Kαι
http://redesigning-the-foot.blogspot....html?spref=tw
Printable View
δεν κανετε ενα παρτ -μια ακομα εξαιρετικη εποχη LINKS -
Ε δες κανα μιτσιχωστα αμα μας βαριεσαι τοτε.
παει να γινει ενα ντημπειτ και πεταγονται 800 λινκζ για το τι γραφουν οι Αγγλαρες τι γραφουν οι Αμερικανοι , οτι οι ταδε πλουσιοι κανουν μυτηνγκ να μας πιουν το αιμα στο χιλτον και διαφορα που μπορουσαν να μπουν σε ενα δικο τους θρεντ για αυτους που τους ενδιαφερει να μαθουν τι ειπε η ταδε αγλλικογερμανικη εφημεριδα και τι απαντησαν απο κατω η αναγνωστες τους . Εγω θελω να δω τι λενε ο Ικονοκλαστ με τον Καλκι για την αμεσοδημοκρατια πχ. Και οχι ο ταδε αγνωστος που δεν ξερω , αυτα τα βρισκω και στο γκουγκλ . Και γω ποσταρω λινκζ δεν λεω θα μας βολεψει ολουνους.
μια μεθοδοs προπαγανδας ειναι να μπουκωσεις τον κοσμο πληροφοριες παντως . TMI = no info at all :p
http://img683.imageshack.us/img683/7...0625eup501.jpg
Mπενι σεζ τστστστστστστσ.
Εμένα μου τη σπάει όλο αυτό το "να μιλήσουμε απλά" και "όχι στον ξύλινο λόγο" γιατί μου φαίνεται ότι ο νέος ξύλινος λόγος στις πλατείες είναι ο "κουλ, όπως μιλάμε μεταξύ μας" λόγος που επιβάλλεται να χρησιμοποιείται. Κανα δυο φορές εδώ έχω πετάξει επίτηδες λέξεις τύπου καπιταλισμός και ταξική πάλη για το τρολλάρισμα, επειδή βγάζουν μπιμπίκια μόλις τα ακούν.
πουθενα δεν ειπα να μιλησουμε απλα. οσο πιο βαθια η αναλυση τοσο καλυτερα. και ουτε εχω κανα επικοινωνιακο φετιχ: οποιος ειναι αρκετα εξυπνος ας καταλαβει, οι αλλοι στ' αρχιδια μου.
το ζητημα ειναι οτι το προκατ λεξιλογιο της αριστερας δεν εχει να κανει απλα με την χρηση της γλωσσας, ουτε ειμαι αντιθετος στο να εκφερεται. στο να καταλαμβανει τοσο μεγαλο και συμπαγες μερος του χρονου ειναι που με βρισκει αντιθετο. ειναι ενας μηχανισμος λογου, αναλυτικος και κανονιστικος με τον τροπο του. δεν ειναι οι συγκεκριμενες λεξεις που με ενοχλουν. ειναι οτι μαζι τους ερχεται και μια ολοκληρη εννοιακη χαρτογραφηση που λειτουργει αποκλειοντας την δημοσιοποιηση ετερων χαρτογραφησεων. και απ'την στιγμη που εχει εναν στρατο να τον εκφερει δινει οχι συνθετικη, ουτε καν ανταγωνιστικη, αλλα εξουσιαστικα μονοθεματικη χροια στην συνελευση.
συν το γεγονος οτι ναι μεν αυτο το μαρξιστικο λεξιλογιο κουβαλαει εναμιση αιωνα εννοιολογησης του αλλα ειναι γελοιο οταν οριοθετει απλοϊκα επιχειρηματα.
χαχαχαχα κλαίω με το «προκάτ λεξιλόγιο της αριστεράς». Πάρε το μικρόφωνο και ρίξε «εννοιακή χαρτογράφηση» «έτερες εννοιακές χαρτογραφήσες» «αναλυτικός, κανονιστικός μηχανισμός λόγου» «εξουσιαστικά μονοθεματική χροιά». Οριοθέτησέ τους!
ελα, σχιζοφρενικο ειναι αυτο, οχι προκατ.
και η αληθεια ειναι πως σε μια συνελευση δεν θα κανεις μετα-αναλυση της συνελευσης! μπουφο!
Γιατί; Ό,τι γουστάρω θα κάνω.
εσυ ναι. κι εγω. αλλα η επιθυμια σου κωδικοποιείται στην μετα-αναλυση (αρα στην απαγορευση της απαγορευσης της) εκει που η δικη μου θεμελιωνεται στην πρωταρχικη απαγορευση της μετα-αναλυσης. αλλα στην τελικη τι ειμαι εσυ και τι εισαι εγω, τρολολολολολολο.
εδω θα ομολογησω οτι το αποπανω ποστ ειναι τυχαια συρραφη λεξεων.
Freakbro, νταξ, χορτασες τωρα?
δεν το ξερα μεχρι τωρα πως οποιος δε σκαμπαζει απο όρους εξεζητημενης επιτηδειοτητος ουτως ωστε να μη βρισκει ακαταληπτο τον επικοινωνιακο σου κωδικα (codex) δεν ειναι αρκετα εξυπνος (δυστροφος τω cortex), σ'ευχαριστω για την πληροφορια καλκι ιδιοφυία (genius)
χάβοκ πάρε τον πούλο από το θρεντ κοπελάρα μου, άμα θέλουμε λινξ και google images μπαίνουμε τρομπακτικό.
κάλκι, δεν υπάρχει μισό πράγμα από αυτά που κατηγορείς την "αριστερά" που να μην κάνει η "αναρχία", και για να λέμε του στραβού το δίκιο, αφίσα οποιασδήποτε συλλογικότητας tu xoru που να διαβάζεται από μη μέλος της ακαδημίας αθηνών δεν υπάρχει.
απλά η διαφορά είναι ότι ο ένας πάει στη συνέλευση κι ο άλλος όχι γιατί ι) δε γουστάρει τους ατενίστας του συντάγματος και ιι) έχει εκατόν οκτακόσες δικές του συνελεύσεις χρόνια τώρα, γιατί να πάει σε μία με ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ; σε εκλιπαρώ, μην επικαλεστείς τον αθώο ουδέτερο "κόσμο" που βαριέται τα αριστερά λογύδρια και την ξύλινη γλώσσα, μισό σου ποστ στο πόλιτιξ θα έστελνε αυτόν τον κόσμο στη δημοκρατική συμμαχία.