw gia kati allous oute sto google 10h selida den tous exei :P
καλο ταγαρι κονομησε ο αρης
Είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας U17, με την οποία ανακηρύχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής, ενώ είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική U21.
οντως κωλοομαδα αυτη η βραζιλια, μεγαλο ταγαρι πηραμε παλι :D
μαζι με κοκε θα κανουν τρελο διδυμο. περιμενουμε ΚΑΛΒΟ (στην μπαρτσελονα παιζει μωρε, παλτο θα ειναι κι αυτος) και τις υπολοιπες κινησεις.
VAMOS ΚΙΤΡΙΝΕ ΘΕΕ