Θέλω ύπνο πάνω από 6-7 ώρες, που κοιμάμαι τον τελευταίο καιρό και μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη δεν το βλέπω να γίνεται. :|
Printable View
Θέλω ύπνο πάνω από 6-7 ώρες, που κοιμάμαι τον τελευταίο καιρό και μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη δεν το βλέπω να γίνεται. :|
Τελικά τι γαμημένες ώρες θα έχουν αύριο απεργία λεωφορεία/ τρόλλεϋ;
metro ilektriko de thaxei katholou.
lewforeia apo tis 8.00(i tis 9.00,den thumamai sigoura) mexri tis 22.00
thessaloniki mexri tis 21.00
:evil:
'Ολος ο κόσμος απεργεί σήμερα στο γραφείο εκτός από μένα, την προϊσταμένη μου και το Γενικό Διευθυντή.
Γαμώ το κέρατο.
3 μέρες ΠΡΕΠΕΙ αντί πάσης θυσίας να είμαι στο γραφείο (σήμερα, αύριο και μεθαύριο) και η απεργία είναι τη μία απ αυτές τις 3.
Χάθηκε ο κόσμος να την έκαναν χθες ή προχθες (η την προηγούμενη βδομάδα, ακόμα καλύτερα); :dangry::dangry:
Γαμώ τα γαμημένα διακρατικά "meeting εργασίας" και τους Ισπανο-Ιταλο-Πορτογάλους που βρήκαν τον καιρό να ρθουν. Γαμώ.
:gun: :gun: :gun:
Πήζω γαμώ το σπιτάκι.
:evil:
[/τέλος γκρίνιας]
AHAHAHAHHAHAAHHAA
AHAHAHAHHAHAHAHAHA
PSOFAW ME PANO NA TA PERNEI
Egw an erxomoun me ta podia, mporousa aneta na perpathsw apo orofh se orofh autokinhtou. H oura ksekinouse eksw apo to spiti mou kai teleiwne eksw apo thn douleia. H mallon sunexize, alla den xreiastike na thn akolou8hsw. To asteio htan stis staseis otan eblepes toso kosmo na perimenei. Htan san suallhthrio. Epishs, hr8a me mhxanh, kai gamaei na blepeis tous autokinhta exontes kai neyra katexontes na menoun pisw. Epishs kontepsa na pa8w karkino sthn kinhsh mesa, apo thn murwdia tou kamenou diskou. :P
:pink:Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
:D
45 λεπτα το Κηφισιας/Αλεξανδρας - Φαρος.
χεβυμεταλ. μιαμιση ωριτσα στο δρομο σημερα. Εφτασα 10 παρα και φυσικα θα φυγω 6 παρα.
Τουλαχιστον θα παω σαλαμινα μετα απο Αττικη Οδο - Εθνικη οδο - Μεγαρα - πισω μερια νησιου, και το κεντρο με το μποτιλιαρισμα ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!!
h idea na katevw gia volta akyrwnetai me synoptikes diadikasies.
αν δεν κάνω λάθος, βόλτα με τα πόδια κάνεις :PQuote:
Originally Posted by MeLinDa
Profanws metaferetai mexri enos shmeiou. Mhn ksexnas oti gia na pas apo ena meros sto allo sthn A8hna mporei na xreiastei kai na kolumpiseis.
Μένω Θεσσαλονίκη στο κέντρο και ούτε λεωφορείο χρειάζομαι, ούτε κολύμπι :P :D
Edw emeis eimaste kaluteroi kai gamatoi kai sas exoume. Edw, etsi kai breksei, gia na pas apo Pal. Falhro sth Glufada, prepei na exei skafandro. Am pws nomizes?
Κορυδαλλός-αγ. Παρασκευή 2 ώρες και 45 λεπτά :gun:
:shock:
Νιώθω τρομερά τυχερός που η καθημερινή διαδρομή για τη δουλειά μου είναι Κορωπί-αεροδρόμιο 8)
και τους Πορτογάλους;Quote:
Originally Posted by psychotron