Της κάνατε μπουκάκε όλοι μαζί μετά?
Printable View
Της κάνατε μπουκάκε όλοι μαζί μετά?
/αστείος
Μετά πήγαμε και φάγαμε σε μια ταβέρνα και 6 ημέρες τώρα τελώ υπό κατοίκον περιορισμό. Έτσι, για να μη θυμάμαι ότι ξέμεινα στην πόλη.
μαλακια επρεπε να κατεβεις μια αθηνα
Ξεκίνησα τον ένα μήνα συνδρομής στο Netflix τέλη Νοεμβρίου και ενεργοποίησα την εφαρμογή της VT50 για "καλύτερα". Έλα όμως που είναι outdated και η Panasonic δεν την έχει αναβαθμίσει για τις Vierra Plasma κι ούτε μπορείς να την κάνεις force install κάπως, οπότε ναι μεν έμπαινε κι έβλεπες το υλικό, αλλά υπότιτλοι γιοκ. Μόνο Αγγλικά και Τούρκικα.
Όμως το FML δεν είναι εδώ, φίλες και φίλοι. Διότι το καλό το παλουκάρι, εφόσον και στο Kodi 17.3 δεν παίζει Netflix λόγω HTML5.0 περιορισμώνε, έβαλε το Netflix APP στο PSτρίο του, έδειξε και στο γυναικάκι πως γίνεται να βλέπει σειρές κτλ κτλ και όλα κομπλέ. Έλα όμως που το τελευταίο ΝΒ2Κ που είχα αγορασμένο ήταν το 2Κ11, Michael Jordan edition. "Δε γαμιέται;" λέω και πατάω το Χ να ξεκινήσει. Και πάω φτιάχνω καινούργιο MyPlayer, τον προπονώ, περνάει το draft και με διαλέγουν οι Heat. Περνάω το summer circuit και είμαι στους Super Best Friends με ΛεΠρο, Wade και Bosh γαμώ τη ζωή μου!!!! :D :D :D :fear:
Ωραια , μετα τον Λεμπρον θα γευτεις και τους αλλους ψωλαραδες
5 μέρες Αθήνα και ακόμα δεν έχω φάει σουβλάκια.
ΓΤΦ ΜΑΝΜΟΥ?!
Με καλαμάκια να φανταστώ, ε; Ή σουβλάκι γύρο; Ή σουβλάκι κεμπάπ;
Είναι απο αυτά που τρώνε στην Αθήνα μόνο, με τυρί και κασέρι, δεν τα ξέρεις.
Εντάξει. Συνηλθα . Τις επόμενες τρεις μέρες έφαγα σερί Κεμπαμπ και γυρο χοιρινό.
Μέσα σε σουβλάκι πάντα, έτσι;
Καλαμάκια είναι στην πρωτεύουσα.
το βαζω κι εδω γιατι μας πρηξατε τα συκωτια με τα βυζια και τις τηλεοπτικες σειρες...
ευτυχεσμενο 2018 να εχουμε....Quote:
κυριακη, εισαγωγη στο χοσπιταλ με πονουςδευτερα μετα απο τις πρωτες εξετασεις μας λενε πετρες στην χολη
τριτη μετα τον υπερηχο μας λενε βρηκαν ''κατι'' στο συκωτι
σημερα μετα την αξονικια μας λενε ειναι ογκος...
ρωταμε για μαχαιρι κλπ και μας λενε οτι ξεχαστε το διοτι ειναι μεταστατικος (απο το παγκρεας, WTF)
6 μηνες και το καλυτερο σεναριο ειναι εναμισης χρονος με χημειοθεραπειες
ο νταντυς
τι να πω ρε φιλε, καλη δυναμη.
ο δικος μου εξεπνευσε σε λιγοτερο απο 3 μηνες μετα τη διαγνωση απο καρκινο στο παγκρεας.με αυτα που εβλεπα τις τελευταιες μερες ειχα φτασει να λεω οσο πιο συντομα τελειωσει τοσο καλυτερα για ολουςQuote:
κυριακη, εισαγωγη στο χοσπιταλ με πονουςδευτερα μετα απο τις πρωτες εξετασεις μας λενε πετρες στην χολη
τριτη μετα τον υπερηχο μας λενε βρηκαν ''κατι'' στο συκωτι
σημερα μετα την αξονικια μας λενε ειναι ογκος...
ρωταμε για μαχαιρι κλπ και μας λενε οτι ξεχαστε το διοτι ειναι μεταστατικος (απο το παγκρεας, WTF)
6 μηνες και το καλυτερο σεναριο ειναι εναμισης χρονος με χημειοθεραπειες
υπομονη και δυναμη
αν και δε συγκρινεται σε καμια περιπτωση και επειδη το 2017 δεν ηταν καλυτερο:
το δεκεμβρη με διαφορα 2 εβδομαδων απεκτησα βλαβες και στο αυτοκινητο και στη μηχανη.
χρειαστηκαν και τα 2 λυσιμο της κεφαλης του μοτερ.συνολο μεχρι στιγμης 700 ευρα και βλεπουμε
καλη χρονια(δε βλεπω να εχουμε)
να τον θυμαστε με Αγαπη...
εντωμεταξη εχω κι εγω θεμα με το συκωτι (light προς το παρον) και εχω φαει μια ψιλοφρικη
επισης τι σκατα ειναι η ηπια χημειοθεραπεια?
A re Maik, de se 8elei re gmt... Elpizw to kalytero re man..
Ω ρε φίλε... καλή δύναμη :rsad:
Κουράγιο και δύναμη... :(
συνήθως υποστηρικτική είναι.
Γιατρός δεν είμαι, απλά από την μικρή μου εμπειρία φαντάζομαι θα είναι κάτι για να μην τυραννηθεί είτε από την νόσο είτε από παρενέργειες της χημείας.
Ασπάζομαι την παράκλησή σου στο φβ, και το μόνο που έχω να σου πω είναι αυτό
http://www.awwtopia.com/wp-content/u...3157690358.jpg
λυπάμαι.
κοψε τα ξιδια και πιασε τα buffs. Δωσε και του μπαμπα τουλαχιστον θα περναει καλυτερα.
Πιστευω το χειροτερο σε αυτες τις καταστασεις ειναι αυτη η υπαρξη χρονικου περιθωριου, πολυ προτιμοτερο το ξαφνικα, απο αυτο.
οκι μααααν, θα τα κοψω
αυριο
Καταρχάς κουράγιο σας
Όσο για αυτό, ύστερα από πρόσφατο αιφνίδιο χαμό ενός πολύ συγγενικού προσώπου υπό σχετικά περιέργες συνθήκες (δε θα θελά να πω κάτι άλλο πάμπλικ), πιστεύω ότι ίσως αυτό το χρονικό περιθώριο είναι σχετικά καλό.
Έχεις χρόνο να κάνεις ή να πεις πράματα που υπό άλλες συνθήκες δε θα προλάβαινες ή δε θα θεωρούσες αρκετά σημαντικό να κάνεις και επίσης δε σου μένουν ερωτήματα ή απωθημένα.
Ελπίζω σε ανάρρωση, πατέρας γνωστής με άσχημο καρκίνο στο προστάτη του δώσαν περιθώριο ζωής μαξ εξάμηνο και έχει φτάσει τα δύο χρόνια
Το πάγκρεας είναι γαμημένη περίπτωση
κουράγιο μινμιναρε και καλή ανάρρωση
κουράγιο κ δύναμη , ότι μπορεί να γίνει, να γίνει ότι καλύτερο για τον πατέρα σου
οχι, δεν ειναι καλο
ειδικα αν ο πατερας σου ειναι κωφαλαλος και υπαρχει μια δυσκολια στην επικοινωνια, και ειδικα αν ειναι 70φευγα και εχει αρχισει να ξεκουτενει
αναρρωσις δεν θα υπαρξει, θα πεθανει, ας λεμε την αληθεια
τεσπα αλλαξτε μουχαμπετι, πειτε κανα αλλο FML
Μητερα φιλου σκοτωθηκε σε εκρηξη προ ολιγου με ξυπνησαν με τηλεφωνο, εχω φρικαρει.
Έκρηξη πού;
σαλαμίνα :(