τους Indiana Racers ψήνομαι κι εγώ να τους παίξω
Printable View
τους Indiana Racers ψήνομαι κι εγώ να τους παίξω
Miami Heat ναι, LΑ Lakers ναι, αλλα εγω θα ελεγα Atlanta Hawks ... και οχι μονο επειδη εχει καλυτερες αποδοσεις :-D[/QUOTE]
Atlanda Hawks είχες δίκιο!! με ποση απόδοση, που το είχες βρει? αντε να δουμε τα υπολοιπα...
εβλεπα λιγο το Jazz-Lakers απο τις τελευταιες 30 επιθεσεις η μπαλα ηταν Κομπε κατεβαζει, μαλακιζετε ολη την επιθεση χωρις να δινει ουτε μια πασα και τελικα κανει σουτ (για να μαι δικαιος πρεπει να δωσε μια πασα στον Γκασολ να βαλει τριποντο στην παρατα και ενταξει αρκετα ταβαζε :-D )
αλλα δεν ειναι μπασκετ αυτο
οσα ματς φετινα τους εχω δει δεν βλεπονται
Heat εκτος εδρας εγγυηση για ματσαρα πουτσα απο Κλιπερς πολυ καλη ομαδα αυτοι
α και ειδα και λιγο βοστονη με νταλας ψοφιοι μονο ο ροντο επαιζε
Πολυ ωραιο αρθρο, δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον, αλλα αυτη τη στιγμη ο Rose ειναι μια τεραστια ελπιδα για το μελλον και για να αποτελεσει εναν πραγματικο σουπερσταρ, κι οχι εναν τυπου Λεμπρον. Ειδα το Σικαγο - Βοστωνη και εμεινα παλι μαλακας με αυτα που κανει. Μεσα σε ενα δευτερολεπτο εχει παει απο το τριποντο στην ρακετα και σκοραρει με οποιον τροπο θελει. Τωρα που βελτιωνει και το σουτ του χρονο με το χρονο ολο και περισσοτερο, να δουμε τι θα γινει. Μακαρι να μην καει αυτος ο παικτης.
giati ti exei o lebron
του γαμιεται η μανα.
tetoia travmata exei kai vgainei sto gypedo kai anoigei soufres?bravo tou
να θυμίσουμε
http://mavsblog.dallasnews.com/asset...536-115656.jpg
Spoiler
Γράφτηκες και έκανες τα πρώτα 2 ποστς σου για τον LeChoke :touched:
Και για να απαντήσω και στην ερώτησή σου, να σου πω καλύτερα τι δεν έχει που είναι και πιο εύκολο;
θα το φορεσει φετος αι θινκ - αν κ δεν ειμαι φαν Χιτ με τπτ
ε του πουστη.
αν και θα θελα chicago φετος(χλωμο).