do not fuck with the Ghostrider!~!~!!!
τους Satyricon βρίζω κυρίως!
Printable View
do not fuck with the Ghostrider!~!~!!!
τους Satyricon βρίζω κυρίως!
to project tou malakian nomizw oti tha gamaei asxima omws. tha einai sa to xipnotaiz. zitw oi satyricon
οι north στο καινούριο βάλαν ένα ψυχάκι στα φωνητικά και ανέβηκαν σκάλες απ'το τζενερικ ποστμέταλ του πρώτου δίσκου
Ποστάρουμε τίτλους από καινούρια άλμπουμς/ιπίζ νορθ και σατύρικον. Αν έχουν και λινκ από κάτω ακόμα καλύτερα αλλά μη σας βάζω σε κόπο, δε πειράζει.
Εγώ ξέθαψα αυτό μπαδεγουέι και έχω αρχίσει να το τοποθετώ ψηλότερα στην εκτίμηση μου σε σχέση με το ντεμπούτο.
http://www.reviewlution.de/red%20spa...0red%20sun.jpg
εδώ και τρεις εβδομάδες μου έχει κολλήσει ένα κομμάτι στο μυαλό και με τη σειρά του αυτό κόλλησε το μυαλό μου στον τοίχο. το άκουσα ένα βράδυ που ήμανε με φίλους και φίλες σε έναν ψιλόπεριποιημένο όσο και θλιβερό κήπο και εντάξει, δεν ήταν και καμιά τρομερή βραδιά, λέγαμε καμιά μαλακία για να περάσει η ώρα και να δικαιολογήσουμε το απαραίτητο της παρουσίας μας. στον κήπο αλλά και γενικότερα. και ξάφνου περνά ένας ειδεχθής τύπος με ένα αυτοκινητάκι, δε θυμάμαι προέλευση και τέτοια, τσίτα στο νταμπαντούμπα και κάτι ακατάληπτα άναρθρα ρεφραίν του πούτσου και του ελέους, πατά το φρένο, βάζει νεκρά και σταματάει ακριβώς μπροστά μας. προς τιμήν του βέβαια ο τυπάκος χαμηλώνει αισθητά και την ένταση στο ηχοσύστημα εκείνη τη στιγμή. και περιμένει το γκομενάκι όπως συζητούσαμε αναμετάξυ μας εμείς στο ξύλινο τραπεζάκι αλλά τον βαρεθήκαμε γρήγορα και συνεχίσαμε να λέμε αυτά που λέγαμε και προ τυπάκου. ο τυπάκος έσταζε ο κακομοίρης στο περίμενε και εμείς είχαμε μια δροσούλα και ήμασταν ήδη εκεί και δεν περιμέναμε κανένανε και ήμασταν τόσο πιο γαμάτοι από εκείνονα! τέλος πάντων, ο σταθμός που άκουγε σε μια φάση βάζει ένα κομμάτι που δεν έχει νόημα να το καθυστερώ άλλο, πρόκειται για το κομμάτι που λέω στην αρχή ότι μου κόλλησε στο μυαλό και με κόλλησε στον τοίχο. έχει μια χαζοχαρούμενη μελωδιούλα και είναι έντονη η κιθαρούλα αλλά και λίγο γκέυ συνάμα, σα να τους βλέπω μπροστά μου τους τύπους στο βίντεο κλιπ να κάθονται με ένα πιστολάκι μπροστά στον καθρέπτη γύρω στα ογδοντατέσσερα λεπτά για να φτιάξουν την άψογη τούφα για να χαλάσουν όταν ο κιθαρίστας τα δώκει όλα. αστεία πράγματα δηλαδή αλλά είναι τόσο γαμάτο το κομμάτι που δε με νοιάζει. οι υπόλοιποι μιλάνε αλλά τους γράφω κανονικότατα. με εγράφουν και εκείνοι φυσικά αλλά το θέμα είναι ότι που σκατά το έχω ξανακούσει αυτό, γιατί δεν το ακούω συνέχεια και πάντα και κυρίως γιατί κάθομαι και δεν παναρωτήσω τον τυπάκο ποιον σταθμό ακούει να μου πει να τον βάλουμε και εμείς μέσα. έρχεται το γκομενάκι μετά από λίγα δευτερόλεπτα (είχα δίκιο, είναι άσχημη και γύρω στα 14) φιλιόσαντε και φεύγουν πιο γρήγορα και από τον άνεμο. και ένας μαλάκας σε μια ξύλινη καρεκλίτσα προσπαθεί να καταλάβει πως ακριβώς θα βρει τι ήταν αυτό που άκουγε. μαλάκα μου, ψάχνω παντού. δε θυμάμαι στίχους και κάτι μου θυμίζει αυτό, κάτι το άλλο αλλά τίποτα συγκεκριμένο. μένει μέσα μου απλά το τάρα τάρα τάρα της εισαγωγής. προχθές ο πατέραςμου έβλεπε ελληνοφρένεια την ώρα που έμπαινα στο σπίτι και τελείωνε εκείνη τη στιγμή (η ελληνοφρένεια) και είχε τίτλους τέλους και μαντέψτε τι κομμάτι έπαιζε... πω, μα πως το βρήκες, ούτε κληρονομικό χάρισμα 090456345 να είχες, τρομερό. αλλά αλλάζει το κανάλι καπάκι. εντάξει, δεν ήταν σίγουρα αυτό αλλά μάλλον αυτό ήταν. και κάπως αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον αλλά μπα. σκατά. τίποτα καινούριο στις αναζητήσεις. και πριν από λίγο λέω δεν πάει άλλο, θα στείλω ένα μέηλ στην ελληνοφρένεια να μου πουν ποιο έπαιζε να δω αν είναι αυτό και στη χειρότερη να μου κάνει πλάκα ο αποστόλης, να έχω ένα κάποιο αποτέλεσμα, έστω και μικρό. να συντηρήσω την ελπίδα βρε αδελφέ γιατί χωρίς ελπίδα τι κάνεις; τίποτα δεν κάνεις, αυτό μου λέγανε από τόσος δα που ήμουν. και εκείνη την ώρα, δηλαδή είναι τρομερό, παραφυσικά φαινόμενα κετς, οι πύλες του ανεγκέφαλου, το ραντομ μιξ του άμαροκ βάζει ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. σκουπίζω το δάκρυ από το δεξί μου μάτι και τρέχω και ποστάρω εδώ. γαμώ.
[ snow patrol - hands open από το eyes open που βγήκε πριν δυο-τρία χρόνια και είχα αγοράσει και ριπάρει αλλά προφανέστατα δεν είχα ακούσει όσο θα (του) έπρεπε. ο δίσκος είναι ωραίος ]
[ είμαι χαρούμενος ]
tha to psaxna kai me mia apli anafora apo sena.
opos kai na xei :pink:
πείτε όμως πόσο καταπληκτικό είναι το almost a kiss απ'το τελευταίο throbbing gristle ε
Το "almost a kiss" είναι συγκλονιστικό, και μαζί με το πρώτο του album βρωμάνε Coil από χιλιόμετρα, λογικό, εικάζω πως ο Κριστόφερσον τα γραψε.
Θα σταθώ στο νάθιμα, έχω πάθει το ίδιο με ένα χαζοκόμματο που μέχρι και πριν μερικούς μήνες το έπαιζαν καθημερινά τα ραδιόφωνα, αλλά φυσικά και δεν ξέρω πως να το ψάξω, όχι πως είμαι και κάνας ντέντεκτιβ, αλλά όταν συμβαίνουν τέτοια, βάζουμε κάνα blackmetal να μας περάσει.
εκει που το βαλα δε δοθηκε σημασια και μπορει να μη δοθει! τα φωτα σας!
Quote:
Originally Posted by Pinatero
εμ για να κανς mp3 σίγουρα κιε εύκολα. το stanton μου που χει usb δε χρησιμεύει σε κάτι άλλο (δε μπορεί ή δεν έχω βρει πως κάνει αναπαραγωγή απλά).
α ok, τζαμπα ιστορια δηλαδης! thankz!
επεσε στα χερια μου το hammer αυτου του μηνα και το αφιερωμα που εχει για θρας ειναι απιστευτο - respect στον σακελλαριου , με αφησε μαλακα
ALL HOPE IS GONE 8.26.08
Slipknot, the Grammy Award winning hard rock machine from of Des Moines, IA is back. The band will release its fourth album, All Hope is Gone, on Roadrunner Records on August 26, 2008. The album was recorded this spring in Slipknot's home state and is co-produced by the band and Dave Fortman.
:dfinger: