πολυ κριμα να μιλας ως αμεσα θιγομενος, δεν περιμενα τετοια χαμηλοτητα απο σενα τωρα.
Printable View
Οχι
Ξεχνας το απλό πράγμα που έγινε με την ανακύκλωση πλεονασματων μετα τον Β' παγκόσμιο. μπορεί σε κάποια στιγμή οι πλεονασματικες οικονομιες να γίνουν ελλειματικες και τοτε τους παιρνει η μπαλα ολους. η ευρωζώνη τώρα, μετατρέπεται σε ελλειματική νομισματικη ένωση οπότε φαινεται σιγα σιγα το σενάριο να θέλουν να δανειζουν οι χωρες τυπου φινλανδια/ γερμανια κτλ και να μη μπορουν. χωρια που ποτέ δεν ειχαμε καποιον ικανο μηχανισμο ανακύκλωσης στην ευρωζώνη ε, ολη στηθηκε για να γαμιεται σταδιακα η περιφέρεια.
και το δευτερο που λες είναι φεηλ αφου η ελλάδα τυπικα πτώχευσε το μαρτιο του 2012 (με σταση πληρωμων στα παντα εκτος απο μισθους και συνταξεις) και εχει κυρηξει σταση πληρωμων στους εντός της χώρας ιδιώτες εδώ και κατι χρόνια. εντος του μνημονιου πάλι, διογκωσε το χρεος της, διόγκωσε την ύφεση και καταφερε να κανει μια στα χαρτιά πτωχευμενη χώρα (με μη διαχειρισιμο χρέος δλδ) να χρωστα ακόμη περισσότερα που ειναι μαλλον και το πιο τρομακτικο
οποτε αυτό που θες να πεις οτι εντος του μνημονιου δυσκολα θα κοπουν οι μισθοί/συντάξεις -εφόσον μας δανείζουν για να πληρώνουμε τις οφειλες μας και οτι προκυψει- και οχι οτι δεν οδηγουμαστε στην χρεοκωπια. δεν εχουν καμμια σχέση ολ'αυτα με τον συριζα εντωμεταξυ
Αν δεν επιθυμείς μνημόνιο, να βρεις δουλειά και να παράγεις. Μήπως θέλεις να φέρεις και τον σοσιαλισμό με δύο ένσημα σκατόφλωρε;
wpatiegine, vgika EGO o malakas me ta gkriklis edo pera???
http://www.youtube.com/watch?v=vZYbEL06lEU
η δημοκρατια οπως την εννοαται, μην αμφιβαλλετε οτι θαρθει η ωρα της.
σας ξαναδαμε.
)βασικαααααααααα ναουμεεεεεε μονο ο ντραγκονλορντ τη σωζ τη φασ εαζζζζζαααααααααα)
Εδώ σου λέω ότι η ελλάδα σβήνει τα ελλείματα της και κάνει θετικό το εμπορικό ισοζύγιο το 2013 κι εσύ μου λες για πλεονασματικές οικονομίες που θα γίνουν ελλειματικές; Αν μειωθούν τα πλεονάσματα του βορρά επειδή έχουμε κόψει εμείς μαχαίρι τις εισαγωγές σταρχίδια μου θα πρεπε να το περιμένουν και είναι καλο γιαυτούς δηλαδή τι στο πούτσο περιμένανε να χρωστάμε 1 τρις να βαρέσουμε στάση πληρωμών προς τα έξω και να μείνουν με τα πλεονάσματα στο χέρι και μια τρύπα στους ισολογισμούς τους από δω ως το βόρειο σέλας;;;
Βρες μου ποιες (βόρειες) χώρες θα γίνουν ελλειματικές το 2013 π.χ. το αμφισβητώ. Η μείωση στα πλεονάσματα τους είναι φυσιολογικότατη και ΥΓΙΗΣ στα πλαίσια του συστήματος. Είναι αντανάκλαση των ελλειμάτων του Νότου που μειώνονται δραστικά.
Τι μηχανισμό ανακύκλωσης μωρέ η ανυπαρξία τέτοιων παρεμβατισμών σημασιοδοτεί την νομισματική ένωση.
Διαφωνώ κατά το ήμισυ. Η εσωτερική στάση πληρωμών που καταρχήν δεν είναι καθολική, είναι πλήρως ελεγχόμενη και αποσκοπεί στο να κρατά τη χώρα σε λειτουργία δίνοντας της χρονικά περιθώρια για την εκταμίευση της δόσης η οποία θα φέρει τις πολυπόθητες πληρωμές και μία κάποια ρευστότητα στις τράπεζες ώστε να ρυθμιστούν μη εξυπηρετούμενα χρέη και να συνεχιστεί η πίστωση σε άπειρες υγιείς και ίσως εξαγωγικές επιχειρήσεις. Η ύφεση δεν με νοιάζει μία. Εκτός ότι το εμπορικό ισοζύγιο είναι συντελεστής του ΑΕΠ και το σπρώχνει προς τα πάνω σταρχίδια μου αδερφέ για τις εισαγωγικές επιχείρησεις που κλείσανε και σταρχίδια κάθε σοβαρού ανθρώπου.
Κοινώς δεν είναι η ύφεση αφύσικη, αφύσικη και πλασματική ήταν η ανάπτυξη τα τελευταία 10 και δεν ξέρω γω πόσα χρόνια. Ναι ξέρω αυξάνει το ποσοστό χρέος/αεπ επειδή μειώνεται ο παρονομαστής αλλά με πρωτογενή πλεονάσματα το χρέος είναι διαχειρίσιμο γιατί οι ξένοι ανακυκλώνουν τα δάνεια τους.
.
Το αντίθετο είπα, τα μνημόνια εξαθλιώνουν και τώρα λέω ότι θα κατέβουν κι άλλα μέτρα εν καιρώ μη βγάζεις από το μυαλό σου. Αλλά στάση πληρωμών στους δανειστές δύσκολα. Εκτός αν συμβούν συνταρακτικά πράματα όπως το να ανέβει τρελά το πετρέλαιο και δεν ξέρω γω τι μαύροι κύκνοι μπορούν να προκύψουν σε αυτόν τον τρελό τρελό κόσμο.
Ο σύριζα επαναλαμβάνει συνεχώς ότι το μνημόνιο οδηγεί στη χρεοκοπία και προφανώς εννοούν την άτακτη και αυτό εκτός ότι είναι σούπερ ψέμα λόγω επειδή αυτά που είπα στο προηγούμενο ποστ, έχει και συμφέρον από το να σκάσει η βόμβα στα χέρια του σαμαρά, γιατί θα κυβερνήσει το fallout. Επικίνδυνοι. Οι μεν με νεοφιλελεύθερες απάνθρωπες στρατηγικές λιτότητας που όμως έχουν σχέδιο εξόδου οι άλλοι τυχοδιώκτες του κερατά. Το επαναλαμβάνω. Οι μόνες legit στρατηγικές που υπάρχουν σήμερα είναι ή με την Μεγάλη Καπετάνιο Άνγκελα Μέρκελ ή με τα Ταξικά Σωματεία. Τα άλλα είναι λαικιστές και φασίστες.
Για να χεις να σκέφτεσαι. Δώσε βάρος στο by definition.
Spoiler
Και επίσης όλα αυτά με μπόλικη αγάπη και πινκς.
κοιτα ασημουλη δεν κατανοησες το ποστ μου σωστά.
η παρατηρηση σου βασιζεται στην προβλεψη οτι οι πλεονασματικες οικονομιες δεν θα γινουν ελλειματικες βραχυπρόθεσμα (2013). επίσης εσυ εγραψες πρωτος για ανακύκλωση πλεονασματων, το λες καθαρα βασικα : ''οι χώρες με πλεονάσματα δανείζουν στις χώρες με ελλείμματα''. μετά γραφεις οτι λογω ελλειψης τετοιου μηχανισμου εχουμε τη νομισματικη ενωση. τελικα τι ισχύει γιατι με μπερδεψες; εχουμε ή δεν έχουμε; θα μας δανεισουν οι πλεονασματικες ή εχουμε ευρω γιατι δεν μας δανειζαν;
στη συνέχεια κανεις μια απλη παρατήρηση οτι δεν πτωχευουμε με μνημονιο το οποιο ειναι και αυθαιρετο αλλά και πολύ γενικό και προφανως στοχοποιει κακοπροαιρετα τον συριζα για τους λογους σου που δεν με αφορουν γιατι δεν ειμαι συριζα και γενικα δεν θα μπορουσα και να ηθελα γιατι ουτε ο συριζα ειναι συριζα
τα οσα εγραψες τα βασιζεις σε μια εικασια που στην οικονομικη επιστημη ειναι το ιδιο πιθανη με το να πεις ''η ελλάδα θα ρολαρει με τα νεα μετρα''
σου γραφω οτι η ευρωζωνη παει να γινει ελλειματικη και μου ρωτας για συγκεκριμένες χωρες οταν το στοιχειο μου προκυπτει απ'την πτωση του αεπ της και οχι των επιμερους κρατων
οποτε ειτε διαλυεις την ευρωζωνη οσο οι πλεονασματικες χωρες ειναι πλεονασματικες, είτε βουλιαζουν ολοι μαζι με αυτες τις πολιτικες, τόσο απλο, τόσο ξεκάθαρο και την πτωτικη πορεια την βλεπεις για να το πεις.
συν τις αλλοις με το ευθραυστο οικονομικο συστημα, το τελευταιο πράγμα που μπορεις να εγγυηθεις ειναι οτι μια χώρα θα ειναι πάντα αναπτυξιακή. και εκει εχω την δευτερη ενσταση οπως εξηγησα. μετράμε δυο εικασίες.
στο τελευταιο σκελος τώρα
άσχετα πράγματα παλι.Quote:
Διαφωνώ κατά το ήμισυ. Η εσωτερική στάση πληρωμών που καταρχήν δεν είναι καθολική, είναι πλήρως ελεγχόμενη και αποσκοπεί στο να κρατά τη χώρα σε λειτουργία δίνοντας της χρονικά περιθώρια για την εκταμίευση της δόσης η οποία θα φέρει τις πολυπόθητες πληρωμές και μία κάποια ρευστότητα στις τράπεζες ώστε να ρυθμιστούν μη εξυπηρετούμενα χρέη και να συνεχιστεί η πίστωση σε άπειρες υγιείς και ίσως εξαγωγικές επιχειρήσεις. Η ύφεση δεν με νοιάζει μία. Εκτός ότι το εμπορικό ισοζύγιο είναι συντελεστής του ΑΕΠ και το σπρώχνει προς τα πάνω σταρχίδια μου αδερφέ για τις εισαγωγικές επιχείρησεις που κλείσανε και σταρχίδια κάθε σοβαρού ανθρώπου.
Κοινώς δεν είναι η ύφεση αφύσικη, αφύσικη και πλασματική ήταν η ανάπτυξη τα τελευταία 10 και δεν ξέρω γω πόσα χρόνια. Ναι ξέρω αυξάνει το ποσοστό χρέος/αεπ επειδή μειώνεται ο παρονομαστής αλλά με πρωτογενή πλεονάσματα το χρέος είναι διαχειρίσιμο γιατί οι ξένοι ανακυκλώνουν τα δάνεια τους.
χωρια που γραφεις για απειρες υγιεις και εξαγωγικες επιχειρήσεις οταν δεν μου δινεις κανενα στοιχειο για την τριτη και τελευταια εικασια. εγώ το στοιχειο που εχω ειναι οριακή επάρκεια στην αγροτικη παραγωγη (που σημαινει λιγότερες εξαγωγές) και μισο εκατομμυριο επιχειρησεις λουκετο απ'την αρχη της κρισης με πραγματικη υφεση (δε ξερω απο που προκυπτει οτι ειναι φυσικο φαινομενο τετοιο οικονομικο κραχ) που μετρα 1 εκ ανεργους στον ιδιωτικο τομεα.
και επειδη στροφαρεις για να αποφυγουμε το σημαντικο που λεει εντος μνημονιου δεν χρεωκοπουμε απαντω οτι προφανως και χρεωκοπουμε και εντος και εκτος. αλλα δεν εξαρταται σχεδον καθολου απο εμας
ανταποδιδω την αγαπη προφανως
θανο τζημερο παραγω εισαγωγες
Ίσα ίσα σιχαίνομαι να αποφεύγω τα σημαντικά. Εντός μνημονίου δεν χρεοκοπούμε λόγω πιθανότατου πρωτογενούς πλεονάσματος (με αυτήν την προοπτική δεν μπορώ να βρω λόγο να μη μας δανείζουν όσο τα χρειαζόμαστε). Η ελληνική οικονομία μειώνεται σε μέγεθος αλλά δείχνει σημάδια ανάκαμψης (στρώσιμο εμπορικού ισοζυγίου). H ευρωζώνη είναι πλεονασματική*. Πολλά εξαρτώνται και από εμάς είμαστε στην αιχμή του προβλήματος.
Το πρόβλημα μου με τον σύριζα είναι ότι υποσχόμενος κάτι άλλο και κάνοντας στην τελική κάτι άλλο θα φέρει απογοήτευση+άνοδο φασιστών (ήδη το έκανε ο σαμαράς λέγοντας ισοδύναμα, φοροκυνηγητό και κάνει τα ίδια τώρα). Δεν διάκειμαι εχθρικά απέναντι στην αριστερά και συγνώμη αν φάνηκε έτσι, δεν μπορώ να ανεχτώ τις μεγάλες υποσχέσεις σε μια τέτοια φάση. Δεν πιστεύω ότι τα εργασιακά δικαιώματα και απολαβές στηρίζονται σε καλές προθέσεις αλλά σε δυνατές οικονομίες οποιαδήποτε κι αν είναι η φύση τους. Η διαδικασία ανασυγκρότησης είτε με καπιταλιστικό είτε με άλλο τρόπο θα είναι επίπονη.
Προβληματισμοί τουλάχιστον ευπρόσδεκτοι.
EDIT: αρκετές διορθώσεις
*Spoiler
Συμφωνα με την ιδια την eurostat, τη στιγμή που μιλαμε, είμαστε σε υφεσιακό έτος και ''περιμενουμε'' ισοσκελισμο εσοδων-εξοδων για του χρόνου. ολ'αυτα για την ευρωζώνη. με μπερδεψε λιγο το γκραφ που δινεις με αυτο που βρηκα εγώ.
δεκτη η κριτικη, αλλά για τον συριζα μιλαμε τωρα που σε τελικη ανάλυση τα όσα φαίνεται να εχει υποσχεθει (αναδιανομη πλουτου, πιεση στην ευρωζωνη για υιοθετηση αναπτυξιακων μετρων και οχι λιτοτητας, παραμονη στο ευρώ όσο περισσότερο γίνεται) είναι ολα πράγματα που λιγο πολυ ειναι εφικτα στα πλαισια του καπιταλιστικου συστηματος. οι πιο χαρντκορ σου λενε οτι θα παμε στα αφεντικα με το κομμα και θα τους πουμε, φερε το εργοστασιο βδέλλα. με τον συλλογισμο σου, αν αποτυχει το δευτερο η χρυση αυγη παει για 98%
μακαρι να ειναι οπως τα λες παντως αν και διατηρω την εντυπωση οτι το 80% των ποστ σου ειναι παραπλανητικο τρολλαρισμα
Το δικό μου είναι εμπορικό ισοζύγιο (και είναι αθροιστικά συντελεστής του ΑΕΠ).
Η πάταξη της φοροδιαφυγής είναι ένας πυλώνας της αναδιανομής και είναι εσωτερική υπόθεση. Όσο μπορεί να την κάνει ο σύριζα μπορεί οποιοσδήποτε χωρίς κουμπαριές. Είναι πρωτίστως πολιτικό και δευτερευόντως τεχνικό ή τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ. Τα αναπτυξιακά μέτρα του σύριζα είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και ο μόνος τρόπος να γίνει κεντρικά (ευρωπαικά) είναι να... κινηθούν όλοι στο μήκος κύματος του σύριζα κάτι πολύ μακρινό λόγω της neolib θεμελίωσης του εγχειρήματος. Βέβαια τώρα φαίνονται τα αδιέξοδα και γιαυτό οι μηχανισμοί στήριξης και αυτά είναι πολιτικές αποφάσεις που παρακάμπτουν τις παλιές αγκυλώσεις. Αλλά όχι τόσο όσο θα θελε η ευρωπαική αριστερά γιατί η κυρίαρχη άποψη είναι ανταγωνιστικότητα δια της υποτίμησης της εργασίας. Οπότε για να το κάνεις μόνος σου πρέπει να κόψεις δραχμές. Οι δραχμές θα είναι υποτιμημένες και η αγοραστική δύναμη θα πέσει ΕΞΙΣΟΥ. Δεν μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να παίρνουν καλά λεφτά από legitimate δουλειές απλά και μόνο επειδή η πολιτική σου ταυτότητα γράφει αριστερός.
Πως να το κάνουμε, το αλλάζω την ευρώπη από μέσα δεν σημαίνει την επόμενη που βγαίνω κυβέρνηση καταργώ το μνημόνιο άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Έχει πέσει η κίνηση στο πόλιτιξ λόγω excessive τρολαρίσματος από όλες τις μπάντες και ίσως πρέπει να σπάει που και που.
δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει στην Πάτρα αυτές τις μέρες... μιλάμε για τρομερή σαπίλα.
θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε. οι τέσσερις αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας λόγω ψευδομαρτυριών από μέλη της Χ.Α..
(Τουλάχιστον) ένας από αυτούς μόλις είχε τελειώσει από τη δουλειά του όταν προσήχθει. αλλά δεν έχει σημασία αν έχουν άλλοθι, στον εισαγγελέα καταθέτει μόνο ο μάρτυρας κατηγορίας κι αν κρίνει ο ανακριτής ότι πρέπει να προφυλακιστεί μέχρι τη δίκη, μπορεί να είναι έως και 18 μήνες.
Αύριο λοιπόν,
Spoiler
Μερική τύφλωση Ελληνο-αιγύπτιου από ρατσιστική επίθεση
Αθήνα
Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι βίαιες ρατσιστικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας. Το βράδυ της Παρασκευής ένας 21χρονος Έλληνας έπεσε θύμα ομάδας ακροδεξιών, που του επιτέθηκαν με αλυσίδες, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. Από την επίθεση υπέστη μερική τύφλωση στο αριστερό του μάτι. Η επίθεση σημειώθηκε στις 21:30 στην πλατεία Αττικής και παρά το γεγονός ότι υπήρχε κόσμος στο σημείο, κανείς δεν παρενέβη.
Σύμφωνα με την καταγγελία που καταγράφεται στην ιστοσελίδα της εκστρατείας «Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο 21χρονος βρισκόταν μέσα σε τρόλεϊ και γύρω στις 21:30 κατέβηκε στη στάση απέναντι από την πλατεία Αττικής.
Ήταν ο μόνος απ' όσους αποβιβάστηκαν που έμοιαζε με αλλοδαπός, λόγω της αιγυπτιακής του καταγωγής. Στη στάση βρίσκονταν 3-4 μαυροντυμένοι άντρες, μαζί με σκυλιά, οι οποίοι μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν.
Ο 21χρονος φώναζε ότι είναι Έλληνας, αλλά η ομάδα των ακροδεξιών τον χτύπησε ανελέητα με αλυσίδες στο κεφάλι επί περίπου πέντε λεπτά.
Σύμφωνα με την καταγγελία, μια γυναίκα που κατέβηκε μαζί του από το τρόλεϊ είπε: «Δεν μπορώ να σε βοηθήσω· περίμενε να έρθει η αστυνομία». «Κρίμα γι' αυτά που γίνονται» έλεγαν από μακριά άλλοι περαστικοί, σύμφωνα με την καταγγελία.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231217638
κλαίω, ο μικρός αδερφός του τσέκου.
.
το δραμα του κωστακη
ρεπορταζ
Γιατί (ξε)πουλάει ο Καραμανλής
http://vstatic.doldigital.net/vimawe...4BBD728A4C.jpg
Quote:
Είναι προφανές ότι η πώληση αυτού του ακινήτου, με το οποίο είναι συναισθηματικά δεμένος ο κ. Καραμανλής, αποφασίστηκε για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, γιατί από τα υπόλοιπα περιουσιακά του στοιχεία δεν μπορεί πια να εξασφαλίσει το ετήσιο εισόδημα που του αρκεί για να καλύψει τις υποχρεώσεις του. Και δεύτερον, γιατί εκτιμήθηκε ότι σε περίοδο τέτοιας κρίσης είναι το μοναδικό που μπορεί να διασφαλίσει ένα αξιοπρεπές τίμημα, λόγω της προνομιούχου θέσης του.
Quote:
Αυτό που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι ότι η πρόσφατη κρίση έχει δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα ακόμη και στον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος έχει μια ικανοποιητική οικονομική επιφάνεια. Δεν είναι γνωστό ότι ο κ. Καραμανλής είναι ένας από τους πολλούς Ελληνες που είχαν επενδύσει τις αποταμιεύσεις τους σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και υπέστη κι εκείνος το θεαματικό «κούρεμα» που τον οδήγησε να χάσει περίπου 300.000 ευρώ μέσα σε έναν χρόνο
Σύμφωνα με τη δήλωση «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή για το 2009, ο κ. Καραμανλής εκποίησε ομόλογα της ΕΤΒΑ αντί 602.114,65 ευρώ και αγόρασε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου αντί 300.261,37 ευρώ. Είναι ίσως κι αυτή μια ένδειξη ότι, ως τη στιγμή που ηττήθηκε στις εκλογές, δεν είχε και ο ίδιος αντιληφθεί τη δραματική κατάσταση της οικονομίας και την έκρηξη του δημοσίου χρέους.
Quote:
Μα είναι δυνατόν να μην τα βγάζει πέρα ένας πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος είναι ακόμη βουλευτής και εργάζεται και η σύζυγός του;» θα αναρωτηθεί δικαίως κανείς.
Σύμφωνα με την τελευταία δήλωση «πόθεν έσχες» του κ. Καραμανλή στη Βουλή, το 2009 εισέπραξε ως βουλευτική αποζημίωση 108.609,17 ευρώ, η οποία από τότε έχει περιοριστεί περίπου κατά 35%. Είναι προφανές ότι με τις αποδοχές αυτές μπορεί δύσκολα να συντηρήσει πολιτικό γραφείο και ταυτόχρονα οικογένεια οποιοσδήποτε βουλευτής, είτε είναι πρώην πρωθυπουργός είτε έχει εκλεγεί για πρώτη φορά και δεν έχει άλλους πόρους.
λεει ολα αυτα εχει κυλησει ενα δακρυ για το τι τραβαει ο κωστακης και μετα αραδιαζει περιουσια :touched:
Quote:
Σύμφωνα πάντα με τη δήλωση του κ. Καραμανλή, η σύζυγός του κυρία Νατάσα Παζαΐτη δήλωσε το 2009 εισόδημα 24.161,82 ευρώ. Το 2009 ο πρώην Πρωθυπουργός αγόρασε το νέο του γραφείο, εμβαδού 133 τ.μ., δίπλα από την αμερικανική πρεσβεία, το οποίο εξοφλεί ακόμη καθώς αποκτήθηκε με δάνειο.
Ταυτόχρονα η οικογένεια Καραμανλή κατέχει ακόμη:
Δύο διαμερίσματα, 70 και 41 τ.μ., και ένα πάρκινγκ 9 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη, δύο αγροτεμάχια στην Κύθνο, 4.070 και 4.100 τ.μ., δύο διαμερίσματα (20 και 55 τ.μ.) και μία αποθήκη (15 τ.μ.) στην Αθήνα, δύο διαμερίσματα (222 και 20 τ.μ.) και μία αποθήκη (15 τ.μ.) στη Φιλοθέη, οικία (275 τ.μ.) με αποθήκη (29 τ.μ.) στη Ραφήνα, όπου και διαμένει, και έχει μεταβιβάσει στα παιδιά του οικία και αποθήκη (63 και 83 τ.μ. αντιστοίχως) και αγροτεμάχιο 2.000 τ.μ. στην Πρώτη Σερρών.
Ακόμη δηλώνει ο ίδιος οικία και κατάστημα στη Μύκονο, η δε σύζυγός του έχει στην ιδιοκτησία της το 50% αγροτεμαχίου και οικοπέδου στα Τρίκαλα, συνολικού εμβαδού 3.300 τ.μ.
Το 2009 είχε συνολικές καταθέσεις 774.766 ευρώ και 167.935 δολαρίων, σε 13 τραπεζικούς λογαριασμούς από κοινού - στους περισσότερους - με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Η σύζυγός του είχε καταθέσεις σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, συνολικού ύψους 87.000 ευρώ.
Η οικογένεια κατέχει ένα τζιπ 1.800 κ.εκ., καθώς και ένα φουσκωτό σκάφος αναψυχής από κοινού με τη γυναίκα του, χωρητικότητας οκτώ ατόμων.
https://twimg0-a.akamaihd.net/profil...bzmpbj5l0.jpeg
Gregory Farmakis @gregoryfarmakis
Ερημιά στο Facebook σήμερα. Είναι ημέρα απεργίας στο Δημόσιο
Gregory Farmakis
"Είμαι αντιπρόεδρος του φιλελεύθερου think tank «Φόρουμ για την Ελλάδα»....."
Λίγο νερό Γρηγόρη μου, μην κάψεις κανένα κύτταρο από την πολύ σκέψη....
ταπώνω τον γκρεγκ
ποστάρω απο εταιρικό
Τι έγινε τώρα; Ποιοί είναι αυτοί;
στη μεση jello biafra
να κανω μια αφελη ερώτηση. ειναι αληθεια οτι στην επίσκεψη της μερκελ δεν εγιναν επεισοδια και τα παιδια του αντεξουσιαστικού ηταν ιδιαίτερα ησυχα ή τους ειχαν μαντρωσει και δεν μπορουσαν να πλησιασουν; πειτε μου λιγο τι συνεβει. πχδεν καλυφθηκαν απο τα μμε τα επεισοδια οπως συνηθως; εχει καποιος εικονα;
της πουτανας εγινε
απλα την πηγαν βολτα απο αλλο δρομο
Εδώ είσαι http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1201129
Πρώτη παράγραφος
Αυτή τη βδομάδα ο Δένδιας έδωσε ρέστα...
Δένδιας: Νομικά εναντίον της Guardian για τα βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ
Ν.Δένδιας: Λίγοι αστυνομικοί διάκεινται φιλικά στη Χρυσή Αυγή
εκμηδενισμός παγκαλου σε ενα δεκαπεντάλεπτο (ταπες με στυλ)
ο βασίλης λεβέντης στη νέα δημοκρατία
μας τρολλάρει η προεδράρα?! :-|
τα καμαρίνια σε τρολλάρουν, ο κύριος λεβέντης είναι ακέραιος χαρακτήρας.
Σε διενέργεια διαγωνισμού προϋπολογισθείσας δαπάνης 2.300.100€ προχώρησε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την αγορά δυο οχημάτων "X-ray VAN".
Σύμφωνα με τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές τα οχήματα θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα ανίχνευσης όπλων, ναρκωτικών, εκρηκτικών, προϊόντων καπνού, οινοπνευματωδών ουσιών, καύσιμων υλών, λαθρεπιβατών και ζώων, εκπέμποντας αρκετή ακτινοβολία προκειμένου να διαπερνιούνται 6mm μεταλλικής επιφάνειας, σταθερών ή κινούμενων "στόχων", χωρίς τη συνεργασία των επιβαινόντων.
Πέραν της παράφορης παραβίασης της ιδιωτικότητας, Το εργαλείο αυτό χρησιμοποιεί ακτίνες Χ, που ως γνωστών είναι επιβλαβείς για την υγεία κυρίως εγκύων και παιδιών που θα είναι ανέφικτο να προβλεφθεί πως επιβαίνουν ενός πιθανού "στόχου".
http://omniatv.com/blog/2461
Χθεσινή δημοσκόπηση της Marc. Είχανε πάει πολύ καλά τον Ιούνη εκτός από το ότι είχανε δώσει λιγότερο στη ΧΑ και περισσότερο στο ΚΚΕ.
Με αναγωγή και αφαίρεση, στην παρένθεση Ιούνιος.
ΣΥΡΙΖΑ 28,8% (26,9%)
Νέα Δημοκρατία 26,4% (29,7%)
Χρυσή Αυγή 11,8% (6,9%)
ΠΑΣΟΚ 7,5%% (12,3%)
Ανεξάρτητοι Ελληνες 6,9% (7,5%)
Δημοκρατική Αριστερά 6,1% (6, 3%)
ΚΚΕ 5,9% (4,5%)
Αλλα κόμματα 6,6% (6%)
ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ 28,8
ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ 26,4
ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ 11,8
ΠΑΣΟΚ 7,5
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΧΟΝΤΡΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ 6,9
ΝΕΟΧΙΠΠΗΔΕΣ 6,1
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ 5,9
ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ 5,0
ΛΟΓΙΚΗ 1,6
Ολη η Αληθεια για τους Ταλιμπαν!
Spoiler
τρομερά ενδιαφέρουσα συζήτηση που ριχνει φως στη στρόφη πολιτικής σκέψης του άδωνις.
ο καισαριος είναι αυτός που αρθρογραφεί στο capital.gr και κατέβαινε με την Ντορα στις εκλογές.
Spoiler